Kızlar diğer arkadaşların paylaşımlarını okuyunca ben de yazmaya rahatlamaya karar verdim. 2 yılı aşkın ilişkim var tanıştığımızda ben ünversite 2 o 3. Sınıftayım. Başlarda güzeldi o benim peşimdeydi hep ilk 6 7 ay böyleydi yani. 10. Ayımızda çok tartıştık ve ben ayrıldım o döndü tabii ilk yıl güzeldi yani. 2. Yıl o kpssye girdi falan onun stresi, okulçıkışı işte çalışıyordu ders çalışacak azalmanı yoktu kalan zamanını hep bana ayırıyordu çok tartışıyorduk ders çalışamadından yakınıyordu. Neyse sınav bitti ben ona benim memleketimi yazmasını istedim yoksa devam etmnz dedim tartıştık biraz ama yazdı sonra memleketime geldi. Gelmez olaydı ya of şimdi ben son sınıftayım ve KPSSye çalışmam gerekiyor ama her hafta tartışıyoruz. Psikolojik danışman o özel eğitim okuluna atandı bilmediği bir alan vs. Okulunda da genç kız öğretmenler var hatta brisyle arasından su sızmıyor 3 5 arkadaşı var orada kmseyi tanımıyor başka. Bu kız ona yardım ediyor Muş özel eğitimle ilgili o kız sayesinde arkadaş edindi zaten. Kız beni biliyo tanıştık. Ben ankaradayım ayrı şehrlerdeyz şimdi ve o bana gün içinde 10 mesajdan fazla atmıyo. Çok konuşmayı da sevmiyo telefonda ama bu ilk yıldan beri öyle. Bu yıl durmadan tartışıyoruz ben kıskançlık yapıyorum sürekli. Bozulduğunu söylüyor bitirelim Diyor bazen ben derdimi anlatıyorum sonra barışıyo. Seneye senin de başına gelecek diyor çevre edinmem lazım kimsem yok diyor burada. Kızla arkadaş gibi olduk biz bu arada. En son 1 buçuk ay önce ayrldk o istedi ben de tamam deim bu kez uzatmadım. Doğumgünüm vardı o arada 4 5 gün mesaj atmadı ama benim bi arkadasıma atıyordu kuzenimi arıyordu beni soruyordu. Doğumgnmde attı mesaj her zaman yanındayım vs annem ameliyat olacaktı o zaman ben de yürü gt işine dedim sen adam olsan bu zor zamanımda bunu yapmazdn seni çok yanlış tanımıştım dedim. Falan derken barıştık tekrar senden hiç vazgeçmicem gibi şeyler söyledi. Derken ben dayanamayız bunun faceini ele geçirdim. Ayrılığımız onu yanına gelen stajyer kızlardan birinin facede eklemesindendi.ilişkisi var durumu ve resimlerimiz vardı o zaman faceinde.ayrılınca kaldırdı onların hepsini sen facee benden çok önem veriyorsun dedi.baktm bun ekleyen kızlar stajyerler 1di 2 oldu bende çaldm faceini.kızları sildim stajyerleri yani.ilşkisi var yaptım. Sonra bi baktm bunun okulunda bi tane bayan hoca ile mesajları var kız buna resmen yazıyı bu da kız yazdkça iyi akşamlar deyip çıkıyor. Sabaha kadar etmediğim hakaret kalmadı bun nasıl saklarsın diye.ertesi sabah konuştuk işte o kız bunu karşısına alıp seni seviyrm demiş kızı da br görseniz o kadar çekingen duruyordu ki görmüştüm ben kızı okulunda.çok şaşırdım.bu da sevgilim var benim demiş unutulaım bu konuyu demiş.neyse biz bu haftasonu tatile gittik bu uyurken ben cep telefonundaki mesajları okudum yakın arkadaşı olan kızla saçma geyik muhabbetleri var.bi kişiyle mesajlarına var numarası kayıtlı değil kişinin.gelen kutusu var gönderilmişler yok.numarası kayıtlı olmayan kişi sınavlarının ne zaman bittiğini eve dönüş tarihini söylüyor falan.yanına gelen stajyer kızlardan biri diye düşünüyorum.ama böyle aldatmaya maal verecek bir şey bulamadım.mesajlaşma devam etmiyor zaten başka da.3 4 msjlık bir şey o da ama ben senli belli konuşmalarına kızdım stajyer sonuçta sadece.ha bide bu yakın arkadaşı ve onu sevdiğini söyleyen kızla sinemaya gitmiş bu bunu da öğrendim.ben gecenin bi vakti gittim bunu uyandırdım kalkmadı ben su döktüm üstüne kalktı bu noluyo diye.anlattım böyle böyle diye ne saçmalıyorsun sen aladatıyo muydum seni yani dedi.sinemaya gideceklermiş ben de gittim dedi kaç tane arkadaşım var sanki dedi.diğer kişinin kim olduğunu bilmiyorsun bile dedi ne konuşmuşum sanki dedi.ben dinlemedim tabii sabah olunca toplandım çarptım kapıyı gittim.bu arıyo durmadan beni ben de kapattım telefonu.sonra eve dönecektim otogara geldi tabii buluştuk orada aynı otobüse bindik bu bana surat yapıyor ben ona.sonra ben arkadaşına atıcam dedim.samimi olmayacaksın onunla dedim.ne atarsan at rahatlayacaksan at dedi ama benden uzak dur dedi.ilk kez planımızı gerçekleştirdik şu hale bak dedi ben de attım mesaj kıza.samimi olmanı istemiyorum artık saçma geyik muhabbeti yapmanı istemiyorum dedim.ayrıca sen sevgilimi sevdiğini bildiğin halde o kızı nasıl çağırırsın sinemaya dedim.o da saçmalama canım yazık etme ilişkinize sevgilin seni çok seviyor o kızında sevdiğini bilmiyordum dedi.akşam da aradı bitirme ilişkini o seni çok seviyor geçen kez ayrıldığınızda toplayamadı kendini hep seni anlattı vs konuştu öyle.erkek arkadaşımla aram da çok kötüydü kız da öyle konuşunca ben msj attım barıştık gibi oldu.ertesi gün bana geç cevap veriyor az msj atıyor diye kızdım ben.bana soğuyorum senden gittikçe vs dedi ben de önce alttan aldım sonra ben de soğuyorum dedim.dün sabah da tartıştık ayrılalım dedi yine bana kızıyor durmadan ben de susmadım tabii.kapattı telefonu.buluşacaktık ama dün öyle konuşmuştuk buluşalım mı dedim olur dedi.ben o arada durmadım tabii bunun online işlemler şifresini biliyordum onunla buluşmadan hat dökümüne baktım.gören benle değil de yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu sanar.okulçıkışından geceye kadar sabahtan başlıyor bazen mesajlar.bana meşgulum dediği zaman bile ona cevap vermiş.ben bulununca söyledim bunları ya benim ona işim düşmeden msj atmam ben hangi muhabbeti sonlandırmışız ara sor dedi.sabahları da okula geç kalıyormuşumdur o yüzden altmışımız dedi.beni didiklemenden usandım dedi bırak beni madem dedi.ben de inandım ona tamam bırakmam didiklemeyi vs dedim sınav bitince de ayrılalım dedim.tamam dedi o da.yolda koluna girmeme izin vermedi.çok çok soğuktu akşam msj attım Napolyon diye cevap vermedi.ankaraya gidecekti dün akşam arkadaşlarının yanına kaçta otobüsün dedim yine geç cevap verdi ben de soğuk yazdım uzatmadım.yakın arkadaşının annesi de Ankara'da hastanede yatıyor şimdi 2gün kalacak orada ya buluşurlar görüşürlerse diye çok kıskanıyorum hala ya rolleri değiştik resmen ben kovalıyorum o kaçıyor ve çok kıskanıyorum onu.yakın arkadaşlarımın da ilişkisi olması hiç birinin oldu ama çok kısaydı akıl alabileceğim çok kişi yok yani ben de size sormak istedim canlarım.uzun oldu biraz ama durumu açıklasın diye affınıza sığınıyorum :) okur da naçizane fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim