Rol yapmaktan yoruldum...

Alabiliyorsan psikolojik yardim al. Herşeye rağmen bu hisle başedemiyorsan, dediğim gibi onu olduğu gibi kabul edip, fazla yaklaşıp zarar görmeden görüş. En ufağı ben samimi olmadigim biriyle küssem bile huzursuz oluyorum . Bu annen ve o hissin çok normal. Senin annen elestiriye ve kendiyle yüzleşmeye açık değil o konuları ona hiç açma

özlemesi normal çünkü adı anne.

özlemesi normal çünkü adı anne.

Anne de olsa başkası da olsa kim olursa olsun çok az iyi hatıranın olduğu bir insanı bu derece her gün rüyada görecek kadar özlemek bana normal veya anlaşılır gelmedi. Bu konuda ismi anne olabilir ama okuduğum kadarıyla cismi anne değilmiş ne yazık ki. Annelik kutsaldır diye bir durum yok ortada. Size normal gelmiş olabilir, siz sizsiniz ben benim.

Psikolojik destek alsam belki özlemim geçer belki ozlemem?

Ya aklıma küçükken olan anılarımız geliyor . Büyüdüğüm de de hep mi kötü anılarımız oldu hayır iyi günlerimizde oldu. Mesela ablam doğum yaptığında öyle mutlu olmuştuk ki ıkimizde. Bi yandan annem bi yandan ben bebek için ölüyorduk. Sonra bebek 1,5 yaşına gelince öldü. Ben bu acıyı taşıyamıyorken o ne halde diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Ben sizi anlıyorum. Aslında anne figürünü özlüyorsunuz. Herkesin anneye ihtiyacı var ama sizin özleminiz ileri boyutta ve bu gündelik yaşantınızı etkileyen bir durum. O yüzden size Öner’im psikolojik destek almanız, yaşadıklarınız hiç kolay değil. Geciktirmeden yardım alın derim ben

Haklisiniz

Ayni benım annemi anlattın bılıyormusun benim uvey babamda huya hacıyı annemde aynen oyle kapalı namazlı aynen imam nikahlı yasıyorlardı adam evlıydı ama kanser oldu annem 10 tane sevgili yaptı ınternetten lendi gozuöle bile yakaladım onu ama sorsan dısardan namus gurusu sırf ben onu uyardım diye sildi beni sen sımdı napıyosun hayatın nasıl

Ben okulumu bitirdim evlendim 3 yıldır görüşmüyorum ne kardeşlerimle ne annemle annemin eşi olacak adam da hiç istemedi beni hatta annem ayrıldığımız zaman eşini bana oylr doldurdu ki duymadigim hakaret kalmadi acaba biz kardesmiyiz :)

Valla neredeyse aynı hayatı yasamısız benimde okulıö bitti evlendim 3 yıldır gorusmuyoruz bende ozluyorum ozledıfım ıcın kendime kızıyorum

Valla neredeyse aynı hayatı yasamısız benimde okulıö bitti evlendim 3 yıldır gorusmuyoruz bende ozluyorum ozledıfım ıcın kendime kızıyorum
Benim annemin esi vefat etti annem sonra daha da kudurdu tabiri caizse ne dıyım Allah ıslah etsın

Çocuğum yok , olmasını istiyorum inşallah nasip olur
İnşallah Allah yüzünüzü evlat tarafından güldürür. İnsan anne olduktan sonra bu konularda çok hassaslaşıyo iki konuyu da okuduktan sonra pert oldum şuan, ikinizede sarılsam dertlerinizi üstünüzden alsam keşke

Cok tesekkur ederim ama Allah düşmanıma vermesin böyle biseyi. Dusunmekten ne ileri ne geri gidebiliyor insan

Bence annen ile görüşmemen senin hayrına
Sana iyi örnek olamamış, karekteri bozuk
Yarın çocuğunu dahi kötü etkiler, böyle anneye çocuğunu güvenipte bırakamazsın, çocuğunu dahi kötü etkiler en iyisi uzak dur

Benim ki boşanmadan bunları yaptı. Hiç çocuk gibi sevilmedim :-(
Bende hıc cocukluk yazamadım ama bazen o gunlerı ozluyorum biliyor musun dayak yesemde sofrada oturamasamda annem vardı gece ne kadar acı dımı hayatta en muhtac oldugun kısı sana en cok zararı veren kısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…