Elektrikli Süpürgeler Roidmi süpürge

Kedilerin varsa roidmi süpürgeler gayet iyi x20 veya x30 al onların başlıkları var tüyleri kolay çekersin evin de çok büyük değilse bikaç kez tek şarjla süpürme yaparsın rahatlıkla

Merhaba
Roborock s5 max kullanıyorum. 4 kedim var ve bu kadar memnun olacağımızı asla düşünmezdik. Eşim ne gerek var bu kadar para vermeye diye söylenmişti alırken. Şimdi muhabbeti geçtiğinde benden önce kesinlikle alın diyor. Telefon uygulaması çok pratik. Su tankı bittiğinde, haznesi dolduğunda uyarı veriyor ve halıda gücünü arttırıyor

Cok sasirdim @Kazen ben de bir modelini arastiriyordum,arkadaslara filan da bahsediyordum,cok kullanisli gorunuyor filan diye=/
En korktugum sey ilgisiz servis,gez dur isin yoksa,vazgectim bakmam bile=/
mi store satıcısından alırsanız servis var ama upucuz ne olduğu belli olmayan satıcılardan ürün alıp da sonra markayı kötülemeyi etik bulmuyorum Telefonum tartım yüz temizleme cihazım vb xioami gayet memnunum. Şimdi xioami mop pro süpürge aldım evet olumsuz yorum yapanlar da var unutmayın her markada bu var Elektronik biraz da şans işi

Biıgim yok

Bende merak ediyordum. Bu konuyu açmanız iyi oldu :)

Dyson v8 kullaniyorum gayet iyi ve temizlik yapmak isken
Sizce v8 ıle v11 arasında cok fark var mıdır
Güc farki yok canim batarya farki var diye biliyorum v8 40 dk gidiyor min de digeri kac gider bilmiyorum ama 2+1 evime benim fazlasiyla yetiyor gunluk kullanimda ve ben memnun kaldim v8 absolute benimkisi 3 motorlu baslik cikti icerisinden bir adet yer bir adet hali bir adette koltuk basligi bi kactanede ufak motorsuz to almg basliklari var sanirim v11 dede icerik ayni sekilde arti kucuk motorsuz aparatlari biraz fazla vardir belki evin cok buyukse v11 al derim yoksa bosa para vermeye gerek yok v8 absolute isini gorur

Cok tesekkur ederım canım baya ayrıntılı yazmıssın. Evim 3 +1 gayet genıs bence ama gunluk 2 oda seklınde yapıyorum genelde ben heralde v8 yeterlı olur gıbı. Guc olarak farkı yoksa v8 alabilirim v11 acaba daha mı ıyı ceker dıye dusundum de.

Gerçekten evcil hayvan olan evler için kurtarıcı 2 kedim var ve birinin toza agır alerjisi var onun için cok iyi oldu robot hele ki kediler sürekli yerlerde yuvarlanan hayvanlar benim elim kolum oldu evde olmasam bile uygulamadan süpürtüyorum evi cok kullanışlı kedilerim içinde iyi oldu belki daha iyi markalar vardır ama robot süpürgeler genel olarak kullanışlı ben xiamio mijia mop pro aldım hiç araştırmadan genel olarak bunu gördüğüm için 1 bucuk ay olucak acıkcası ben çok memnunum her gün çalıştırıyorum haftada bir evi süpürüyorum ve resmen süpürge dolmuyor ev cok kirlendiyse günde iki kez çalıştırıyorum tüm evi şarjı bitmeden süpürüyor hatta bazı odaları 2 kez süpürüyor şarjı bayaa gidiyor ve hızlı şarj oluyor çok ses yapmadıgı için kedilerim hemen alıştı etrafında pervane oldular.

Yani motor olarak cok bi fark yoktur diye dusunuyorum canim ama arastirabilirsin bize alicagimiz zaman evin m2 si sorulmustu ve aslinda v7 onerildi biz garanti olsun diye v8 absolute aldik hic pisman olmazsin sarjli supurgeye gore cekis gucu cok iyi motorlu basligi sayesinde mitelari falan baya iyi cekiyor zaten ilk kullandigin zman semde sasiricaksindir ozellikle süpurulmüs haliyi süpür farki gorüceksin

Ben de oyle umuyorum ınsallah alabilirim cok tesekkurler canım

Dyson kullaniyorum yillardir baska supurge tanimiyorum.. ama su pratik olanlardan almak istiyorum.. hemen yemek masa altini vs supurmek icin.. amacok pahali

Benim temizlik robotum var o bozulunca torbali alacağım arcelikten. İlk torbalı mi sulu mu hazneli mi ona karar verin bence. Sonra marka fiyat araştırırsınız. Youtube de çok video var bunlar için. Benim ihtiyacim olmadigi halde izlerim süpürgelere ozel bi ilgim var arastirmak cok keyif veriyor. Gönül ister ki evdekini birine vereyim dyson kablolu alayım ama cok pahali

Valla toz hazneli almayi dusunuyorum bide sesiz çalışan olsun evde bebek var rahat supurim istiyorum uyurken çekim gücü iyi olsun tozu felan çeksin iste bakiyorum internetten hepsi buradadan kimi memnun kimi değil kararsız kaldim

Robot süpürge dikey şarjlı süpürge mi
Bende bunda karasız kaldim
Yeni bebeğim oldu
Seneye nasipse istiyorum oda yürüme zamanları başlar
Hangisi avantajlı acaba
Birde fiyatları değişken
Kaç araliginda alsak işimizi görür ki

Db düşük bakacaksınız o zaman. Eltim 4 sene önce rowenta rq3751 compact power cyclonic almıştı galibagaliba. Sesi cok az gece cocuklar uyuyunca bile ev süpürebiliyorum diyordu. Zaten arastirdiginizda db i yazar. Bosch un yeni cikan sessizler var ama onlar da pahali biraz

Bende roidmi z1air var çok memnunum özellikleri ve performansı gerçekten güzel ve çok hafif süpürge hiç el kol ağrıtmıyo ve müşteri hizmetleri effsane inanılmaz güzel ilgileniyolar müşterileriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…