Elektrikli Süpürgeler Roidmi süpürge

Roidmi x20 aldım çok güzel bi süpürge hem pratik hem performansı güzel kablolu süpürgeyi hiç aratmıyo valla

Roidmi eve plus kullanıyorum 2 aydır evim için aldığım en kullanışlı şey oldu resmen. ‘ küçük çocuğum var temizliğe çok vaktim olmuyo aşırı kolaylık sağladı uygulamadan seçiyorum nereyi temizleteceksem hem siliyo hem süpürüyo

Bende de roidmi eve plus var dedigin gibi cocuklu veya calisan kadinlar icin kurtarici resmen. İmkani olan varsa almali.

Aynen satış sonrası destek benim de çok hoşuma gitti çok güzel ilgileniyolar ne sorsam açıklayıcı şekilde cevap aldım her konuda yardımcı oldular ürünlere hakimler ve sorunu çözüyolar

Yaaaa benimde not 9 var. Eşimde almayı düşünüyordu. İleteceğim . Çok teşekkür ederiz bilgilendirdiginiz için. Şimdilik benim telefonda bir sıkıntı yok ama ilerde teknik servisin olmaması kötü

Halılarda ileri geri yapıyor mu
Beim icjn en önemlisi halı
Halıda en iyi ne acaba

Tercih edecek olsam roidmiyi tercih etmem
Orta segment için bekonun yeni çıkardığı robot süpürgeyi inceleyebilirsiniz.
Daha üst segmentte irobot i7 yi tercih edebilirsiniz.
Samsung yeni bir robot süpürge çıkardı umuyorum Türkiye ye yakında gelir. Efsane bir süpürge. Bu seçenekler varken neden roidmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…