- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi gunesindogusu
Benimde hiç bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok,ben darcanli insanim,bir minicik ipli rondo sorunlu cikti,degistirinceye kadar uykum kacti.Hemen dediğimi dene Almayacağın bir yere deki ürünü ben şuradan aldım siz destek veriyor musunuz de bak ne diyecekler .Ben başka hiç bir markada bunu görmedim. Hatta servisi yok buna da eminim gir google arat. Yetkili servisi yok hepsi özel servis.
kısaca uzak dur
Yok yok,ben darcanli insanim,bir minicik ipli rondo sorunlu cikti,degistirinceye kadar uykum kacti.
Adam diyordu ki kullanmissiniz bunu. Kullanmadan nasil anlayacagim ipin takildigini dedim,allem kallem zor degistirdim,ben gelemem alengirli islere
Merhaba. benım toza karsı sanırım alerjim var burnum sureklı kasınıyor hapusuyorum tuy toz gordugum an. Kablolu supurgem hıc ıyı degıl her gun evı supurmeme ragmen toz oldugu ıcın dıyorum bunu. Sız kac gunde bır supuruyorsunuz roidmi ile.O temizliği net görüyosun ben sana söyliyim alınca anlarsın zaten cidden performansı çok iyi evdeki hava temizleniyo baya baya
Ruloları kullandım, etkisini çabuk yitiriyor. Bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla alıyorum. Harika topluyor. Sandalye, koltuk, halı üstünü süpürmediğimde süngerle çabucak topluyorum. Çok pratik.Canım ben bildiğin simens in toz torbalı süpürgesini kullanıyorum ama doysn in kini duydum cok iyi diye ama denemeden bilemezsin tabi kedin varsa şu tüy toplama ruloları da çok işe yariyo temizlikten sonra kalanlar için bi denemelisin
Dyson v8 kullaniyorum gayet iyi ve temizlik yapmak iskence degil artik kafam estiginde alip alip evi supuruyorum sarjli supurgenin avantajlariRoidmi marka süpürge kullanan var mı ? Evimde iki kedim var doğal olarak çok tüy oluyo hep temiz tutmam gerekiyo ama bendeki süpürge yeterli gelmiyo artık roidmide de farklı farklı başlıklar var,bu marka süpürge alıpta kullananlar tecrübelerini yazabilir mi?
Sizce v8 ıle v11 arasında cok fark var mıdırDyson v8 kullaniyorum gayet iyi ve temizlik yapmak iskence degil artik kafam estiginde alip alip evi supuruyorum sarjli supurgenin avantajlari
Benim kedim normal taranmayı seviyor ama ufak seste bile korkuyor. Sizinki ilk kullanımınızda sorun çıkardı mı?O tüylerin taranmaması kediyi kaşındırıyo da bi yerde,ben öyle temizlemeye başladıktan sonra kaşınması azaldı biliyomusun
Yok sadece süpürge yeni olduğu için ilk başta bi incelemek istedi sonra sorun çıkarmadı sesi zaten kediyi ürkütücek kadar fazla değil roidminin o yüzden ben birkaç defa yaptıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım tüy dökme sorunu anlamında da iyi oldu eskisi gibi bi hareketinde havada tüyler uçuşmuyoBenim kedim normal taranmayı seviyor ama ufak seste bile korkuyor. Sizinki ilk kullanımınızda sorun çıkardı mı?
O rulolar çok uğraştırıyo ve sürekli o kağıdı değiştirmek gerekiyo bi rulo 3 günde bitiyo sonra öylede masraf oluyo açıkcası o yüzden tek seferde iyi bi süpürge alıp işi kolaylaştırmak istiyorum roidmininde özellikleri iyi ömürlük kullanılır diye almayı düşünüyorum 5 yıl motor garatisi var bide bişey olsa parçalarına da kolay ulaşırım çok pahalı değil diye istiyorum dysonda o parça pahalılığı gözümü korkutuyo bilemiyorumCanım ben bildiğin simens in toz torbalı süpürgesini kullanıyorum ama doysn in kini duydum cok iyi diye ama denemeden bilemezsin tabi kedin varsa şu tüy toplama ruloları da çok işe yariyo temizlikten sonra kalanlar için bi denemelisin
Hem çekim gücü bu kadar iyi hemde şarjı uzun süre giden kullandığım ilk süpürge evim 200 m2 tek şarjla temizleyebiliyorum evdeki havayı temiz tutması ve pis hava vermeme gibi de güzel bi özelliği var tavsiye ederim alıcaksanızRoidmi marka süpürge kullanan var mı ? Evimde iki kedim var doğal olarak çok tüy oluyo hep temiz tutmam gerekiyo ama bendeki süpürge yeterli gelmiyo artık roidmide de farklı farklı başlıklar var,bu marka süpürge alıpta kullananlar tecrübelerini yazabilir mi?
Benim evim 120 m2 baya gider ozaman şarjı benim evimde dimiHem çekim gücü bu kadar iyi hemde şarjı uzun süre giden kullandığım ilk süpürge evim 200 m2 tek şarjla temizleyebiliyorum evdeki havayı temiz tutması ve pis hava vermeme gibi de güzel bi özelliği var tavsiye ederim alıcaksanız
Rahat rahat gider hemde 70 dk gidiyo şarjı 2-3 kere süpürürsün netBenim evim 120 m2 baya gider ozaman şarjı benim evimde dimi
Teşekkür ederim bu güzel bilgi için.Yok sadece süpürge yeni olduğu için ilk başta bi incelemek istedi sonra sorun çıkarmadı sesi zaten kediyi ürkütücek kadar fazla değil roidminin o yüzden ben birkaç defa yaptıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım tüy dökme sorunu anlamında da iyi oldu eskisi gibi bi hareketinde havada tüyler uçuşmuyo
sizin kediniz de ilk başta korkar belki ama bi kaç defadan sonra onunda hoşuna gider bence terapi gibi oluyo çünkü benimki baya mest oluyo