• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem nasıl olsun :)

muhabbete çevirmeyin çare arıyorum şurda kendime sildiriceksiniz konumu şimdi :9:
haftasonu gelsin konuşçam ben sizinle :1: hele röflem güzel olsun da

$misa.jpg

off bu ne renk olaki acaba :52: bebek sarısı falanmı

bu ne yaaa :27:
sen benden daha kararsızsın al mavi tozu at kafana aha bu renk olursun daha bana röflem nası olsun deme :20:
bu sadece sarı hemi de platin sanırım :60:

Eki Görüntüle 113072

koleston 11.1 açık küllü sarı boyadım bi güzel yandım :) buna rağmen pişman değilim renk içime sindi en azından kızıllık biraz da olsa kırılmış oldu ki öncesinde küllü sarıların bütün tonlarını denemiş olup koyu bakırlıktan kurtulamamıştım. hassas bi cildim var bu yüzden o kızarıklık :1:
şimdiii soruyorum size bunun üstüne nasıl bir röfle olur. platin düşünmüyorum. yardım ederseniz çok sevincem :) hee bu arada aranıza yeni katıldım. uzun süredir röfleyle ilgili yorumları okuyorum baktım bana fayda vermiyo canıma yetti ben de üye oldum :66:

Canım sen hangı sac rengının ustune acık kullu sarıyı boyadın yanı boyamadan oncekı rengın neydı bende boyamayı dusnuyorumda saçlarım kahverengı tutarmı acaba

Back