- 23 Ocak 2010
- 391
- 83
Bende çok soru sordum zamanında öyle öğrendim. İgora 0.22 olayı benim saf mor boya olayımla aynı. Ben saf boyayı cila yapıyorum igora 0.22 normal boyaya konuyor. Tabiki bunu deneyebilirsiniz. Kolestonun 7/2 si varsa eğer gerçekten daha güzel bir sonuç alırsınız. Ben Koleston perfect 8/1 boyamıştım soğuk geliyordu sonra 8/2 ye geçtim daha bejimsiydi. Hatta inoa da mıydı unuttum 8.21 vardı o çok çok güzeldi. Gayet altın bej tonuydu.
Bencede dediğim gibi yeni boyandıysa en az 15 gün bekleyin sonra dipleriniz çıkmadıysa (anladığım kadarıyla çok kızıl olmuş ben hürrem kadar durduğunu tahmin etmedim) yeni boyanıza 1 veya 1.5 cm igora koyabilirsiniz. Küllü renklerde Loreal Majirel öneririm. 6.1 de deneyebilirsiniz loreal çok koyu tutmuyor. Oksidan kesinlikle %6
çoook teşekkür ederim başka yardım isticek kimsem de yok..
ben cila olayını tam anlamadım kuaförler yıkama setinde cila yapıyor ya ondan mı alcam boyayla cila nasıl oluyor ki(
dip boyam zaten geldi 1 ay oldu tam görünüşte hürrem gibi değil çok kızıl yok ama güneşte mağaza ışıklarında yada çok ışıklı bir ortamda turuncu gibi kızıl gibi parlıyor.. normalde rahatsız etmiyor kuaföre 40 lira da vermek istmiyorum çünkü saçım ooo süper olmuş diyemiyorum. ben sadece sarı kısımların üstünü boyamak istiyorum direk 7.1 boya ve o mor boya olayını o kısma uygulasam tutar mı yada sadece yeni çıkan koyu saçlarımamı? 6.1 nasıl br renk olur ki çok mu koyu olur yada alttan önceki kumral çıkarsa 3 renk olursam bu kezde en iyi kumraldan mı gitmek?
sandığınızdan daha cahilim bu konuda 4 yıldır hep kuaförlere boyatıyorum çoğu hüsranla bitse de ben kendim boyayayım benim neyim eksik diyorum ama çook şeyim eksik.. inşallah sıkılmazsınız benden