• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem nasıl olsun :)

ee biyerden başlamak lazım. başla o vakit :D yada benim gibi yap röfleyi attır sarar 4 ay sonra git koyu bi renge boyat yine bi 4 ay sonra git röfle yaptır :D yada al bi boya git bi kuzenine boyat :D bende koyunun üzerine küllü açık sarı boyadım açıyo. hem anladığım kadarıyla çok da koyu deil senin aradakiler. yine de içine sinmezse çok açık doğal sarı alırsın 12 nömere :66:

küllü boyayı röfleye değdirme ne olur ne olmaz.ya zaten o röfleyle boya arasında yaklaşık 1 cm lik alan yokmu. sen de ondan faydalancan işte sınırı geçmicen. hatta ve hatta şöyle yapabilirsiniz.. folyolayın boyadığınız yerleri özellikle üst kısımları itina ile boyayıp folyolayın :) yapabildiğiniz kadar yapın üst kısımları ve hatta enseden de alın biraz. sonra da geri kalanını yaparsın ya da hiç ellemezsin belli olmaz görünen yerleri halledersen. benim aklıma bu yattı :13:

eee purple timi ne yaptın müdür, yaptınmı röfleyi...

ya bide bişey sorucam sana, sen küllü açık sarıyı boyalı saçın üzerine mi boyadın ve ne rengin üzerine boyadın, benimde şimdi kumral var saçımda ve senin küllü rengi beğendim acaba açarmıki???

Ben bizzat kendim bile nası tutturduumu hatırlamıyorum :44:
1-oreyal :3:
2-üstüne kaferengi boya :6:
3-bu boyanın üstüne sadece enseye ve tepelere röfle :51:
4-küllü sarı koleston :27:
5-küllü sarı koleston :27:
6-küllü sarı koleston :27:
7-bütün kafaya sarı röfle :46:
8-küllü açık sarı koleston :27:
9-küllü açık sarı koleston :27:
10-koleston röfle seti :64:
11-ertesi gün açık kahve ile röfleler koyulaştırıldı. :95:
12-küllü açık sarı koleston ve işte sonuuuç :62:

cnm senın saçların dayanıklılığı rekorlar kitabına girmeli:)

eee purple timi ne yaptın müdür, yaptınmı röfleyi...

ya bide bişey sorucam sana, sen küllü açık sarıyı boyalı saçın üzerine mi boyadın ve ne rengin üzerine boyadın, benimde şimdi kumral var saçımda ve senin küllü rengi beğendim acaba açarmıki???

yok henüz sararmadım ya :) evet tatlım ben küllü açık sarıyı boyalı saçın üzerine boyadım :)
şöyle söylim ilk önce kendi saçımı koyu küllü sarıya boyadım çok koyu bakırlı bişey oldu ertesi gün küllü sarıya boyadım hatta o foto var burda, en sonunda da küllü açık sarıya boyadım o da zaten ilk fotom sonuç bole bişi oldu :) şimdide röfle yaptırıcam her ne adar arada vazgeçsemde :52:
bide küllü boyadıkça oturuyo. dipileri boyadım geçen ay daha bakır durdu.

Son düzenleme:
ay kulaklarım çınladııığğ :)) yani her ne kadar vazgeçsem de sonra yine dönüyorum nolmuş allah allaah kıştan dolayı böyle bu yoksa ruh hali iyi biriyimdir :52: :66:

ay bende zaten kıştan ötürü bu halde olduğunu tahmın ettım cnm acaba bahar ayı gelınce nasıl olcek onuda merak etmıyor değilm hehe:)

ay bende zaten kıştan ötürü bu halde olduğunu tahmın ettım cnm acaba bahar ayı gelınce nasıl olcek onuda merak etmıyor değilm hehe:)

baharda iyi oluyorum yaa güneş enerjisiyle çalışıyorum :))) şu sıralar biri beni intaar etsin modundayım :52::66: kısmetse bi 40 güne istanbuldayım röfleyi patlatımmı tutmayın benniiiğğ :24::24:

Back