- Konu Sahibi purple_timi
bence de platın olabilir küllü bir renk olmuş çünki. küllü açık sarı da olabilir.
evet açık sarı aklıma yatıyo şu saçıma da bi yatsa hayırlısıyla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de platın olabilir küllü bir renk olmuş çünki. küllü açık sarı da olabilir.
evet tabiki
eveeet kesinlikle :))
öykünün saç rengi açık sarı.platin daha beyaza yakın bi renk sanırım.bana da platin yaptım dedi kuaför ama cırt bi sarı diil yani
bak benim saçım platin...avatardaki renk canımmm.senin gösterdiklerin röfleli sarılı küllü karışımı bişey:))))))))))kendi saç rengimde ilk gösterdiğin saç rengi.ilk boyattığın renk açık kumral yani,eğer platin yapcaksan inan bu saç zeminine çok güzel tutuyo
bak benim saçım platin...avatardaki renk canımmm.senin gösterdiklerin röfleli sarılı küllü karışımı bişey:))))))))))kendi saç rengimde ilk gösterdiğin saç rengi.ilk boyattığın renk açık kumral yani,eğer platin yapcaksan inan bu saç zeminine çok güzel tutuyo
evt platinn bak bir destek daha geldi:)hadi
öykünün saç rengi açık sarı.platin daha beyaza yakın bi renk sanırım.bana da platin yaptım dedi kuaför ama cırt bi sarı diil yani
Ben bizzat kendim bile nası tutturduumu hatırlamıyorum :44:
1-oreyal
2-üstüne kaferengi boya
3-bu boyanın üstüne sadece enseye ve tepelere röfle
4-küllü sarı koleston
5-küllü sarı koleston
6-küllü sarı koleston
7-bütün kafaya sarı röfle
8-küllü açık sarı koleston
9-küllü açık sarı koleston
10-koleston röfle seti
11-ertesi gün açık kahve ile röfleler koyulaştırıldı. :95: