• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem nasıl olsun :)

Eki Görüntüle 113072

koleston 11.1 açık küllü sarı boyadım bi güzel yandım :) buna rağmen pişman değilim renk içime sindi en azından kızıllık biraz da olsa kırılmış oldu ki öncesinde küllü sarıların bütün tonlarını denemiş olup koyu bakırlıktan kurtulamamıştım. hassas bi cildim var bu yüzden o kızarıklık :1:
şimdiii soruyorum size bunun üstüne nasıl bir röfle olur. platin düşünmüyorum. yardım ederseniz çok sevincem :) hee bu arada aranıza yeni katıldım. uzun süredir röfleyle ilgili yorumları okuyorum baktım bana fayda vermiyo canıma yetti ben de üye oldum :66:

canım nasıl tutturdun bu rengi? ben de açık karamele boyadım ve birazcık kızıllaştım ya çok üzülüyorum. sen hangi renklere boyadın da sonuç böyle oldu? ben de istiyorum bu tonlarda.:66:

önce 'küllü koyu sarı'ya boyadım alakasız koyu bi renk oldu. ertesi gün 'küllü sarı'ya boyadım biraz açıldı rengi ama yine kızıllık vardı baya. tabi bunları lorealle yaptım. sonrada koleston 'küllü açık sarı'ya boyadım son halimi aldım. bakırlık baya kırıldı koyu sarı oldu.

$kkkkk.JPG

saçlarımın bir önceki hali de bu. bunun üzerine açık küllü sarı boyadım

Back