• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem nasıl olsun :)

purple_timi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
204
2
318
İstanbul
$dipinmiiğğğ.JPG

koleston 11.1 açık küllü sarı boyadım bi güzel yandım :) buna rağmen pişman değilim renk içime sindi en azından kızıllık biraz da olsa kırılmış oldu ki öncesinde küllü sarıların bütün tonlarını denemiş olup koyu bakırlıktan kurtulamamıştım. hassas bi cildim var bu yüzden o kızarıklık :1:
şimdiii soruyorum size bunun üstüne nasıl bir röfle olur. platin düşünmüyorum. yardım ederseniz çok sevincem :) hee bu arada aranıza yeni katıldım. uzun süredir röfleyle ilgili yorumları okuyorum baktım bana fayda vermiyo canıma yetti ben de üye oldum :66:

vuhuu şimdiki saç rengine bayıldım bunun üzerine ince platin röfle güzel olur bence orta sıklıkta olan ama platin istemiyorum demişsin hmm başka ne olur bende bilmiyorum krepe balyaj olabilr mesela:97:

yok ben röfleyi çok özledim çıldırıcam gün sayıyorum :52: platin istemememin nedeni ise tenim beyaz gözlerim açık kahve. platin olursa çok soluk ve yorgun görünmekten korkuyorum. daha sarı ve daha canlı bişey benim istediğim. ama derdimi kuaföre nasıl anlatıcam bilmiyorum :97: bir defada tutmazsa nanay valla. ince telli saçlarım ve peşpeşe müdahale edilirse de kopar giderler oyyyyy

yok ben röfleyi çok özledim çıldırıcam gün sayıyorum :52: platin istemememin nedeni ise tenim beyaz gözlerim açık kahve. platin olursa çok soluk ve yorgun görünmekten korkuyorum. daha sarı ve daha canlı bişey benim istediğim. ama derdimi kuaföre nasıl anlatıcam bilmiyorum :97: bir defada tutmazsa nanay valla. ince telli saçlarım ve peşpeşe müdahale edilirse de kopar giderler oyyyyy

Arkadaşıııım ne diosun sen yaa bence platin bunun üzerine çok muhteşem olucak :))))
ya da açık sarı da olabilir.Ama bence mutlaka açık bi renk olmalı.çünkü zemin zaten açık bi renk olmuş.
yakında bende resmimi koycam bakarsın pöspörpıl :D:8:

korkuyorum.. :S amaaa korkunun ecele faydası yok :66: açıık sarı attırıverim baari yada ben şubata kadar baya bi fikir değiştiririm sonum hayrolsun :50: kelebek senin ömrünü yirim :D şu röfleyi bi yaptıriim hemen koycam fotoğrafı ama kötü olursa koymam hee :D bole iirenç çizik çizik :S

kızılın üstüne küllü mü yaptın yeşillenmedimi
bende de turuncular var küllü yapmaya korkuyorum

kızılın üstüne küllü mü yaptın yeşillenmedimi
bende de turuncular var küllü yapmaya korkuyorum

önce küllü koyu sarıya boyadım alakasız koyu bi renk oldu. ertesi gün küllü sarıya boyadım biraz açıldı rengi ama yine kızıllık vardı baya. tabi bunları lorealle yaptım. sonrada koleston küllü açık sarıya boyadım son halimi aldım. bakırlık baya kırıldı koyu sarı oldu. sadece röflemin olduğu yerler hafif gri-yeşil gibi bi renk oldu ama çok hafif dikkatli bakmak gerekiyo. zaten 8 ay önce yaptırmıştım. hee bu arada turunculukları küllü boya 2-3 boyamaya kapatıyo.

Back