Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem nasıl olmuş ?

evet çok güzel olmuş bende yeni kızıl balyaj yaptırdımmm güle güle kullan canımm:))

cnm mutısh olmus cok yakısmıs bende cok begendım gulgule kullan.. bende ıstıyorum bole bı rofle fakat saclarım boyasız kendı rengı orta kahve tonlarında cıtcıtlarıda boyatıcam umarım bole bşi olur ten rengımız aynı pekı bu rengın altında hangı renk vardı daha once cnm sık ve klaın mı attırdın onu meraq edıom:içelim:

en son iki sene önce röfle yaptırmıştım,o da sadece uçlarda kalmıştı arıtk yani kendi saç rengim vardı,kendi saç rengimde kumral tonlarında,ne çok koyu ne çok açık..
kuaföre özellikle sık sık atmasını söyledim.nasıl olsa diğer türlü seyrek olarak röfleyi çok kullandım,bir de bu şekilde kullanmak istedim..
gözlerim yeşil,ten rengimde açık o yüzden çok abest durmadı sanırım... bugün ikinci günüm ilerleyen günlerde daha çok alışırım renge

Harika olmus canim. Gule gule kullan. Bende cok seviyorum platini ama bana pek gitmiyo:1no2:

sağolun kızlar buraya girip baktıkça moral depoluyorum.. :1hug:

çok begendim canım saçlaını bende ikilem arasındayım ya kzıl boyatıcam yada röfle karar veremedim hala:S
platin rengini çok seviyorum ama tenim bugday bana gidermi gitmezmi bilemiyorum tam olarak
güle güle kullan canmmm

Ben de ilerleyen senelerde denemek istiyorum kızılı,platin güzel ama bir o kadar da zor bir renk a.s

sık sık atılması rofleyı cok gusel gostermıs cnm pekı saclarını actıktan sora rengını kırmak ıcın bşiler surdulermı benm arkdasıma kullandılar bıraz rengı kırıldı ama oda bazen sacta bazen kızıllık yaratabılıo... platın cok yakısmısyerimseniben

Bilmiyorum belki sürmüş olabilirler,çünkü saçımı açmaya başladıklarında bir kaç şey sürdüler saçıma ama ne olduğunu tam bilmiyorum..platin rengini özellikle bronz tende kullanmak istiyorum solaryuma da girmek istemiyorum,temmuz bir an önce gelsin de tatile gideyim :sm_cool:

Arkadaşim Saçlarin çok Güzel Anlatamam Bir Harika Bende Yaptirmak Istiyorum Inşallah Seninki Gibi Olur

ay süper olmuş rengi ya.bende bayılırım platine.kaç yıldır platin die boyatıyodum saçıımı bi türlü tutturumadılardı.ama en sonuncusu oldu galiba ama seninki tam istediğim gibi olmuş canım.güle güle kullan

tek kelime ile muhteşem bende çok istiyorum ama cesaret edemiorm wede ailem tepki werir benim şu anda çikolata kahwesi uçlarında çok az serpme pilatin war oda güzel ama senin çok güzel we uzun saçların çok yakışmış güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…