• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem nasıl olmuş ?

Çok yakışmış size güle güle kullanın

güzel olmuş benimde saçlarım platin we saçı aşırı yıpratıyor.benim saçım seninkinden daha sarı aralarında siyahlar yok platin manyaklığı varda :D

çok güzel olmuş saçın ranıp cığım:)loreal platinium açıcı ile platin röfle yapılmış sanırsam röfleden önce saçında ne gibi işlemler vardı öğrenebilir miyim?şimdiden sağol

canım çok hos olmus ben zaten platine bayılıyorum sende de hos durmus güle güle kullan yeni saçlarını

Teşekkür ederim kızlar a.s.

bundan önce saçlarımda yine röfle vardı ama dipleri baya bir çıkmıştı,bir sene olmuştu,uçlarda kalmıştı..
kendi saç rengim kumral..
platini ilk kez kullanıyorum ama çok hoşuma gitti,çok havalı duruyor :kahve:

çok güzel omuş yaaa..sevgilim bi izin verse hemen dönerim bu renge...güle güle kullan canım ben çok beğendim

süper olmus canımm harıka bende cok ıstıyorum ama malesef esım ızın vermıyor esmerım dıye yakısmaz dıyor ama ben cooookkk ıstıyorumm sence olmazmıı yaaaaa esım mavı sıyah yaptır dıyor bende bocek gıbı olmak ıstemıyorumm esmerım ele gozlerımm sence yakısmammııı ne yapmam gerekyorr nasıl olcakk yaaaaaaaaaaa yardım edınn...fisfisfis

ayrıca kaynaklarda cok doğal görünüyorr bence cok güzel olmuşsun vallaa ya şakkıdı

güzel olmuş canım herkese yakışmaz yaniii
güle güle kullan

Back