kumral falan değil kahve köpüğü mü ne vardı ya da bal köpüğü. direk onu boya röfle üstüne, üstteki gibi olur.
kızlar bugün kuaföre gittim derdimi anlattım, üstüne dore renkli bir boya yaptı, şimdi biraz daha iyi ama bu seferde kızıllık oldu. kuaför saçımda yeşillik olduğunu ve dore ile birleşince ve ben yıkadıkça güzel bir renk çıkacağını söyledi. sizce bu doğru mu? yoksa kuaför beni mi yemiş?
Düzelir kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah inşallah ağzından bal damlıyo cnmşuan çirkin saçlarımla çok mutsuzum. ama bikeresinde yine böyle olmuştu aka aka güzelleşti sanki, röfleler şuan çizgi çizgi, zamanla karışır umarım birbirine.
( benim sacim doreli oldu 4 ay oluo boyali.rofle değil tamamen .. Neyse iste ilk ay turunculuydu anam sonra soldu :) şuan asla asla dorelik yok herkes küllü nun kaç numarasi bu dio.kullumu filan oluyorum inanki
ayy şuan o kadar moral buldum ki :)) 1-2 ay beklicem o zaman boyamıcam bakalım nolcak. çok saol ya :) resmi varsa koyar mısın bi ara merak ettim saçını :)
ayy şuan o kadar moral buldum ki :)) 1-2 ay beklicem o zaman boyamıcam bakalım nolcak. çok saol ya :) resmi varsa koyar mısın bi ara merak ettim saçını :)
....Uyaniksan yani.....)))
burdayım burdayım :) koy istersen :)
burdayım burdayım :) koy istersen :)
İkiside isiksiz çekim
ayy valla ikisi de süper ama ikincisi çok daha tatlı bi renk olmuş. inşallah benimki de öyle olur :)) bu arada güneş ışığında yansıma yapıyor mu? eskiden yapıyor muydu? benim parlıyor simli simli, çok iğrenç :))
Ay hem de nasil nasil.isil isil.akli dengemi yitircektim o zamanlar sinirden.üstelik kis güneşi.ona rağmen sim dökmüş gibiydi . şimdide var canim o ama daha daha az .çok sevindim bu haline.bayilmasamda çok sevindim yanj
demek ki saç işini zamana bırakmak lazım cnm. özellikle küllü kumralı yakalamak zor bi iş :) çok güzel ama saçının rengi bayıldım.
demek ki saç işini zamana bırakmak lazım cnm. özellikle küllü kumralı yakalamak zor bi iş :) çok güzel ama saçının rengi bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?