Saç Rengi ve Saç Boyama röfle yaptırdım beğenmedim napayım?

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar, bugün koyu kahve saçımın üstüne röfle yaptırdım, aslında istediğim renk şuydu:

ama benim saçım şuan böyle:

sizce benim istediğim tonda küllü renkler mi var? hiç bilmiyorum bu işi, küllü açık kumrala boyasam üstteki rengi elde eder miyim. çünkü çok uyumsuz ve yapay durdu böyle?

lütfen yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
kumral falan değil kahve köpüğü mü ne vardı ya da bal köpüğü. direk onu boya röfle üstüne, üstteki gibi olur.

kumral falan değil kahve köpüğü mü ne vardı ya da bal köpüğü. direk onu boya röfle üstüne, üstteki gibi olur.

dediğin renge baktım cnm evet gerçekten üstteki renge yakın, bunu denicem. çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün kuaföre gittim derdimi anlattım, üstüne dore renkli bir boya yaptı, şimdi biraz daha iyi ama bu seferde kızıllık oldu. kuaför saçımda yeşillik olduğunu ve dore ile birleşince ve ben yıkadıkça güzel bir renk çıkacağını söyledi. sizce bu doğru mu? yoksa kuaför beni mi yemiş?

Düzelir kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düzelir kuzum

ah inşallah ağzından bal damlıyo cnm şuan çirkin saçlarımla çok mutsuzum. ama bikeresinde yine böyle olmuştu aka aka güzelleşti sanki, röfleler şuan çizgi çizgi, zamanla karışır umarım birbirine.

( benim sacim doreli oldu 4 ay oluo boyali.rofle değil tamamen .. Neyse iste ilk ay turunculuydu anam sonra soldu :) şuan asla asla dorelik yok herkes küllü nun kaç numarasi bu dio.kullumu filan oluyorum inanki

ayy şuan o kadar moral buldum ki :)) 1-2 ay beklicem o zaman boyamıcam bakalım nolcak. çok saol ya :) resmi varsa koyar mısın bi ara merak ettim saçını :)

ayy şuan o kadar moral buldum ki :)) 1-2 ay beklicem o zaman boyamıcam bakalım nolcak. çok saol ya :) resmi varsa koyar mısın bi ara merak ettim saçını :)

Tatlim.burdaysan koyayim resmi :)

burdayım burdayım :) koy istersen :)

Buda kotunun iyisi.düzelen kullulesen solan halim.. Diptende anlamissindir beklemiş hali oldugunu

Eklentiler

• $1396822970135.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 220
İkiside isiksiz çekim

İkiside isiksiz çekim

ayy valla ikisi de süper ama ikincisi çok daha tatlı bi renk olmuş. inşallah benimki de öyle olur :)) bu arada güneş ışığında yansıma yapıyor mu? eskiden yapıyor muydu? benim parlıyor simli simli, çok iğrenç :))

Ay hem de nasil nasil.isil isil.akli dengemi yitircektim o zamanlar sinirden.üstelik kis güneşi.ona rağmen sim dökmüş gibiydi . şimdide var canim o ama daha daha az .çok sevindim bu haline.bayilmasamda çok sevindim yanj

demek ki saç işini zamana bırakmak lazım cnm. özellikle küllü kumralı yakalamak zor bi iş :) çok güzel ama saçının rengi bayıldım.

demek ki saç işini zamana bırakmak lazım cnm. özellikle küllü kumralı yakalamak zor bi iş :) çok güzel ama saçının rengi bayıldım.

Saclarim küllü kumraldi kendi ana rengiydi neden oynadim bilmem pismanlik diz boyu

Bizzat boyasizz kendi halide buydu..(( aaah ahh

Eklentiler

• $1396823781790.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:

......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…