• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane'ı 2 yıl önce kullananlar sizde de çöküntü başladı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Ben dahil biçok kişide sarkma ve çökme oluştu. Yüzüm inceldi. Sizlerde de var mı aynı durum? lütfen paylaşalım

sarkma ve çökme belirgin şekilde mi ? bende izler kaldı ama sarkma çökme yok sanırım:S

Evt cnm belirgin. Yüzüm çok zayıfladı ve gözaltım çöktü gülme çizgilerim oluştu. Çok ama çok kötüleşti saçlarımda çok dökülüyor

benim saçlarımda da dökülme oldu ama çökme yok şuan.2 yılı geçti bırakalı.acaba başka bi sebebi olabilir mi senin sorununun.doktora gittin mi bu durum için.

doktora gittin mi ne diyor? bende kullanmıştım uzun yıllar once 7-8 sene kadar oldu.ama oyle bir sorun yasamadım.

Dktora henüz gitmedim cnm. Ama gidecem. Çok pişmanım bu ilacı kullandığıma eminim bu ilaçtan olduğuna. Sağlıklı beslenmeme rağmen düzelmiyo

bu ilaç yeni değilki.öyle bi etkisi olsa bilinirdi sanırım.ben ilk kez duydum ve çok üzüldüm.umarım bi çözüm bulunur.

Yukardaki başlıkta bazı kişilerde de aynı sorun var. Hatta başka bi forumda bu ilacı bayağı kötülemişler ve şikayetlerde yine aynı sebepler. Yani biraz araştıranız görürsünüz. Tabi herkese aynı etki etmiyordur. Mesela tombul yanaklı kişilern yüzlerinin dolgunluğu gitse eminim üzülmezler ama benm yüzüm zaten çok dolgun değildi...Ve bu ilaç bittikten 2-3yıl sonra etkisini gösteriyo. Saçlarım dökülüyo. Popomda çatlaklar oluştu. Ama onu bu ilaca bağlamıyorum. Bilmiyorum bana bu ilaçtan olmazı saçma geliyor ama başkaları bu etkisini sööleyince bende yazaym dedm

evet herkeste aynı etkiyi göstermiyodur.çünkü bende tombul yanaklı degilim çökseydi farkedilirdi.zaten ilacı kullanırken de herkesi daha farklı etkiliyormuş.

vala doğrudur..ben de 3 aydır kulllanıyorum ki yüzümdeki cansızlık şimdiden belli ilerisini Allah göstermesin inşallah diyorum..yüzüm normalde tombul ve dolgun da değildiş zaten..yandım o zaman desenize.. :S

Back
X