Sivilceli Ciltler Roaccutane sonrası lekeler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Kızlar arkadaşım bu ilacı kullandı ve yüzünde çoook kırmızı leke kaldı...bitireli 2-3 gün oluyor daha...kız tedavi süresince hiç evden çıkmadı ilaçtan çook emindi geçirecek diye....şimdi bunalıma girdi sürekli ağlıyor....siz leke sorununuzu nasıl hallettiniz ...neler kullandınız .......biraz bilgi verin......roaccutane kullanıp lekelerinizden nasıl kurtuldunuzzzz........

bende bu ilacı kullananlardanım. biteli 2 hafta oluyor. lekeler hafifte olsa var. doktor expigment yazdı. 1-2 ay sonra kullancam. ama bu süreçte boş da durmak istemiyorum. elma sirkesi ile suyu yarıyarıya karıştırdım. 2 günde bir pamukla siliyorum. birde maden suyunu dondurdum onuda 2 günde bir yüzümde gezdiriyorum. şimdilik aynı yüzüm.

canım expigment kullanmaya başlayınca bize gelişmeleri yaz tamam mı ???? bide bu ilacı hap tedavisi bittikten 2 ay sonramı kullanacağızzzz ???????

tamam canım yazarım. ilacı tedavi bittikten 2 ay sonra kullanmanın sebebi, ciltteki hassaslığın gitmesi için. şuan yaptığım şeyler cildime zarar vermiyor. birde tedavide çok kuruduğu için bal maskesi de yapmaya başladım, bazen süt katıyorum içine, cildi nemlendiriyor

canım bana bir yardımcı olsan senın nasıl lekelerin vardımafoldumbenbenım 5-6 yıllık kahverengi sivilce lekeleri var.Ne kullandıysam gecmedi roaccutanı onerıyomusun.sırtımda bacagımda kolumda heryerımde leke varmafoldumben

benim sivilce tedavim yeni bitti, haifif kırmızı lekelerim var. ilacı sivilcen varsa önerebilirim. yani ilaç direk lekeler için değil. öyle bir özelliği yok. bana doktorum expigment yazdı (kahverengi lekeler için) ama benim gözneklerimde baya açıldı o yüzden soyucu krem de kullanmak istiyorum. habibullah hocanın sitesinde lekeler için önerdiği 3 lü kombine var. ben onu uygulayacağım 1 ay sonra.
akşam 21 de tretin (soyucu krem, az miktarda tüm yüze)
22 de expigment (sedece lekelerin üzerine)
sabah da locoid (kızarıklık ve tahriş için)
bunu güneşte kullanmamanı öneririm, kullanmaya başlarsan da güneş koruyucu kullan
benim aklıma en çok yatan bu oldu, faydasını görenler olmuş.

benım sıvılcelerım yok hep eskıden kalma ızler ole tek tuk cıkıyo.cok sagol yazdıkların ıcın ama ben onları kullandım lekelerımı gecırmedı. oyuzden roaccutane kullanıyım dıyorum belkı hafıfletır.bıktım ya bu lekelerden benım gıttıgım doktorlardamı iş yok anlamıyorum aynı seyları verio duruyolar.mafoldumben

arkadaşlar korkutmak istemem ama ilacın etkisi en az 2-3 ayda geçiyor.bünyeden bünyeye değişir tabi.ben de çok kızarmıştım ve o kırmızılık anca 3-4 ayda geçti ki benim yüzümde kılcal damar görünümü olduğu için iyice kötü bir görünüm oluşmuştu.şimdi sadece kılcal damar görünümü var ve ondan kurtulmayı çok istiyorum

ben roaccutanne yi 5 ay boyunca kullandım , daha sonra 2 ay gectikden sonra tekrarlama yaptı ve yeniden başladım 2 aylığına haplara.. kullandığım süreçte cildim çok gergindi yüzüm kıpkırmızı dolaşıyordum tabii pskolojim bozuluyodu :S ama yüzüm boynum dekoltem sırtım kollarmda büssürü sivilce vardı üstelik çok kaşıntı yapıyorlardı 4 yıldır çare aradım sonunda o hapı buldum ..şuan yüzümde sırtımde başka yerimde bilmem inanırmısınız 1 sivilce bile yok.. tedaviyi bırakalı 1 yıl oluyor, leke falanda kalmadı ve çok mutluyum :)

bnde 7 aydr boyunca kullandm btn sivlcelerm gtti fakat biraz izlerm kaldı onlar içnde doktr tretin verdi peeling her aksam onu yapıcam bakalım nasıl olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…