- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
O konuda tabi öyleee bide 4 de geliyo kociş yemek bile 3 te ediyom okadar sıkılmışım yemekten hahaha haftaya en sevdigim vardiyası geldiBen gibi kolay biter o zaman işin
Siz rizeliler "ediyom" diyorsunuz ya hala alışamadımO konuda tabi öyleee bide 4 de geliyo kociş yemek bile 3 te ediyom okadar sıkılmışım yemekten hahaha haftaya en sevdigim vardiyası geldi
Hahahahaha benim cocukluğumdan beri öyleeSiz rizeliler "ediyom" diyorsunuz ya hala alışamadımyemek ediyom, fasülye ediyom, ders ediyom, iş ediyom
Gittik canim bildigimiz seyleri soyledi memeye asiri bagimli oldugunu gun icerisinde ve gece belli saatlerde emzirmem gerektigini buyuk ihtimalle gece emmek icin bu kadar sık kalktigini falan soyledi. Yarin 19 aylik olacak 2 yasina yaklasiyo yavas yavas kademeli olarak memeyi birakmaya calisacagiz basarili olabilirsek bu kademe konusunda tabiiCanuumm naptun gittinizmi bugün doktorada çocuğun için inşaallah iyi birsey demislerdir ya
Rizede mi yasiyorsun ?Baba evim Rize-Gündoğdu
Eşimin köyü Rize-Pazar
Maalesef İstanbul da yaşıyorumGittik canim bildigimiz seyleri soyledi memeye asiri bagimli oldugunu gun icerisinde ve gece belli saatlerde emzirmem gerektigini buyuk ihtimalle gece emmek icin bu kadar sık kalktigini falan soyledi. Yarin 19 aylik olacak 2 yasina yaklasiyo yavas yavas kademeli olarak memeyi birakmaya calisacagiz basarili olabilirsek bu kademe konusunda tabii
Rizede mi yasiyorsun ?
Hayat cok garip iste :)Maalesef İstanbul da yaşıyorum
Merhabaaa hoşgeldiinizzBaba evim Rize-Gündoğdu
Eşimin köyü Rize-Pazar
Hımmmm demek 2 yaş sendormu yaşıyor kuzumGittik canim bildigimiz seyleri soyledi memeye asiri bagimli oldugunu gun icerisinde ve gece belli saatlerde emzirmem gerektigini buyuk ihtimalle gece emmek icin bu kadar sık kalktigini falan soyledi. Yarin 19 aylik olacak 2 yasina yaklasiyo yavas yavas kademeli olarak memeyi birakmaya calisacagiz basarili olabilirsek bu kademe konusunda tabii
Rizede mi yasiyorsun ?
Evet sanada garip gelmiştir bana daHayat cok garip iste :)
Bende istanbuldan rizeye geldim
Istanbulun enresinde oturuyorsunuz acabaMerhabaaa canım hoşbuldum
Hemde cok :) hangi semtte oturuyorsun ?Evet sanada garip gelmiştir bana da
ÜmraniyeHemde cok :) hangi semtte oturuyorsun ?
Ben zb de oturuyordum :)Ümraniyesen canım
ahaaa ümraniyemii aaaa benim lise arkadaşım orda oturuyorrr yediğimiz içtiğimiz hep bir giderdiÜmraniyesen canım
Ben bilmiyorum horonu siz tepin ben alkışlayımZeyf psikolojikdelipdr Lazz53
kızlarrrrr napıyorsunuz nerdesinizz naıslsınız sesiniz çıkmıyorrr
hadii hadii horoonnnnnn terpekkkkkk
hahahaha tamammmBen bilmiyorum horonu siz tepin ben alkışlayım