Aaaaaa tayin mi çıktı orayaaaaaaaRizeye tayin çıkmışken böylesi tesadüff
Rize pazar a çıktı. Sahibinden. Com a bakıyoruz şimdilik fazla seçenek gözükmüyor. Birde çoğu eşyalı. Gideceğimiz tarihte belli değil bulduğumuz evi direk tutamıyoruzAaaaaa tayin mi çıktı orayaaaaaaa
Ama inanın çok seviceksiniz merkezi inanılmaz büyük lunapark bile var yeşilliği sahilleri herşeyii tamda merkeze yakın yürüyüşe hayran kalcaksıniz parklar var meselabuldunuzmu ev peki
Allah yardımcıları olsun çok şaşırdım. Bu mevsimde bu yağış normal mi? Coğrafya derslerinde en çok sonbaharda yaımur alıyor diye öğrenmiştik bideCanım rizemm ne hale geldii sel götürdü ballı dereden gelen heyelan15 temmuz 2021
Gittii çoğu çayluklaarr
Aaa pazarr biliyorum canımmRize pazar a çıktı. Sahibinden. Com a bakıyoruz şimdilik fazla seçenek gözükmüyor. Birde çoğu eşyalı. Gideceğimiz tarihte belli değil bulduğumuz evi direk tutamıyoruz
Canımm nem olduğu için epey yağışlar oluyorAllah yardımcıları olsun çok şaşırdım. Bu mevsimde bu yağış normal mi? Coğrafya derslerinde en çok sonbaharda yaımur alıyor diye öğrenmiştik bide
Boş ev tutmamız lazım. Evet az oluyormuş boş evAaa pazarr biliyorum canımm
Eşyalı ev mi tutuyorsunuz normal boş mu pazarda çok nadir ev vardır boş
Allahh biran önce uğraştırmadan inşaallah canım ya çok zor çok tayin işide zor heleki ev dahada zor hepimizin derdi başkaBoş ev tutmamız lazım. Evet az oluyormuş boş evardeşen tarafınada bakacağız kısmet
Canımm naptınız varmı bi gelişme buldunuzmu evRize pazar a çıktı. Sahibinden. Com a bakıyoruz şimdilik fazla seçenek gözükmüyor. Birde çoğu eşyalı. Gideceğimiz tarihte belli değil bulduğumuz evi direk tutamıyoruz
canım sanırım msjımı görmedin galiba merak ettimRize pazar a çıktı. Sahibinden. Com a bakıyoruz şimdilik fazla seçenek gözükmüyor. Birde çoğu eşyalı. Gideceğimiz tarihte belli değil bulduğumuz evi direk tutamıyoruz
Geçici süre askıya alındıcanım sanırım msjımı görmedin galiba merak ettim
taşındınızmı rizeye buldunuzmu ev
aaa neden öyle olduGeçici süre askıya alındıgidemedik henüz
merhabaa rizeli değilim ama rizede yaşıyorum. boş ve güzel ev bulmak cidden çok zor ama pazar tarafında en azından kiralar daha uygunn. Yeşili insanı falan çok iyi ama başka şehirlerden sonra cidden geçim zor, pahalı burası ://Boş ev tutmamız lazım. Evet az oluyormuş boş evardeşen tarafınada bakacağız kısmet
Merhaba canım rizeli olmak zorunda degilsinkii konuşmaya tabiiki katılabilirsin sorabilirsin dertleşebiliriz.merhabaa rizeli değilim ama rizede yaşıyorum. boş ve güzel ev bulmak cidden çok zor ama pazar tarafında en azından kiralar daha uygunn. Yeşili insanı falan çok iyi ama başka şehirlerden sonra cidden geçim zor, pahalı burası ://
evet tayin için geldik ama uygun dediğin yerleri hiç göremiyorum nedense :) :) 1200 ün altı nemden hep rutubetliydi biz gezdiğimizde :/ 600 tl ye bundan çok daha büyük ve sıfır evde oturuyordum Konya merkezde. Ayrıca sadece ev kirası değil herşey pahalı burada. Meyve sebze et vs. gelirken bu kadar olacağı hiç aklıma gelmezdi. Yine de sevmeye başladım burayı ama hepsini geçtim de şu bitmeyen yağmuru ne yapacağız :) :) şu anda çok fena yağıyorrrMerhaba canım rizeli olmak zorunda degilsinkii konuşmaya tabiiki katılabilirsin sorabilirsin dertleşebiliriz.
Yalnızz evett rize birzaman sonra istanbul gibi bi hal aldıı istanbuldan felaket trafiği var bazı seyler maalesefki pahalı eskisi gibi degill uygun yerlerde var belki görememişsinizdir herşehride bi pahalı şeyler var inşaallahh bundan sonra alışırsınız tayin için mi taşındınız
Orası hep yagmurrr yarın güneşse o güneş olduğu anda cıkıcaksınn çok nemli olduğu için rize maaleseff hep yağmur yağıyor canımmevet tayin için geldik ama uygun dediğin yerleri hiç göremiyorum nedense :) :) 1200 ün altı nemden hep rutubetliydi biz gezdiğimizde :/ 600 tl ye bundan çok daha büyük ve sıfır evde oturuyordum Konya merkezde. Ayrıca sadece ev kirası değil herşey pahalı burada. Meyve sebze et vs. gelirken bu kadar olacağı hiç aklıma gelmezdi. Yine de sevmeye başladım burayı ama hepsini geçtim de şu bitmeyen yağmuru ne yapacağız :) :) şu anda çok fena yağıyorrr
rizeliler mutlu canım çayları sulanıyor :) :) :) sizinde vardır belki çayluk :) rize de mi yaşıyorsun ?Orası hep yagmurrr yarın güneşse o güneş olduğu anda cıkıcaksınn çok nemli olduğu için rize maaleseff hep yağmur yağıyor canımm