- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Hahahaha kıyamam amaaa yaaa vallaha kızdurursann affetmem biliyonYerim valla
Ama picaklama
Burada maalesef ki yok randevu 1 aydir bekliyorum bende en sonunda trabzonda ozel bi kligine aldim iyi bi dr mus baya tavsiye ettilerCuam günunemi vardı bitek randevu
Ooo iyi süper o zaman hadi inşaallahh olacakkBurada maalesef ki yok randevu 1 aydir bekliyorum bende en sonunda trabzonda ozel bi kligine aldim iyi bi dr mus baya tavsiye ettiler
Uykusuzluktan harflerin yerini degistirerek yazmisimOoo iyi süper o zaman hadi inşaallahh olacakk
Hahaha canum benumm yaaaUykusuzluktan harflerin yerini degistirerek yazmisimben yatayim en iyisi size iyi geceler kizlar
Yaaaa o minik ellerine kuyban hele onunnGönül uyumak dinlenmek ister bebem elimden tutup cekistirir
Gunaydin kizlar
Bende limonlu su içtim şuanBenimki uyuduguna gore rahatla kahvalti yapabilirim
Siz napiyorsunuz kizçeler :)
Ya hastaneler cidden çok sıkıntı değil mi aylardır randevu yokkk. Bende kadın doğum için bekliyorum. Sen burada mı yaptın doğumunu canım doktorun kimdi ve memnun muydun?Burada maalesef ki yok randevu 1 aydir bekliyorum bende en sonunda trabzonda ozel bi kligine aldim iyi bi dr mus baya tavsiye ettiler
Kahvaltı sen kuzuSelam kızlaaar. Napıyorsunuz??
Ya hastaneler cidden çok sıkıntı değil mi aylardır randevu yokkk. Bende kadın doğum için bekliyorum. Sen burada mı yaptın doğumunu canım doktorun kimdi ve memnun muydun?
Hamile misin :)Selam kızlaaar. Napıyorsunuz??
Ya hastaneler cidden çok sıkıntı değil mi aylardır randevu yokkk. Bende kadın doğum için bekliyorum. Sen burada mı yaptın doğumunu canım doktorun kimdi ve memnun muydun?
Ben tost yaptim cok severimBende limonlu su içtim şuan
Başlarım kendime bi kahvaltı yesem ne yapsma düşünüyom
Ben yaptım çoktan. Bi de makine tuttum. Aşure yapacağım da hiç kalkasım yokKahvaltı sen kuzu
Ahhh cok severimm ben oglumla bir sey yapamiyorum kv nin yapmasini bekliyorumBen yaptım çoktan. Bi de makine tuttum. Aşure yapacağım da hiç kalkasım yok
Vallaha bende öyle sabah akşam yerimmBen tost yaptim cok severim
Ooyyyy ellerine saglık şimdiden canuummBen yaptım çoktan. Bi de makine tuttum. Aşure yapacağım da hiç kalkasım yok
Bilmiyorum Bi kaç aydır çalışmalar üzerindeyiz belki hamileyimdir bat bekliyorum bakalım nolacakHamile misin :)
Evet canim devlet ve arastirmadan uzak dur diyebilirim isinin ehli doktor bulmak oldukca zor ve hastaneler haddinden fazla kalabalik.
Ben ozelde şar da yaptim dogumumu doktorum asiye hanimdi aşiri aşiri memnunum. Esimin kuzenide benden sonra ayni doktorla devam edip onda yapti dogumunu
Aynen :)Vallaha bende öyle sabah akşam yerimm
Hadi insaAllah diyelim o zamanBilmiyorum Bi kaç aydır çalışmalar üzerindeyiz belki hamileyimdir bat bekliyorum bakalım nolacakasiye hanımda hiç boşluk yok bende şardaki erkek doktora gittim Bi kaç özel klinik baktım çok pahalı ya