- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
Sağolasın. Üşenmez yaparsam inşallahOoyyyy ellerine saglık şimdiden canuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın. Üşenmez yaparsam inşallahOoyyyy ellerine saglık şimdiden canuumm
Bat 3 Eylül. Elife gittim daha önce. Hoş biri ama sırf muayene 400 TL olmuş. Bi şekilde asiye hanımı ayarlarım inşallah gebelik olursa.Aynen :)
Hadi insaAllah diyelim o zaman bat ne zaman ? Evet asiye hanimda cok yogun oluyo ama burada sana tavsiye edebilecegim tek doktor diyebilirim benim bildiklerimden. Bir de ozelde elif hanim var ama onunda muayene ucreti test vs derken pahaliya mal oluyo.
Müzikk aç bir iki totonu kıvırrr bak nasıl harketleniyorsun hatta dur sana şarkı gönderiyimm Zeyf ikinizde bi kıvırın artıkkkSağolasın. Üşenmez yaparsam inşallah
İnsaAllah canim. Bizede haber ver umarim bebis sizinledirBat 3 Eylül. Elife gittim daha önce. Hoş biri ama sırf muayene 400 TL olmuş. Bi şekilde asiye hanımı ayarlarım inşallah gebelik olursa.
Müzikk aç bir iki totonu kıvırrr bak nasıl harketleniyorsun hatta dur sana şarkı gönderiyimm Zeyf ikinizde bi kıvırın artıkkk
Inşaallahhh tutunmustur bebişşBat 3 Eylül. Elife gittim daha önce. Hoş biri ama sırf muayene 400 TL olmuş. Bi şekilde asiye hanımı ayarlarım inşallah gebelik olursa.
Hahahah çocuk bakmakta kolay değilkii bende olamadığım için anne belki anlayamıyorum o duyguyu inşaallah cuma günü düzelirr canımmBenim kivirmaya ihtiyacim yok kizz biz sabah Kaan beyle 6.30 7.30 arasi uyaniriz aksam 8 9 a kadar totomuz koltuk yuzu gormeden gunumuzu geciririz
Müzikk aç bir iki totonu kıvırrr bak nasıl harketleniyorsun hatta dur sana şarkı gönderiyimm Zeyf ikinizde bi kıvırın artıkkk
İnşallah haber ederim tabiiiİnsaAllah canim. Bizede haber ver umarim bebis sizinledir
Rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaAllahHahahah çocuk bakmakta kolay değilkii bende olamadığım için anne belki anlayamıyorum o duyguyu inşaallah cuma günü düzelirr canımm
Canim sen calisiyor musun burada ?Oynaya oynaya aşure yapmaca
İnşallah haber ederim tabiii
Yaaaa tabi enönemliside sağlık olmasııRabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaAllah
Cocuk bakmak, yeni bir bireyi buyutup yetiskin haline getirmek cok cok cok zormus ben bunu anne olunca anladim.
Bir de benim cocugum maalesef ki asiri zor bir cocuk. Kv disinda yardimcim yok burada e o da her zaman yanimda olamiyo kendince isleri oluyo cogunlukla tek kaliyorum.
Oglum memeye asiri duskun 10 dk da bir emmek ister, yemek yedirmek iskence nerede agzini acarsa orada yediririz, gece uykusu problemli, gunduz bir suru aktivite yapariz ama asla memnun olmaz 5 dk sonra sıkılır, asla oturmaz cok cok aktif bir cocuk. Surekli bagirir ve aglar 10 kisi olsa evde yine de baş edilmiyo o boyuyla hepimizi pes ettiriyo o yuzden cok fazla yoruluyorum 1.5 senede cidden cok yaslandigimi hissediyorum yine de saglik olsun diyorum yapacak bir seyim yok baska
hahaha oyle değil tabidee yanii hanii şarkıaç enerjin yukselsinOynaya oynaya aşure yapmaca
İnşallah haber ederim tabiii
Yok burada iş bulamadımCanim sen calisiyor musun burada ?
Ne zaman geldin buraya , meslegin ne ?Yok burada iş bulamadım
Canuumm naptun gittinizmi bugün doktorada çocuğun için inşaallah iyi birsey demislerdir yaRabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaAllah
Cocuk bakmak, yeni bir bireyi buyutup yetiskin haline getirmek cok cok cok zormus ben bunu anne olunca anladim.
Bir de benim cocugum maalesef ki asiri zor bir cocuk. Kv disinda yardimcim yok burada e o da her zaman yanimda olamiyo kendince isleri oluyo cogunlukla tek kaliyorum.
Oglum memeye asiri duskun 10 dk da bir emmek ister, yemek yedirmek iskence nerede agzini acarsa orada yediririz, gece uykusu problemli, gunduz bir suru aktivite yapariz ama asla memnun olmaz 5 dk sonra sıkılır, asla oturmaz cok cok aktif bir cocuk. Surekli bagirir ve aglar 10 kisi olsa evde yine de baş edilmiyo o boyuyla hepimizi pes ettiriyo o yuzden cok fazla yoruluyorum 1.5 senede cidden cok yaslandigimi hissediyorum yine de saglik olsun diyorum yapacak bir seyim yok baska
Kahvaltı sofrasında keyf yaparım öyle. Sen nerelerdesin nasılsın :)
Ev işler bitmeyyyyKahvaltı sofrasında keyf yaparım öyle. Sen nerelerdesin nasılsın :)
Cocuk var mı sende canımEv işler bitmeyyyy
Yok kuzummCocuk var mı sende canım