- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
İyiyim şükür sen nasılsıııınhahahaha tamammm
nasılsın canımm
sorma canımm ben kaçgündürr kendimle uğraştım daha bugün iyiymmİyiyim şükür sen nasılsıııın
Duzelemedi demi canım yaNe yapalim gunduzumuz gecemiz memeye mesafe koymaya calismakla geciyo
1.5 senenin verdigi bagimlilik maalesef ki oyle hemen kesilmiyoDuzelemedi demi canım ya
Acaba rüyalarmı görüyo1.5 senenin verdigi bagimlilik maalesef ki oyle hemen kesilmiyogunduzleri idare ediyorum ama gece asla durmuyo kiyamet kopuyo
Hayir geceleri emmek istiyo biz suan kademeli olarak azaltmaya calisiyoruz ya sureyi uzatmaya calistigimiz icin aralar aciliyo o her saat basi emmeye aliskin oldugu icin emmek istiyo ve diretiyo isteAcaba rüyalarmı görüyo
Yerimmm onu benn ooyyy anasunu delü edeyy delüHayir geceleri emmek istiyo biz suan kademeli olarak azaltmaya calisiyoruz ya sureyi uzatmaya calistigimiz icin aralar aciliyo o her saat basi emmeye aliskin oldugu icin emmek istiyo ve diretiyo iste
Napalim ugrasiyoruz ev cocuk vs sen napiyosun
bende ev yemekNapalim ugrasiyoruz ev cocuk vs sen napiyosun
Çoluk çocuk yok şuanlık demekki tepemizdeBende aynısını ediyom
canımmm nasılsınnn uzun zmaan oldu konuşmayalıı heleeeHahahah geldimmmmm 53
bende iyiymm hamoldsun çok şükürr neler yapıyorsuunnİyiyim canım sen nasılsın? Evet baya oldu
Ne yapayım canım rizeye gidicem bende Ekim'de nasipse inşallah düğünümüz var gün sayıyorumbende iyiymm hamoldsun çok şükürr neler yapıyorsuunn
aaaaa kimin düğünü ayıptır sormasıııNe yapayım canım rizeye gidicem bende Ekim'de nasipse inşallah düğünümüz var gün sayıyorumsen neler yapıyorsun