Ayyy annem gibisinn oda öyle yaşadı bende ama 2 kola serum verince sancıyla doğururduu sancıda ne önemliymiş doğurmak ciddenSorun da o ya zaten hiç çekmedim :)
Azıcık çekseydim normal doğum olacaktı ama gelmedi bana sancı
İnsanlar tek de çatır çatır doğururken ben ikinciyi yedim de bana mısın demedi
önemliymiş valla :)Ayyy annem gibisinn oda öyle yaşadı bende ama 2 kola serum verince sancıyla doğururduu sancıda ne önemliymiş doğurmak cidden
Sıpaaaaa anasinı koydu sezaryenee ooyyyÖ
önemliymiş valla :)
Doktor dedi ki: sancı olmazsa bebeği itemezsin o yüzden sancı şart ama beklerik bekledik gelmedi ne yapalım mecbur ameliyata girdik biz de işte
Amiinn inşallah canımSıpaaaaa anasinı koydu sezaryenee ooyyy
RAbbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Aynen canım genede herdoğum çok zor oldu bitti geçtiAmiinn inşallah canım
Zor oldu ama zor olsun ki değerli olsun değil mi
Çok şükür sağlıklı şekilde atlattık o anları da.Aynen canım genede herdoğum çok zor oldu bitti geçti
Aynen canım benim çok şükür nasık gidiyorrÇok şükür sağlıklı şekilde atlattık o anları da.
İlginç bir şekilde sanki annelik ruhuma işlenmiş gibiyim daha öncesinden..Aynen canım benim çok şükür nasık gidiyorr
Lohusa dönemdesin canım çok normal bende öyle hissederdimİlginç bir şekilde sanki annelik ruhuma işlenmiş gibiyim daha öncesinden..
sadece biraz fazla evhamlıyım sanırım
İşte bu ben :)Lohusa dönemdesin canım çok normal bende öyle hissederdimdeğişik duygular içindeydim sürekli ağlardım manyak gibi şeyler düşünürdüm
Hahahahahahaha geçecekkk bunlarrr herşey geçiyor ciddenİşte bu ben :)
Herşeye ağlar mı bir insan yahu.
Uçak uçtu aman niye uçtu?
Sinek kaçtı aman niye kaçtı ?
Çok sulugöz bir şeydim zaten hepten fena oldum yahu :)
Yaaaaa daha geçen 20 gündür rizedeydim ve rizeden bindim uçağa pazardan geçtik epeyde gezdim ağaran selalesine zil kalesine rize kalesine birsüru yerler heryer şelaleler şarıl şarıl akıyorrMerhaba ,
Bende Rize pazara gelin geldim yeşili denizi
Ve doğayı seven biri olarak burayla aşk yaşıyorum:)
Eki Görüntüle 3270014
Gerçektende öyleeTabiki buranın insanı iyi inanılmaz güvenilir ben istanbuldan geldim sivaslıyım aslen kapını açık bırak kimse girmez sokaklar parklar güvenli en güzelide miss havası suyu yeşili
Aynen öylee ama rizede artık epey kalabalık oldu bide çok değişti oralar merkezi falan güzellestirmisler herşeyiyle heryerde yeşillik heryer şelale akıyor falanŞehrin kalabalıgından gürültüsünden trafikten bunalanlar gelmeli huzur dolu hem gönlün hem gözün doyuyor
Tabii canımmBirazda iş imkanı olsa istihdam artsa insanlar döner memleketlerine