Iyiyimm inşaallahh hepimiz iyi olalım inşaallahhİyiyim sen nasilsin :)
Aaa olurmu oyle şey baktım siz konusuyorsunuz ben de okudum hep girip konuşmalarınızı araya kaynayamadımmIyiyim canim sen nasilsin
Bir kayboldun sanki
Yok kiz zaten senle konusmuyormuyduk hahahahAaa olurmu oyle şey baktım siz konusuyorsunuz ben de okudum hep girip konuşmalarınızı araya kaynayamadımmherşey yolunda inşaallahh neler yapıyorsun
Hahaha fazla konuşamadık ki zaten 3 gündür biontech aşının etkisiyle yaşadım kuzumm daha bugün kendime geldiim ❤Yok kiz zaten senle konusmuyormuyduk hahahah
Gecmis olsun canimHahaha fazla konuşamadık ki zaten 3 gündür biontech aşının etkisiyle yaşadım kuzumm daha bugün kendime geldiim ❤
Sen nasılsın hayatin nasıl geçiiyorrGecmis olsun canim
Iyi canim bugun disari ciktimSen nasılsın hayatin nasıl geçiiyorr
Ayyy hergün birinden taze fasulye duyuyorumm bu ay taze fasulye günü galibaIyi canim bugun disari ciktim
Simsi yemeknyapiyorum taze fasulye
Mevsimi ya tam .dAyyy hergün birinden taze fasulye duyuyorumm bu ay taze fasulye günü galiba
Bende dün ettim fasulye bugüne kaldıı bitti
Şimdi yarin ne yapcam diye düşünüp duruyem
Oohh bandır bandırr ye miss gibiiMevsimi ya tam .d
Bende bayilirim valla
Yaaa onun uyku için mamalar oluyor birşey oluyorr ahh canim. Benimm yaa benimde elimden birşey gelsede yardımcı olabilsem coçuğum olmadıgı için böyle bilgilerdede bilgim olmayınca ama biyerde birşey görmüştüm görürsem mutlaka atarım sanaOy oyy bebem daha yeni uyuma asamasina gecti sabahin 7sinden beri totom simdi koltuk yuzu gordu ama cok surmez benim oglanin gece uyku problemi varda maalesefsaat basi kalkiyo
1,5 yasinda canim. Bizimkisi yemekle alakali bir sorun degil maalesef. Doktorumuz cocuk psikiyatr yonlendirdi bu cuma gunu randevumuz var umarim sorunumuz nedir bulur ve cozumu ise yarar cunku 4. Ayindan beri bu sekildeYaaa onun uyku için mamalar oluyor birşey oluyorr ahh canim. Benimm yaa benimde elimden birşey gelsede yardımcı olabilsem coçuğum olmadıgı için böyle bilgilerdede bilgim olmayınca ama biyerde birşey görmüştüm görürsem mutlaka atarım sana
Kaçyaşındaydı oğlun
Allah kolaylik versinn canim1,5 yasinda canim. Bizimkisi yemekle alakali bir sorun degil maalesef. Doktorumuz cocuk psikiyatr yonlendirdi bu cuma gunu randevumuz var umarim sorunumuz nedir bulur ve cozumu ise yarar cunku 4. Ayindan beri bu sekilde19 aylik olacak 15 aydir gece her saat basi uyanir emer geri uyur bende gunduzleri zombi gibi gezinirim iste ortalikta uykusuzluktan
Sagolasin canimAllah kolaylik versinn canim
Ahhh canumm yaa insaallahh cöźümü bulunurda çocuğunda düzene girerr sende rahatlarsınn cocukta rahatlar uyku uyanmaktan oda helak olduu1,5 yasinda canim. Bizimkisi yemekle alakali bir sorun degil maalesef. Doktorumuz cocuk psikiyatr yonlendirdi bu cuma gunu randevumuz var umarim sorunumuz nedir bulur ve cozumu ise yarar cunku 4. Ayindan beri bu sekilde19 aylik olacak 15 aydir gece her saat basi uyanir emer geri uyur bende gunduzleri zombi gibi gezinirim iste ortalikta uykusuzluktan
Kuru fasulyeeeeeÇok severum ama kociş sevmezz
Pirinç pilavı yokKuru fasulyeeeee