Risus Meme Estetiği

Kızlaaaaar, ben yağ dolgumu da yaptırdıııımmm
tam 400 cc dolgu yapıldı göğüslerime
birine 200 diğerine 200 doktorum en az %50 si kalır maximum %70 i kalır dedi
benim 275 cclikler en az 375cc oldu feci irileştiler ben bu kadar beklemiyordum en kısa zamanda foto ekleyeceğim, müthiş doğal oldular ya kollarımı kaldırdığımda top top durmuyorlar süperler , benim doktorum birtane! yerim onu ben ! :)

cnm cok sevindim senin adına ay ne guzel ya falla bu kkda boyle mutlu birilerini okuyunca sanki kendimmişim gibi mutlu oluyorum bi şevk gelıyor bana cnm senin doktorun kimdi. beni eklesene arkadas listene bi mahsuru yoksa görebilirmiyim resimlerini

fitnesslife canım, formda kalmak içinde değil aksine dolgunlaşmak için gidiyorum yani spor yaparken yemeğimden kısmak yerine daha çok yiyerek aldığım kaloriyi kas olarak gerekli yerlere doldurmak maksadım :)

risus aynı benim kafadansın benim vucut yapımda öyle yiyorum kılo alamıyorum yag yok hiç. bende meme buyutme amelıyatı olcam arastırma sorusturma içindeyim. cnm senin ölçülerin nedir bana yardımcı olursan cok sevinirim. bnm byum 175 cnm kılom 48. gögus altı 75 bel 61 popo 88 gogus cevrem 80. memem yok hiç bana olculerını soylersen sevinirim. kac cc konmuştu sana bide kas altı mı yuvarlak mı nasıl soru bombardımanı yaptım biliyorum ama yardım pilizzz

anaaaaa kıııız geçmiş olsun :) o kadar yağ dokusunu nerenden aldılar senin? ne kadar sürdü operasyon? genel anestezi altında oldun değil mi? en kısa zamanda foto istiyoruum..belki ben de yaptırabilirim ileride..memeye ve özellikle çeneme düşünüyorum profilime göre geride çünkü

risus costun kızım sen güzeldi senin cicişlerç neyse foto koy bari de merakta bırakma her yerden alınan yag memeye enjekte ediliomuymus kız? bari onu yaptırsam bir tasla 2498239438 kuş

merhaba, sakıncası yok ise arkadaş olarak ekleyip resimlerine bakabilirmiyim 75/C yaptırdın sanırım okudğum kadarıyla ve banada aynı şekilde yapılacak aklımda bi görüntü olsun en azından sayende :))

Geçmiş olsun canım Büyük gögüs güzel oluyormuş değilmi? İnşallah çok fazla erime olmazda üzülmezsin.Malesefki kalıcı olan bir yöntem değil çünkü..En kıssa zamanda foto istiyoruz..

kızz inanmıyorum sana ne ara yaptırdın o kadar yağı nerden aldırdın:) silikonun üstüne de olduğunu ilk kez duydum. nerden böyle bir şeye karar verdin ben de küçük buluyorum da şuan merak ettim:) canın acıdı mı aynı ameliyat gibi mi oluyor. ne kadara mal oldu.yağ dokusu yumuşak olur heralde:) soru yağmuruna tuttum ama ayrıntıları bekliyorum:)

:) doç dr tonguç işken o sadece bir doktor değil ya bambaşka bişey :) eklerim canım.

valla doktorumda yok risus senden okadar yağ çıkmayacak elimize gelen hepsini kullanalım dedi 4 bölgeeden girdik, çok sıkıymışsın bu kadar çıkacağını tahmin etmemiştim dedi, genel anesteziyle oldum evet, foto ekleyeceğim birazdan :)

risus costun kızım sen güzeldi senin cicişlerç neyse foto koy bari de merakta bırakma her yerden alınan yag memeye enjekte ediliomuymus kız? bari onu yaptırsam bir tasla 2498239438 kuş

her yerden alınan yağ ekleniyormuş canım evet :)

Geçmiş olsun canım Büyük gögüs güzel oluyormuş değilmi? İnşallah çok fazla erime olmazda üzülmezsin.Malesefki kalıcı olan bir yöntem değil çünkü..En kıssa zamanda foto istiyoruz..
teşekkürler arzummm büyük ama doğal meme güzelmiş :) okadar güzel oldular ki inanamıyorum o silikon görüntüsünden eser yok ve büyükler bildiğimiz BÜYÜK bu büyüklüğü silikonla elde etseydim doğaldan çok çok uzak olacaktı böyle olması harika oldu :) bakalım inşallah çok erime olmaz doktorum genç olduğun için bünyen kabullenecektir en az %50 si kalır dedi umarım öyle olur :)

doktorumun tavsiyesi tatlım tee ilk görüşmeye gittiğimde demişti bunu bende düşünüyordum sırası geldi yaptırdık, evet yumşacık oldu :) o silikonun çevresi sarıldı yağla hiç bir şekilde belli olmuyor nasıl mutluyum anlatamam :)
yağ alınan bölgeler çok acıdı ya.. harbi acıdı ama değğdiii yüzbinonyüzbinkere değdi :)

canımcım öncelikle daha büyük ve daha dogal memiklerini güle güle kullan :) söyleyeceğimi yanlıs anlamazsan bişey demek istiyorum. Bu yöntem akla çok yatıyor, silikonun etrafı belirsizleişr tabi yag kaplarsa, eminim daha yumus olmustur çok güzeldir. Ama memeye yağ enjeksiyonu olayı daha arastırılan bir konu değil mi ? yani çok yaygın olarak kullanılmayan, sonucları incelenen ?Benim de aklıma yatınca arastırdım da, böyle bişiler okudum ? Sen arastırmıs mıydın iyice bu konuyu ?:26:

ben sadece doktoruma güvendim güzelim :) gittiğim ilk gün bana bunu söylemişti biraz araştırdım ama o zaten çok sık yaptığından bunu öyle rahat oldu ki benim kafam hiç yorulmadı :)
kendisi çok yaygın kullanıyormuş ayrıca :) üstad ya.. yerim onu ben. bi doktorun hastasını bu kadar mutlu etmesi nasıl güzel bişey size anlatamam :)

hadi foto ekliceksen ekle yarın işe gidicem yatamıyorum

risuscumm muhtesem olmuslar masallah.en önemlisi dekolte kısmın muhtesem olmus.çok yakınlaşmıslar

teşekkürler canım yakınlaşmalarını ne kadar istediğimi en iyi sen biliyosun, bu arada mailime baktım seninkilerde şahaneler :)

teşekkürler canım yakınlaşmalarını ne kadar istediğimi en iyi sen biliyosun, bu arada mailime baktım seninkilerde şahaneler :)

evet canım biliyorum istedıgın oldu sonunda :) cok tesekur ederım bu arada canım benım.

risus meme ucuyla olmussun sanırım..hissizlik olustumu ? birde resımlerını görme sansım varmı?

ilk aylar hissizlik oluyor tabi ama 2. aydan sonra göğüs ucuna doğru ilerleyen bir his başlıyor şuan ben hissediyoru doktorumun demesine göre 1 yılını doldurmadan eskisi gibi hissedeceksin dedi

risus inanamıyorum sana peki nasıl oldu ağrı vs yani meme büyütme ameliyatıyla karşılaştırınca nasıl?(ağrı opersayon sonrası falan )gerçi kalıcı olmadığını söylüyorlar ama ameliyatla istediği boyutu elde edemeyenler içinde belki bir çözüm olabilir çok merak ettim sonucu benide klermisin listene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…