Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..
Fıstık Risus kutlarım seniO memişlere de her daim fit olmak yakışır. Spor her zaman iyidir hem bedenen hem ruhen:) öpücükledim seni
3 aylık tobul memeli
3 aymı kız tövbe bismillah
dur daha bugün 2. ayım doldu
kasım değişmiydi gı:)))neyse 2.ayın mutlu olsun
Merhaba risus bana 7 gun once koltuk alti kas alti metoduyla 275 cc yuvarlk high profile mentor takildi. Kilm 60 (amlyt oncesi simdifi 62 sislik protez nedeniyle). Boy 1.60. Neredrysr hic bi marksnin en kuck sutyenini dolduramiyordum. Ust tahta alt 2-3 cm lik cikinti vardi ve yayikti gogs yapim gogs kafesim de darmis. Suanda 75c yim sanirim sislikler gidince 75a mi kalicm diye cok korkuyorum. Ne kdr kuculdu senin bi de hic sporcu sutyn disinda sutyen denedin mi hangi size? Sporcu sutyenim yabanci bi marka avrupa 80b yaziyo ama nesi 80 anlamadm kuucucuk gorunuyo gogslerm
sen yurtdışında falan mı yaşıyosun ?
bende sen gibiydin göğüsüm yoktu 250-275 cc takıldı tr deki magic form , nbb , lasenza , suwen gibi markalarn sütyenlerinde C kup bazen B cup dolu dolu taşıyor yani..
mümkün değil a cup a düşemezsin canım
risus cum ankaradayım ben
bugün 9. gün şişlikler inmeye başladı
çok doğal duruyolar bilmeyen kesinlikle anlamaz 10 üzerinden 15 veririm doğallıklarına
ama çok küçükler arkadaşım
14-15 yaşında yeni memelenen genç kız göğsü gibi
elbette henüz normal sütyen deneme şansım olmadı
bugün çıkıcam bi denicem meraktan ölüyorum
tabi final size ıma uzağım şuanda ama daha da küçülürse diye korkuyorum
şu inmiş hali bile benm beklentimin altında=50:
canım ben ameliyat olalı 2.5ay oldu..ilk hevesle 12.günümde la senzadan 75c sütyen almıştım tam olmuştu..şimdi yumuşamalar başladı şekillendiler, aynı sütyenimi daha iyi dolduruyorlar, yani küçülme dedikleri o kadar fazla birşey değil..memenin çevresindeki şişlikler indiği için küçülmüş gibi geliyor gözüne..ama memede bir küçülme olmuyor korkma canımmm..
cihilekcim
merakımdan bugün la senzada sütyen denedim kadın ölçtü beni ve 36B 3 sütyen verdi onları denedim
ortadan takılan bir sütyen tam oldu hiç boşuluk kalmadı ama jel destekliydi ne demekse sütyenin içine jel silikon mu koymuşlar ne
diğer iki sütyen de oldu ama çatalla birleşen alt kısımlarında hafif boşluk kaldı
kadına türk sütyenlerinde 36b nin kaça tekabül ettiğini sordum 80b dedi
şaşırdım kaldım
ama tabi bu ameliyat sonrası 9. günüm
o
ama şişliklerim biraz inmiş durumda gün be gün bakıp kontol ediyorum
sence 2-3 ay sonra la senzada şu tam olan sütyeni alsam yine tam olur mu bana bu durumda
of ne çok soru soruyorum
ama memeyle yatar kalkar oldum
dr um oğlumu kucağıma almamı yasakladı herşeyi annem yapıyo
bana da memeye takmak ve bunalım olmak için çok zaman kalıyo=)
sen kaç demek istedin 75 c la senza derken türk size ına çevirip de mi söledin yoksa
or75C la senza'da 34C ye denk geliyor canım..içi destekli sütyenlere memelerin şuan zaten oturmaz, şiş ve sert oldukları için..boşluk kalması normal ama ilk aylarda doktorlar zaten destekli sütyen kullanmanı istemiyorlar yoksa memen düzgün şekil alamaz..Barış Bey özellikle bu konuda beni çok uyarmıştı, meme uçların dışarı bakar sakın kullanma ilk 3-4 ay demişti..yani o sütyeni bence şimdi alma destekli kullanamazsın zaten, biraz daha sabır canım..
Size kısa bir hikayemi anlatayım hemen :)
Dün magic form daydım yine.. bana yardımcı olan ablayla sohbet ediyorduk o benim göğüslerimin silikon olduğunu henüz bilmiyor ve göğüslerimi ne zaman görse "ayy maşallah ne giysen yakışıyor çok güzel göğüslerin " der.. neyse konu normal olarak yine memeden açıldı
ben
-ayy sende sürekli meme görüyosun dimi.
görevli abla
-sorma sarkmışı küçüğü büyüğü silikonlusu herşeyini görüyorum valla. dedi
ben
-silikonlular nasıl anlaşılıyormu kolay kolay dedim.
görevli abla
- aa anlaşılmazmı canım duruşundan belli oluyor, ama seninkiler maşallah çok güzeller gördüğüm en güzel göğüslerden. dedi
Ben içten içten doktorumun sözünü dinlediğim için nasıl mutlu hissettim kendimi bilemezsiniz..
bana doğal ve bir okadar seksi bir ölçüde göğüs yapan biricik doktorum, iyiki varsın seni çok seviyorum..
:)
kabul ettim risuscuğummm :) müstakbel cc kardeşim
Yanı arion icin ne diyordu hatirliyor musun?
Benimkiler 295cc bu atada. Isteseydim naci bey dha vuyugunu de yapacakti. Ben bundan da kucuk istedim de yapmadi! Gogus cevrem 70 cm. 160 boy