Risus Meme Estetiği

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum :KK52:
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü :KK70:
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım :KK51:
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..

Fıstık Risus kutlarım seni :KK9: O memişlere de her daim fit olmak yakışır. Spor her zaman iyidir hem bedenen hem ruhen:) öpücükledim seni :KK54:

Fıstık Risus kutlarım seni :KK9: O memişlere de her daim fit olmak yakışır. Spor her zaman iyidir hem bedenen hem ruhen:) öpücükledim seni :KK54:

bu oralar okadar yoruluyorum ki canımı sıkacak konuları düşnmeye vaktim olmuyor bu durum hoşuma gidiyor vallahi
spordan sonra eve kendimi nasıl attığımı bilmiyorum :KK9:

Merhaba risus bana 7 gun once koltuk alti kas alti metoduyla 275 cc yuvarlk high profile mentor takildi. Kilm 60 (amlyt oncesi simdifi 62 sislik protez nedeniyle). Boy 1.60. Neredrysr hic bi marksnin en kuck sutyenini dolduramiyordum. Ust tahta alt 2-3 cm lik cikinti vardi ve yayikti gogs yapim gogs kafesim de darmis. Suanda 75c yim sanirim sislikler gidince 75a mi kalicm diye cok korkuyorum. Ne kdr kuculdu senin bi de hic sporcu sutyn disinda sutyen denedin mi hangi size? Sporcu sutyenim yabanci bi marka avrupa 80b yaziyo ama nesi 80 anlamadm kuucucuk gorunuyo gogslerm:KK43:

Merhaba risus bana 7 gun once koltuk alti kas alti metoduyla 275 cc yuvarlk high profile mentor takildi. Kilm 60 (amlyt oncesi simdifi 62 sislik protez nedeniyle). Boy 1.60. Neredrysr hic bi marksnin en kuck sutyenini dolduramiyordum. Ust tahta alt 2-3 cm lik cikinti vardi ve yayikti gogs yapim gogs kafesim de darmis. Suanda 75c yim sanirim sislikler gidince 75a mi kalicm diye cok korkuyorum. Ne kdr kuculdu senin bi de hic sporcu sutyn disinda sutyen denedin mi hangi size? Sporcu sutyenim yabanci bi marka avrupa 80b yaziyo ama nesi 80 anlamadm kuucucuk gorunuyo gogslerm:KK43:

sen yurtdışında falan mı yaşıyosun ?
bende sen gibiydin göğüsüm yoktu 250-275 cc takıldı tr deki magic form , nbb , lasenza , suwen gibi markalarn sütyenlerinde C kup bazen B cup dolu dolu taşıyor yani..
mümkün değil a cup a düşemezsin canım

Size kısa bir hikayemi anlatayım hemen :)
Dün magic form daydım yine.. bana yardımcı olan ablayla sohbet ediyorduk o benim göğüslerimin silikon olduğunu henüz bilmiyor ve göğüslerimi ne zaman görse "ayy maşallah ne giysen yakışıyor çok güzel göğüslerin " der.. neyse konu normal olarak yine memeden açıldı

ben
-ayy sende sürekli meme görüyosun dimi.

görevli abla
-sorma sarkmışı küçüğü büyüğü silikonlusu herşeyini görüyorum valla. dedi

ben
-silikonlular nasıl anlaşılıyormu kolay kolay dedim.

görevli abla
- aa anlaşılmazmı canım duruşundan belli oluyor, ama seninkiler maşallah çok güzeller gördüğüm en güzel göğüslerden. dedi

Ben içten içten doktorumun sözünü dinlediğim için nasıl mutlu hissettim kendimi bilemezsiniz..
bana doğal ve bir okadar seksi bir ölçüde göğüs yapan biricik doktorum, iyiki varsın seni çok seviyorum..

:)

sen yurtdışında falan mı yaşıyosun ?
bende sen gibiydin göğüsüm yoktu 250-275 cc takıldı tr deki magic form , nbb , lasenza , suwen gibi markalarn sütyenlerinde C kup bazen B cup dolu dolu taşıyor yani..
mümkün değil a cup a düşemezsin canım

risus cum ankaradayım ben

bugün 9. gün şişlikler inmeye başladı

çok doğal duruyolar bilmeyen kesinlikle anlamaz 10 üzerinden 15 veririm doğallıklarına

ama çok küçükler arkadaşım

14-15 yaşında yeni memelenen genç kız göğsü gibi

elbette henüz normal sütyen deneme şansım olmadı

bugün çıkıcam bi denicem meraktan ölüyorum

tabi final size ıma uzağım şuanda ama daha da küçülürse diye korkuyorum

şu inmiş hali bile benm beklentimin altında=:-)50:

canım ben ameliyat olalı 2.5ay oldu..ilk hevesle 12.günümde la senzadan 75c sütyen almıştım tam olmuştu..şimdi yumuşamalar başladı şekillendiler, aynı sütyenimi daha iyi dolduruyorlar, yani küçülme dedikleri o kadar fazla birşey değil..memenin çevresindeki şişlikler indiği için küçülmüş gibi geliyor gözüne..ama memede bir küçülme olmuyor korkma canımmm..

risus cum ankaradayım ben

bugün 9. gün şişlikler inmeye başladı

çok doğal duruyolar bilmeyen kesinlikle anlamaz 10 üzerinden 15 veririm doğallıklarına

ama çok küçükler arkadaşım

14-15 yaşında yeni memelenen genç kız göğsü gibi

elbette henüz normal sütyen deneme şansım olmadı

bugün çıkıcam bi denicem meraktan ölüyorum

tabi final size ıma uzağım şuanda ama daha da küçülürse diye korkuyorum

şu inmiş hali bile benm beklentimin altında=:-)50:

canım ben ameliyat olalı 2.5ay oldu..ilk hevesle 12.günümde la senzadan 75c sütyen almıştım tam olmuştu..şimdi yumuşamalar başladı şekillendiler, aynı sütyenimi daha iyi dolduruyorlar, yani küçülme dedikleri o kadar fazla birşey değil..memenin çevresindeki şişlikler indiği için küçülmüş gibi geliyor gözüne..ama memede bir küçülme olmuyor korkma canımmm..

cihilekcim

merakımdan bugün la senzada sütyen denedim kadın ölçtü beni ve 36B 3 sütyen verdi onları denedim

ortadan takılan bir sütyen tam oldu hiç boşuluk kalmadı ama jel destekliydi ne demekse sütyenin içine jel silikon mu koymuşlar ne

diğer iki sütyen de oldu ama çatalla birleşen alt kısımlarında hafif boşluk kaldı

kadına türk sütyenlerinde 36b nin kaça tekabül ettiğini sordum 80b dedi

şaşırdım kaldım

ama tabi bu ameliyat sonrası 9. günüm
o
ama şişliklerim biraz inmiş durumda gün be gün bakıp kontol ediyorum

sence 2-3 ay sonra la senzada şu tam olan sütyeni alsam yine tam olur mu bana bu durumda

of ne çok soru soruyorum

ama memeyle yatar kalkar oldum

dr um oğlumu kucağıma almamı yasakladı herşeyi annem yapıyo

bana da memeye takmak ve bunalım olmak için çok zaman kalıyo=)

sen kaç demek istedin 75 c la senza derken türk size ına çevirip de mi söledin yoksa:KK53:

75C la senza'da 34C ye denk geliyor canım..içi destekli sütyenlere memelerin şuan zaten oturmaz, şiş ve sert oldukları için..boşluk kalması normal ama ilk aylarda doktorlar zaten destekli sütyen kullanmanı istemiyorlar yoksa memen düzgün şekil alamaz..Barış Bey özellikle bu konuda beni çok uyarmıştı, meme uçların dışarı bakar sakın kullanma ilk 3-4 ay demişti..yani o sütyeni bence şimdi alma destekli kullanamazsın zaten, biraz daha sabır canım..

cihilekcim

merakımdan bugün la senzada sütyen denedim kadın ölçtü beni ve 36B 3 sütyen verdi onları denedim

ortadan takılan bir sütyen tam oldu hiç boşuluk kalmadı ama jel destekliydi ne demekse sütyenin içine jel silikon mu koymuşlar ne

diğer iki sütyen de oldu ama çatalla birleşen alt kısımlarında hafif boşluk kaldı

kadına türk sütyenlerinde 36b nin kaça tekabül ettiğini sordum 80b dedi

şaşırdım kaldım

ama tabi bu ameliyat sonrası 9. günüm
o
ama şişliklerim biraz inmiş durumda gün be gün bakıp kontol ediyorum

sence 2-3 ay sonra la senzada şu tam olan sütyeni alsam yine tam olur mu bana bu durumda

of ne çok soru soruyorum

ama memeyle yatar kalkar oldum

dr um oğlumu kucağıma almamı yasakladı herşeyi annem yapıyo

bana da memeye takmak ve bunalım olmak için çok zaman kalıyo=)

sen kaç demek istedin 75 c la senza derken türk size ına çevirip de mi söledin yoksa:KK53:

75C la senza'da 34C ye denk geliyor canım..içi destekli sütyenlere memelerin şuan zaten oturmaz, şiş ve sert oldukları için..boşluk kalması normal ama ilk aylarda doktorlar zaten destekli sütyen kullanmanı istemiyorlar yoksa memen düzgün şekil alamaz..Barış Bey özellikle bu konuda beni çok uyarmıştı, meme uçların dışarı bakar sakın kullanma ilk 3-4 ay demişti..yani o sütyeni bence şimdi alma destekli kullanamazsın zaten, biraz daha sabır canım..
or

yok almadım 3 aydan önce de almayı düşünmüyorum

sadece yaklaşık size umu görmek için denedim

peki sence şişlikler inince de 75c yi doldurmaya devam eder miyim

yoksa 75b ye mi düşerim?

arka arkaya sorduğum sorular için özü dilerim=(

çok teşekkürler

çilekcim son soruma zaten cevap vermişsin sen bir önceki cevabında

kusura bakma lütfen=)

teşekkür ederim yüreğime su serptinnn

Size kısa bir hikayemi anlatayım hemen :)
Dün magic form daydım yine.. bana yardımcı olan ablayla sohbet ediyorduk o benim göğüslerimin silikon olduğunu henüz bilmiyor ve göğüslerimi ne zaman görse "ayy maşallah ne giysen yakışıyor çok güzel göğüslerin " der.. neyse konu normal olarak yine memeden açıldı

ben
-ayy sende sürekli meme görüyosun dimi.

görevli abla
-sorma sarkmışı küçüğü büyüğü silikonlusu herşeyini görüyorum valla. dedi

ben
-silikonlular nasıl anlaşılıyormu kolay kolay dedim.

görevli abla
- aa anlaşılmazmı canım duruşundan belli oluyor, ama seninkiler maşallah çok güzeller gördüğüm en güzel göğüslerden. dedi

Ben içten içten doktorumun sözünü dinlediğim için nasıl mutlu hissettim kendimi bilemezsiniz..
bana doğal ve bir okadar seksi bir ölçüde göğüs yapan biricik doktorum, iyiki varsın seni çok seviyorum..

:)

canım ya sen mentor taktırmıştın sanırım, yumuşaklığı nasıl peki? memnun musun? dokunduğunda hissediyor musun protezi?

Yanı arion icin ne diyordu hatirliyor musun?
Benimkiler 295cc bu atada. Isteseydim naci bey dha vuyugunu de yapacakti. Ben bundan da kucuk istedim de yapmadi! Gogus cevrem 70 cm. 160 boy

ya pırıltıcım, benim de 160 cm boyum var ve çok dar bir göğüs kafesim var. 295 cc nasıl durdu acaba, fotoğraflarını seni eklesem görebilir miyim, kabul eder misin ? :/

kızlar bi ay oldu ameliyat olalı

küçük oldu daha da küçülecek diye korkuyordum ama boşuna korkmuşum

aslında şöyle oldu

bi miktar şişliği indi küçüldü benim moralim çöktü tabi

sonra duruşu değişti şekil aldı ve şimdi ameliyattan çıktığım halimden değil ama şişliklerimin indiği halinden daha büyük ve doğal görünüyor, hatta nerdeyse "ii ki 300 cc koydurmamışım" diycem=)

en kısa sürede la senza ya gidip bi daha denicem sütyen bakalım kaç bedenim...

bi de şu doğum ve evde bebek bakma kilolarımı verebilsem=)

X