Risus Meme Estetiği

Merhaba risus beni de eklermisin.
bende 7 mayista ameliyat oldum.ama sen o kadar guzel anlatmissin ki cok merak ettim dogrusu..

ekledim canım benim

Tesekkur ederim canim.merak ettigim kadar varmis.harika gorunuyosun
gercekten cok dogru bir karar vermissin ve bu senin goruntunu inanilmaz degistirmis. Yaa keske bende kendimi boyle gorebilsem.simdi arzum cikip kizacak bana. ZAMAAAAN diye bagiracak avazi ciktigi kadar. Ama senin 1 ay sonrasi bile o kadar dogalken ben niye 3 4 ay beklemek zorundayimmmmm

Kızlar yardım :KK43:
sol göğsümün altında 2 tane beze gibi bişey var yuvarlak böyle parmaklarımla sıkıştırabiliyorum misket kadar böyle, kapsül mü ne bu ya gece gece ateş bastı korkudan , var mı bu konuda deneyimi olan ?

sol göğsümün altında 2 tane beze gibi bişey var yuvarlak böyle parmaklarımla sıkıştırabiliyorum misket kadar böyle, kapsül mü ne bu ya gece gece ateş bastı korkudan , var mı bu konuda deneyimi olan ?

Konuyla pek ilgili olmasamda:/ Doktorunun ya da onun yardımcısının telefonu yokmu?Gerçi bu saatte aranırmı bilmem ama:44::KK53:

internetten baktım kapsül öyle bişey değil miş galiba tamda emin değilim ama , kist gibi ya böyle elime geliyor 2 tane minik yuvarlak bişey..

internetten baktım kapsül öyle bişey değil miş galiba tamda emin değilim ama , kist gibi ya böyle elime geliyor 2 tane minik yuvarlak bişey..
Aklına kist falan öyle şeyler getirme yaa,sonuçta ameliyatlısın belki öyle olur diyecem ama saçma olacak:KK50:yarın ilk işin doktorun olsun canım ya

Kapsül olamaz,onun belirtileri farklı..Eline gelen bezeler enjekte edilen yağ canım.Bazen tek bölgeye fazla miktarda yağ enjekte edilirse yani enjekte edilen yağ oranı iyi ayarlanamazsa o bölgede böyle topaklanmalar oluyor.Bu durum ödemler gidince ortaya çıkıyor..Benim göğsümde olmamıştı bu durum.Zaten doktorum bu durumu değerlendirmek için muayeneye sesliyordu sürekli,kontrol ediyordu.Gögüs yağ enjeksiyonumda başarılı oldu,böyle bir sorun omadı.Ama dudağımın bir yerinde böyle topaklanma olmuştu.Oynadıgım zaman veya sert öpüşmelerde falan :KK17: O bölge daha çok şişiyordu..Masaj yapıp dağıtabilirsin,o bölgeyi rahatlatabilirsin ama çokta oynamak o bölgeyi iyice hassaslaştırabilir.Lütfen doktoruna git ve onun tavsiye edeceği şekilde hareket et bence..Çok fazla oynama bence.. Her işlemin bir komplikasyonu var işte :KK31:Yağ enjeksiyonun komplikasyonuda bu...

sana, arzum gizem papatyama ve daha bir suru kisiye tesekkurler .yazarak katilmasam da sizleri takip ediyorum. sayelerinde ben de ameliyat olmustum. seninkini de bastan sona okudum.yag enjekte kismi ne oldu vaz mi gecildi merak ettim

pardon ya bu akilli telefonum son sayfalari goruntuleyememis ve enjekte kismini okuyamamisim tekrar tiklayinca gordum utandim simdi :KK43:

Kapsül olamaz,onun belirtileri farklı..Eline gelen bezeler enjekte edilen yağ canım.Bazen tek bölgeye fazla miktarda yağ enjekte edilirse yani enjekte edilen yağ oranı iyi ayarlanamazsa o bölgede böyle topaklanmalar oluyor.Bu durum ödemler gidince ortaya çıkıyor..Benim göğsümde olmamıştı bu durum.Zaten doktorum bu durumu değerlendirmek için muayeneye sesliyordu sürekli,kontrol ediyordu.Gögüs yağ enjeksiyonumda başarılı oldu,böyle bir sorun omadı.Ama dudağımın bir yerinde böyle topaklanma olmuştu.Oynadıgım zaman veya sert öpüşmelerde falan :KK17: O bölge daha çok şişiyordu..Masaj yapıp dağıtabilirsin,o bölgeyi rahatlatabilirsin ama çokta oynamak o bölgeyi iyice hassaslaştırabilir.Lütfen doktoruna git ve onun tavsiye edeceği şekilde hareket et bence..Çok fazla oynama bence.. Her işlemin bir komplikasyonu var işte :KK31:Yağ enjeksiyonun komplikasyonuda bu...

aradım bugün %99,9 yağ bezesi dedi masajla geçecektir dedi ama senin içini rahatlatmak için ultrason isteyeceğim müsait olduğun bir zamanda gel muayene edelim ultrasona girelim dedi.. bastırınca acıyor ya o tuhafıma gitti benim :KK43:

risus öncelikle geçmiş olsun.sende tüm protez sürecini anlatmışsın çok saol tatlım.ben inş. en kısa sürede aranıza katılcam.beni de arkadaş olarak eklersen inanılmaz mutlu mesut olcam :)))

selam canım nasılsın,sonunda bende ameliyat tarihi alabildim tonguç beyden sen olmasaydın belki hiç tanımayacaktım tonguç beyi çok teşekkürler:KK19:

X