- 5 Ekim 2009
- 608
- 124
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canım benim
Kızlar yardım
sol göğsümün altında 2 tane beze gibi bişey var yuvarlak böyle parmaklarımla sıkıştırabiliyorum misket kadar böyle, kapsül mü ne bu ya gece gece ateş bastı korkudan , var mı bu konuda deneyimi olan ?
Aklına kist falan öyle şeyler getirme yaa,sonuçta ameliyatlısın belki öyle olur diyecem ama saçma olacakyarın ilk işin doktorun olsun canım yainternetten baktım kapsül öyle bişey değil miş galiba tamda emin değilim ama , kist gibi ya böyle elime geliyor 2 tane minik yuvarlak bişey..
Kızlar yardım
sol göğsümün altında 2 tane beze gibi bişey var yuvarlak böyle parmaklarımla sıkıştırabiliyorum misket kadar böyle, kapsül mü ne bu ya gece gece ateş bastı korkudan , var mı bu konuda deneyimi olan ?
Kapsül olamaz,onun belirtileri farklı..Eline gelen bezeler enjekte edilen yağ canım.Bazen tek bölgeye fazla miktarda yağ enjekte edilirse yani enjekte edilen yağ oranı iyi ayarlanamazsa o bölgede böyle topaklanmalar oluyor.Bu durum ödemler gidince ortaya çıkıyor..Benim göğsümde olmamıştı bu durum.Zaten doktorum bu durumu değerlendirmek için muayeneye sesliyordu sürekli,kontrol ediyordu.Gögüs yağ enjeksiyonumda başarılı oldu,böyle bir sorun omadı.Ama dudağımın bir yerinde böyle topaklanma olmuştu.Oynadıgım zaman veya sert öpüşmelerde falan O bölge daha çok şişiyordu..Masaj yapıp dağıtabilirsin,o bölgeyi rahatlatabilirsin ama çokta oynamak o bölgeyi iyice hassaslaştırabilir.Lütfen doktoruna git ve onun tavsiye edeceği şekilde hareket et bence..Çok fazla oynama bence.. Her işlemin bir komplikasyonu var işte Yağ enjeksiyonun komplikasyonuda bu...
selam canım nasılsın,sonunda bende ameliyat tarihi alabildim tonguç beyden sen olmasaydın belki hiç tanımayacaktım tonguç beyi çok teşekkürler