Risus Meme Estetiği

merhaba canım nasılsın nette tonguc beyin mail adresini bulamadım bana burdan veya özelden yazabilirmisin.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..

merhaba canım hangi spor salonuna gidiyorsun fotoğraflarını gördüğüm kadarıyla zayıfsın formda kalmak içinmi gidiyorsun daşş gibimi olacaksun

merhaba canım hangi spor salonuna gidiyorsun fotoğraflarını gördüğüm kadarıyla zayıfsın formda kalmak içinmi gidiyorsun daşş gibimi olacaksun

fitnesslife canım, formda kalmak içinde değil aksine dolgunlaşmak için gidiyorum yani spor yaparken yemeğimden kısmak yerine daha çok yiyerek aldığım kaloriyi kas olarak gerekli yerlere doldurmak maksadım :)

fitnesslife canım, formda kalmak içinde değil aksine dolgunlaşmak için gidiyorum yani spor yaparken yemeğimden kısmak yerine daha çok yiyerek aldığım kaloriyi kas olarak gerekli yerlere doldurmak maksadım :)

Aylık ücreti ne kadar risuscuk ? Bende gitmek istiyorum yaww zayıflamam lazım...

Darısı başımıza Çok şükür Tonguç Beyle irtibata geçebildim:))Ama şubat tatilinde burada olmayacağım o yüzden dönünce gitmeyi düşünüyorum yanına.Sen ameliyat olalı sanırım 2 ay olmuş nasıl hissediyorsun kendini herhangi bi sorunun olmamıştır umarım.Bu arada göğüs ölçünün kaç cm değiştiğini yazarsan sevinirim.

hımm tam istediğim gibi. nasıl bir program hazırladınız ne tür egzersizler yapıyorsun bildiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenip yag oranını düşürmen gerekiyor kas yapmak için. ben oturarak calısıyorum spor yapmam şart yoksa selülit alır götürür popuşumu falan:26: evde bir süre yapıyorum fakat bir kaç günlük işim oldugunda tekrar devam edemiyorum motivasyonum kalmıyor.fiyatı yıllık abone de falan degişiyor mu oranın acaba değişimlerini bizimle de paylaş

herşey yolunda canım yok bi sorun çok şükür :)
cm olarak baz alırsak 10 cm doku büyümesi oldu
darısı başına ozaman :)

herkese farklı hareketler uygulanıyor canım, yok benim aksine biraz yağlı beslenmem gerekiyor 0 yağ durumu geçerli değil yani, istediğimi yiyorum gece gündüz farketmiyor, kasları çalıştırdığım müddetçe kas gelişimim söz konusu olucek
ben aylık 120 ödedim

3 aylık 300 tl gibi bi avantajları var..

benim zayıflama gibi bi durumum göz konusu olmadığından öyle çok bariz bi değişimim olmayacak ama yine de paylaşırım bebeğim

Aylık ücreti ne kadar risuscuk ? Bende gitmek istiyorum yaww zayıflamam lazım...

aylık 120 tl canım ama izmitte ki en elit yer diyebilirim. değer yani o fiyata
120 tl ödüyosun 30 günlük istediğin her gün gidiyorsun süre kısıtlaması yok..

Aaa İzmit mi :) tabii ya ben unuttum yer detayını sormayı :) ıstanbulda kalıtelı bır yerde zor bu fıyata spor yapmak..

fiziğini sevdiğim:))sen zaten çok zayıfsın tamam anladım kas yapmak istiyon ama çok da yaprsan bi memelerin kalır haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…