Rinoplasti

Elif Birtanecik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
5
0
40
Merhaba. Hayatımın hatasını yaptım ve 40 yaşında rinoplasti oldum. Öyle pişmanım ki!!! İlk kez evlenicektim bu yıl içinde gibi... İlk kez diğer yarım dediğim bir adamla karşılaşmıştım. Ameliyattan sonra düzelmemi beklemesini istedim görüşmek için ve bantlar çıktı, biraz daha zaman geçsin dedim. Saygı gösterip bekledi... 1,5 ay oldu. Ve suratıma küçük, kısa bir burunla karşı karşıyayım. Bu da yetmiyormuş gibi burun kemiğimide kırıp daraltmış. Yanaklarım burun kemiğim üzerinde tombiş sevimlilerdi. Yanaklarım aşağıya 1 cm düştü (doktor bunu kabul etti). gözlerimin altı boşaldı... Ben bir seramikçiyim, yüzümün rinoplastiden önce kalıbını almıştım. Ve 1 yıl boyunca doktorla 3 kez görüşüp, burnumun yüzümde kapladığı alanı sevdiğimi, büyük yüzüme küçük bir burun olmicanı, ucunun tobiş görüntüsünü sevdiğimi, sadece yaşlandığımda yumuşak görüntüye sahip olmak istediğimi söylemiştim. Ve bunu kalıbını aldığım büstleri düzeltip gösterip istemiştim... Ameliyattan sonrası diğer yarım dediğim adamla görüşemedim. Yaşımdan dolayı bir çocuk yapmak için çalışıcaktık. Ve beni böyle görmesini hatırlamasını istemediğimi, bunu zorunlu kabul etme ihtimalinin bile beni çok üzeceğini söyleyip ondan ayrıldım. Onu çok seviyorum ve bana bu halde katlanmasını istemedim. Bir doktor hayatınızı nasıl mahvedebilirin hikayesi gibi... Bu vebal nasıl ödenir. Doktorun demesi gereken tek bir kelime varmış " aradığınız doktor ben değilim ama bunu yapabilecek doktorlar var" Buna revizyon araştırırken emin oldum. Bu hali revizyonla istediğim hale gelemez ama belki uzatan ve ucu büyüten birini bulabilirim diye buraya yazıyorum. Lütfen bu yazılar okunsun ve olmak isteyenler binlerce kez daha düşünsün. Ben yandım, kavruluyorum... Siz yanmayın... Şimdi büyüten ve uzatan bir doktor tavsiyesi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. Burnunuz dediğiniz gibi olmuş olabilir görmeden bir şey söylememiz mümkün değil burnunuz hakkında. Ama gerçek bir sevgi varsa arada insan maddi şeylerden çok ruhla ilgileniyor. Neden bununuz kötü oldu diye kendi elinizden mutlu olma şansını alıyorsunuz ki. Hayatta bir insanın başına her şey gelebilir ama devam ediyor işte hayat. Bir çaresi bulunur yani. Revizyon diyorsunuz bakın belki çok daha iyi bir sonuç alacaksınız. Ama siz başınıza gelen talihsiz durumun üstüne resmen yaşayabileceğiniz güzelliklerden de vazgeçiyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize. Muhtemelen beğenmediğiniz sonuç psikolojinizi de çok etkilemiş. Bu yüzden normal belki böyle hissetmeniz. Ama umarım kendinizi cezalandırdığınızın farkına varırsınız, kendinize iyi gelecek şeyler modunuzu yükseltecek şeyler yaparsınız çünkü böyle sıkıntılınbir süreçte insanın şefkate ihtiyacı var en çok da özşefkate öz sevgiye.

Bence biraz fazla takıntılısınız bu konuda. Büst yapmalar burun küçüldü diye ayrılmalar falan.... 1.5 ay çok erken ayrıca 6 ay sonra anca gercek şekline geliyor burun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…