Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Rimmel marka ürünlerin kalitesini nasıl buluyorsunuz ? Watsons'da gördüm ilk defa bu markayı özellikle rimellerinden memnunmusunuz. Teşekkür ederim şimdiden

tatlım ben rimeli kullandım, erkek arkadasım takma kirpik mi taktın dedi gecen maybelline in rimelini aldım hiç memnun kalmadım ama bu daha güzel :))

yeşil ambalajlı-fırçası kıvrık olan rimeline hastayım :)) hem dolgunlaştırıyor, hem de kıvırıyor ve uzatıyor...çok güzel. bitiyor gibi oldu, içine badem yağı ekledim biraz hala kullanıyorum kendisini

Aldım cevabımı :) çok teşekkür ederim bi ricam olucak ama resimlerini koyabilirmisiniz rimellerinizin

Son düzenleme:
Aldım cevabımı :) çok teşekkür ederim bi ricam olucak ama resimlerini koyabilirmisiniz rimellerinizin

tamam canım, sınavlarım da bitti bol bol vaktim var. akşama koyarım resmi çekip. 2 tane farı bir de allığı da var rimmel londonun bende. onları da eklerim. farlarından memnunum gayet kalıcı ve iyi renk veriyor.

Çok teşekkür ederim :) hayırlı olsun bu arada sınavlar bitmiş

evet canım o:

bu ise kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyor fakat dolgunlaştırmıyor. fırçası kauçuk. dolgunlaştırma istemeyenler için ideal, doğal bir görüntü veriyor.

bunlar da farı ve allığı (far: colour rush metallic tribute 130; allık 131 madeira)

allığının verdiği renk çok hoş bir renk, ben sarı tonlu beyaz tenliyim. bende şeftali tonları değil, pembe tonlarındaki allık daha doğal duruyor. bu allık da bu nedenle çok hoşuma gidiyor fakat gün içinde tazelemek gerek...

Teşekkür ederim :) emeğine sağlık

sanki biraz topaklanma yapıyor gibi geldi ama sanırım eskidi benim ki ben pembe olanını kullanıyorum gayet memnunum:)

ben siyah kapak kısmı parlak olan rimelini kullandım ayrıca parlatıcısını kullandım. bende aynı senin gibi watsonsda görmüştüm. başka yerde satışı varmı hiç bilmiyorum çünkü hiç denk gelmedim. Bence gönül rahatlığıyla alınabilir. Özellikle rimelleri gerçekten kısa kirpikliler için etkili sonuç veriyor. Başarılı bir marka bence

herkes çok beğenmiş gerçi ama ben de birkaç şey ekleyeyim. ojeleri gerçekten çok kaliteli. ben başka oje beğenemez oldum. uçları hemen çıkmıyor tırnaktan.

Geçen ay Watsons da kampanya vardı belli bir miktarda alışveriş yapana bu rimel ucuzdu. Bende aldım.

Hiç mi hiç memnun kalmadım.. Rimelini alacaksanız bunu tavsiye etmem.. Topak topak yapıyor, Kirpikleri ayırmıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…