• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel London hakkındaki düşünceleriniz

Jel eyelinerı gözde dağılmıyor, siz silene kadar simsiyah duruyor. Eyeliner sürdüğümü unutup yüzümü yıkamıştım, rimel tamamen akarken bu eyelinerda hiçbir değişiklik olmamıştı yani gerçekten suya da dayanıklı, tavsiye ederim.

rimmelini eyelineri ve pudrasını gayet memnunum :) suya dayanıklı eyelinerini alıcam fakat ucu kalın gibi kullananlar acaba rahat çekiliyor mu ?

Bugün watsonstan bikaç rimmel ürünü aldım üstelik %30indirimli,ihtiyacınız varsa indirimi kaçırmayın

kullandığım ürünleriyle ilgili birkaç şey yazacak olursam
match perfection fondöten:, ciltle uyum sağlar, cildi soluk göstermiyor,nemlendirici özelliğinden dolayı kuru ciltler için daha uygun geldi bana,idare eder kıvamda, en sevdiğim özelliği kokusuydu
match perfection blush; ben 002 no'lu olanını kullandım, yağlı ciltlere daha uygun, ürün pudra kıvamında, kuru cildiniz varsa yanaklarınız pütür pütür durabilir
stay matte fondöten: yağlı cilde mat görünüm. güzel kapatıyor
kate moss ruj 107: çok süper diyemem, kırmızı renk değil ayrıca 107, bordoya daha yakın. pembemsi bir bordo, tam bordo rengi de değil.çok beğenmedim, daha güzel bordo renk rujlar var diğer markalarda
scandaleyes retro glam: watsonsta bir ara indirimdeydi, alıyım dedim, berbat ötesi maskara, gözüm kadar fırçası var, hiçbir özelliği yok, belki iri gözlü uzun kirpikler için uygun olabilir
extra wow lash: scandaleyes rimele göre daha iyi, yinede süper değil
* watsonsta takip etmek lazım,rimmel london en çok indirime giren marka genelde.
Canım buradaki tavsiyelerden dolayı 107 bordo ruju aldım bende ama diğer markalarda daha iyi bordolar var demişsin,önerebileceğin bir marka varmı?

Back