Rimmel London hakkındaki düşünceleriniz

92selen92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
66
34
18
31
Ben İngiltere'den yeni döndüm dostlar, bir sürü makyaj alışverişi yaptım. İngiltere'de her yerde Rimmel London markası ilgimi çok çekti. Çok kaliteli duruyo ve de çok ucuz. Acaba içinde zararlı madde vs var mıdır? Çünkü bir sürü ürün aldım hepsi evde korkuyorum kullanmaya?

Bir de önerdiğiniz sağlıklı makyaj ürünleri nelerdir?

Bende bu markayı yeni kullanmaya başladım watsonstan alıyorum şimdilik sadece rimel ve kalemlerinden kullandım rimeli gayet başarılı,hele nude renkli kalemi favorim gözümün içine kullanıyorum çok memnunum ayrıca çeşitli bloglarda ürün tanıtımlarındada bu markayı çok övmüşler fiyatlarıda gayet iyi.Sağlıklı makyaj ürünü dersen içinde paraben yada cilde zarar vermeyen maddelri içermeyen ürünleri tercih edebilirsin ben bu yüzden bi ara dermokozmetiğe sarmıştım en azından fondoten yada bb kremim paraben falan içermiyorsa daha gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum

S candle eyes nude renkli kalemini merak ediyorum 15 tl bir tane vardı mağazada Tester gibiydi almadım watsons a gidince ilk bakacağım ürün yine o olacak.

Ben de çok merak ediyorum. sadece watsonsta mı satılıyor bu marka bilen vat mı.ne kadar güvenilir acaba.
Bloglardaki yazılara tamamen inanma canım çünkü onlara ücretsiz reklam amaçlı ürün gönderiyorlar ee blogerlar da mecbur çok güzel yorumlar yapıyorlar.aynı şeyi ben watsonsta yaşadım.o yüzden inanmıyorum blogerlara.

evet cnm haklısın onlara çokta fazla inanmamak gerekli ama bizzat denediğim için olumlu yorum yaptım sadece rimel ve göz kalemi için ayrıca kaş kaleminide aldım çok memnunum gayet başarılı fena bi marka değil üstelik fiyat konusundada gayet uygun fiyatlı ürünler

Benim biraz hassas cildim olduğu için hem çok fazla makyaj yapmamaya çalışıyprum hem de çok çok seçerek makyaj malzemelerini öyle alıyorum.bir tek watsonsta rimel london markasını görünce acaba ona ait bi marka mı diye düşündüm ondan pek güvenemedim

yok canım watsonsa ait değil sadece orada satılıyor cilt ürünleri nasıldır bilemiyorum benimde cildim çok hassas sadece rimel,kalem,ruj gibi şeyleri normal markalardan tercih ediyorum fondöten vs.genelde dermokozmetik falan kullanırım

kullandığım ürünleriyle ilgili birkaç şey yazacak olursam
match perfection fondöten:, ciltle uyum sağlar, cildi soluk göstermiyor,nemlendirici özelliğinden dolayı kuru ciltler için daha uygun geldi bana,idare eder kıvamda, en sevdiğim özelliği kokusuydu
match perfection blush; ben 002 no'lu olanını kullandım, yağlı ciltlere daha uygun, ürün pudra kıvamında, kuru cildiniz varsa yanaklarınız pütür pütür durabilir
stay matte fondöten: yağlı cilde mat görünüm. güzel kapatıyor
kate moss ruj 107: çok süper diyemem, kırmızı renk değil ayrıca 107, bordoya daha yakın. pembemsi bir bordo, tam bordo rengi de değil.çok beğenmedim, daha güzel bordo renk rujlar var diğer markalarda
scandaleyes retro glam: watsonsta bir ara indirimdeydi, alıyım dedim, berbat ötesi maskara, gözüm kadar fırçası var, hiçbir özelliği yok, belki iri gözlü uzun kirpikler için uygun olabilir
extra wow lash: scandaleyes rimele göre daha iyi, yinede süper değil
* watsonsta takip etmek lazım,rimmel london en çok indirime giren marka genelde.

haklısınız, ben de kendi çapımda denediğim ürünleri tanıtıp gerekirse tavsiye de bulunuyordum. sırf bu yüzden blogumu kapattım. açıkcası bunun kul hakkı oldugunu düşünüyorum. denemediğim ya da deneyip memnun kalmadığım bir şeye, sırf reklam olsun diye iyi diyemem. o yüzden popüler bloggerlardan ziyade makyaj ürünlerini puanlama siteleri var oraya göz atmanızı tavsiye ederim.

bu arada rimmel'in stay matte pudrasını kullanıyorum ve memnunum.
birkaç maskarasını kullandım ve aynı performansı daha ucuz maskaralarla elde etmek mümkün.
kate moss rujları güzeldir ama nemlendiriciyle kullanmak lazım yoksa kusurları belli ediyor

Ben genelde mesela bi ruj arıyorsam blogerların sitesine bakıyorum renkleri genelde ellerine yada dudaklarına sürüyorlar ordaki duruş nasıl diye.sonra gidip deniyorum öyle alıp almamaya karar veriyorum.mesela fuşya tonunda bi ruj arıyordum bi blogger sitesinde golden rose rujlarının elinde ve dudağında duruşunu koymuş dedim tam istediğim ruj.gittim denedim sürdüğüme bin pişman oldum dudağıma yapıştı ruj resmen hayatımda böyle vasat ruja denk gelmemiştim.
Rimmelin yeni serisi çıktı kate moss diye yanlış hatırlamıyorsam.bu seride jel eyelinee ın rengi çok çok hoşuna gitti.indirime girdiğinde denemek istediğim bi eyeliner.aynı seride kalem farlarda vardı.onları da denedim ve gold rengi olan gerçekten çok iyi renk verdi ve kalıcılığı da iyi geldi bana.denemek istiyorum bakalım denk gelirse indirim kaçırmak istemiyorum.

rujların rengi bile yanıltıcı olabiliyor. ben de fotoğraflıyordum ama gerçek rengini tam yansıtamıyordum. bazen indirimlerde testerlar kalmıyor, denemeden alıp, hayal kırıklıgına ugrayan çok kişi var malesef.

merak ettim şimdi jel eyelinerını, en yakın indirimde ben de bakiciiim. teşekkürler =)

bende pek çok ojesi var çüknü ojeleri kolay kolay bozulmuyor ve günlerce dayanıyor, tek sorun oje çıktıktan sonra tırnağı diğer ojelere göre çok yıpratması, tırnak resmen matlaşıyor ve zaman zaman soyuluyor. ama dediğim gibi kalıcılık çok çok başarılı

rimmel london, adından da anlaşıldığı üzere ingiliz markası ve bu muhtemelen dünya sağlık örgütünden onaylı olabileceği anlamına gelebilir (WHO ingiliz tıp yaklaşımıyla kurulmuştur ve Türkiye'de sağlık alanında dünya sağlık örgütü yaklaşımıyla tasdik sağlamaktadır). ojeleri, rujları, wake me up fondöteni, stay matte pudrası ve tabiki maskaraları (tabiki dedim çünkü maskaraya rimel dememizin sebebi rimmel markasıdır :)) mükemmel bence.

Rimmel london kullanıyorum ve genellikle memnunum ama içerikleri çok iyi diyemem

Nerde satılıyor?bende bir rujunu arıyorum ama bulamadım satıldığı yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…