• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rica etsem yardımcı olurmusunuz?

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
kızlar merhaba 20 yasındayım ebn bır aylık bir ilişkim var ama 6 yıldır tanıdıgım bı ınsan bana evlenme teklif etti ama benım kafamda cok soru isareti var ne ypacagımı bılmıyorumm:( nasıl emin olabilrim?

kızlar merhaba 20 yasındayım ebn bır aylık bir ilişkim var ama 6 yıldır tanıdıgım bı ınsan bana evlenme teklif etti ama benım kafamda cok soru isareti var ne ypacagımı bılmıyorumm:( nasıl emin olabilrim?

merhaba canım
hayat en büyük okuldur ve bizde hayatımızın sonuna kadar öğrenciyiz .sana 1 hafta içinde öğrendiğim bir seyi anlatayım sende dinle
pazartesi gününden beri izindeyim annemin yanındayım iş tempomdan dolayı gündüzleri tv izleme sansım olmuyor doğal olarak ,izindeykende annem nereyi izliyorsa bende izliyorum haliyle :18:
annemde evlilik proğramlarını izliyor gündüzleri ee ne yapsın oda evin içinde :1::1: neyse canım pazartesiden beri bugun 5 gün oldu o programlara baktım ve dün sunu fark ettim . programa katılan kızlar 27-29 yaş aralığında 1 cocukları olmuş oluyor genelde ve eşleinden ayrılmışlar:47: ya bu kızlar genceceik güzllerde konusmalarıda güzel ama evlenip boşanmışlar yanlarında 1 cocukları var gercek aşkı arıyorlar erkeklerde 25-30 yaş aralığnda hiç evlenmemişler aşk arıyorlar.
ayrıca dünde bir yazı okudum bir doçentti galiba evlilikte yaşın cok önemli oldugunu yazmıstı. cunku evlenince eşim beni hala cocuk gibi görüyor, eşim beni eğitmeye çalışıyor ve eşimin sözleri cok agırıma gidiyor, gibi eşler arasında yanlış anlaşılma ve engellerin oluştugunu ve zamanla birikim haline geldiğini anlatmıştı.
bu 2 örnekten su cıkıyor canım : erken yaşlarda evlenen kızlarda ayrılma ve mutsuzluk daha fazla oluyor !!! bence evlilik için bazı ağır taşlar oturmuş olabilir ma yaşın erken hemde çok erken canım kanımca canım sen duygularının ve ona hayranlığının etkisiyle karar veriyorsun bak bu işlerde kalbin sesi değil mantıgın sesine kulak verilir. vee ne zamanki hayranlığın değil ruh ikizin oldugunu hissettin o zaman tamam derim ama yasın açısından daha erken güzelim :2::2:
senin için yazdım canım lütfen kızma :17::17: senin mutluluğun için her sey . hadi güzel cevaplaını yine paylaşmanı bekliyorum:38::38:

Back