- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
ben yanlış bir yorummu yaptımÇok üzgünüm çoook anlayamadım..yoksa yorum yazdında benmi göremedim??herkeze tektek yazmışsında.alındım valla niyeysebenneyaptımki.
bence bolerosuz giyebiliyosan bolerosuz giy mutluluklar
bolero olmamış canım, çıkar gitsin öyle daha güzel.. çünkü perde gibi bir kumaş ben sevmedim..
ama gelinlik, işlemesi falan çok güzel olmş iyi ginlerde giy Allah mesut etsin
Evet, gelinliğin çok güzel bitanem. Ama cepken olmamış...
Öncelikle cepkenin dikildiği kumaş(kumaş bile diyemiyorum tül çok kalitesiz... Terzi çok şişirme yapmış... O gelinliği üstüne uygun diken terzi o cepkeni de uydurabilirdi, uğraşmamış....
Cepkenin kolları çok bol.... Üzerine daha çok oturan birşey diktir ve gelinliğinin üzerindeki güpüre benzesin...
Mutluluklar...
slm canım gelinligin cok hoş ama bolerosu biraz egrelti durmuş am onsuz hoştur bence
bnecede eteğin çok hoş ama boleron emanet durmuş canım ...düşük kollu daha hoş olmazmıydı bolero...mutluluklar dilerim bir ömür boyu....
bence cok fazla kapalı olmus ama gelının begenmesı en onemlısı
çok güzelmiş canım güle güle giy.buyrunnnnnnnnn
canım boleron uyum saglamamış sanki ayrıca bol gibi.ama gelinligin çok hoş ve yakkışmış.huzurla mutluluklka giymeyi nasip etsin allahım.hayırlısı olsun.sanki boleronun iplerimi var??sarkmış öyle ise baglama onları boleronu terziye ver daraltsınlar üzerine tam oturması gerekir ki sabit dursun
Gelinligin hayirli olsun sekerim gelinligin etegini çok begendim ben..
arkadaslara katiliyorum o bolero seni yutmus resmen biraz daralttir derim.. 1 ay sonra bende gelinligimi diktirecegim kaydirigubbakcemile2
bu arada çok tatlisinnn opuyorumnanaktan
cok hosmus gelınlıgın.gule gule gıymeyı nasıp eylesın rabbım.bır ömur boyu mutluluklar dılerıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?