Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

ben yanlış bir yorummu yaptımÇok üzgünüm çoook anlayamadım..yoksa yorum yazdında benmi göremedim??herkeze tektek yazmışsında.alındım valla niyeysebenneyaptımki.

ben yanlış bir yorummu yaptımÇok üzgünüm çoook anlayamadım..yoksa yorum yazdında benmi göremedim??herkeze tektek yazmışsında.alındım valla niyeysebenneyaptımki.

canim yorumunu gördümde aciklama yapiim dedim ben ablasiyim kizkardesim hemen bana ugradiydi bugün ve benim bilgisayardan acele acele yazdi tek sen diilsin sonlardan coguna yazamadi cvbini icindede kaldi inan ne yorumunla nede seninle alakasi yok vakti kisitliydi evdede erkek kardesimiz saolsun pc nin basina gecmesine izin vermiyo yoksa sanada cvp yazar emin ola.s.

cnm boleroyu da halletçekmişsin ee herşey güzel öleyse mutluluklar dilerim allah bi ömür boyu huzurunuzu eksik etmesin a.s.
ablana da selamlar delikafadulden

canım benim bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum öncelikle
geli,nliğin içinede çok yakışmışsın maaşallah
ama bende boleroyu beğenmedim açıkçası onun dışında güzel
ya boleroyu çıkar yada yerine başka birtane dene bence

güzel olmuş cnm mutluluklar evlilik düğün heyecanlı bişey güzel bişey nasıl geçtiğini anlamıyacaksın bile:) gelinliğin güzelmiş ama bencede o boleroyu takma gelinliğini kapatmış gib illada bolero takmak istiyorum diyosan sadece tülden ayrı bi bolero yaptırabilirsin daha kibar durur

Çok güzel olmuşsun canım, Allah herşeyi gönlüne göre yaşatsın,
Boleroyu mahsuru olmayacaksa kullanma bence, eğer kullanman gerekiyorsa,
Daralttır zor olmasa gerek, ayrıca kına gecende giyeceğin kaftanını da görmüştüm,
Oda çok güzel söylemeden geçemedim Mutluluklar...........opuyorumnanaktan

canım gelinligin güzel bolara hakkında yorumlar yapılmış zaten ben bişey demeyım sana bir omur boyu mutluluklar diliyorum allah tamamamına erdirsin a.s.

bolero olmamış canım, çıkar gitsin öyle daha güzel.. çünkü perde gibi bir kumaş ben sevmedim..
ama gelinlik, işlemesi falan çok güzel olmş iyi ginlerde giy Allah mesut etsin

yorumunuz ve fikriniz icin tskler
boleroya bi care ariyoruz zaten
:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
a.s.tsklerrrrrrrra.s.

opuyorumnanaktancok tskler yorum ve fikriniz icin hakklisiniz boleroyu bastan savma yapmislar:sm_confused:

:Saruboceq:amin insallah cok tsk ederimopuyorumnanaktan
yok o sarkan ipler gelinligimin askilari boyundan baglamali heycan ve acelemden baglamayi unutmusumdakaydirigubbakcemile3
evvet hakklisiniz kessinlikle bi terzi eli deyicek a.s.

Gelinligin hayirli olsun sekerim gelinligin etegini çok begendim ben..
arkadaslara katiliyorum o bolero seni yutmus resmen biraz daralttir derim.. 1 ay sonra bende gelinligimi diktirecegim kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktantskler canim benim insallah icine sinen herseyin gönlünce olani olsunopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…