• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

canim yorumunu gördümde aciklama yapiim dedim ben ablasiyim kizkardesim hemen bana ugradiydi bugün ve benim bilgisayardan acele acele yazdi tek sen diilsin sonlardan coguna yazamadi cvbini icindede kaldi inan ne yorumunla nede seninle alakasi yok vakti kisitliydi evdede erkek kardesimiz saolsun pc nin basina gecmesine izin vermiyo yoksa sanada cvp yazar emin ola.s.

:1rolleyes:niyeyse kıskançlık yaptımm:dance:anladım abla açıklaman için sagol.

cnm heryeri çok güzel ama bolerosu olmamışş..onun yerine ,o boleroyu bozup ince bi kol yaptırsan tülden daha hoş olur sanki..
ayrıca sen güzelsin gelinlik en kötüsü olsada farketmes cnnm:):)

:utangac:tsk ederim güzel yorumunuz icin:utangac:
opuyorumnanaktanfikriniz ve eklediginiz resimler icinde ayrica tskler cok saolun nasilsa daha 5 ayim var düsünme payimda var fikir toplayip birini yaptircam insallah ozaman son halinide paylasirim sizlerlea.s.

gelinliğini çok beğendim etek kısmı işlemeleri çok güzel olmuş
bende sadece bolero kısmına takıldım canım bi arkadaş resim eklemiş öyle bişey yaptıra bilirsen gayet hoş olur uzun kol yerine kısa kollu olsa dahada bi hoş olur kanımca
Allah mesut etsin canım şimdiden

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
evvet ablacim sorun bolero insallah icime sinen bi cözüm bulurum ve sizlerle son halinide paylasirim tskler yorumun ve fikrin icina.s.

beyazlar icinde seni bir gördüm icim birden burkuldu ablasinin kücücügü biricigi büyümüsde beyaz atli prensine kavusmaya hazirlaniyomus diye

ben sana yorumumu sözlü olarak yapmisdim biliyosun ablam burdan sadece sana mutluluklar diliyorum güzele ne yakismaz cuval bile giysen yine yakisir senin icindeki yüregindeki güzellik iyilik disina vurmus zaten melegim rabbim övmüsde yaratmis cok sükür

allahim sana ve emreye hic kötü gün yasatmasin göstermesin insallah ablam
herseyin en güzeli en özeli daima gönlünce olsun insallah
o gülen yüzün hic solmasin

daha ne isterimki tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle ablasinin biricigi

dahada fazla yazamcam cok duygulandim ben ya :(

seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

:teselli:sayende nekadar sansli oldugumu birkez daha anladim cok tskler canim ablammmmmmmmopuyorumnanaktana.s.

evet cnm çok güzel olmuş gelinliğin yanlız bolerosu gerçekten güzel durmamış fikrimce kısa kollu olsa daha ii durudu sanki tabiki yinede senin kararın alkisalkisalkis tebrikler bu arada llah mutlu etsin inş.

a.s.tsk ederim fikriniz ve yorumunuz icina.s.

tatlım straplez yaka bu oluyor canişim:1hug:

2007_model5.jpg

eğer açık olduğunu düşünüyorsan tül ya da saten kumaşla göğüs üstünden boğaza kadar bluz şekillinde diktirebilirsinopuyorumnanaktan ...

dur onuda bulayım

kaydirigubbakcemile4

ablam cok tskler üsenmeyip benim icin resim ekledigin icin askili giyimeme karsilarken bunu hic giyemem ama cok güzelkaydirigubbakcemile3

cnm boleroyu da halletçekmişsin ee herşey güzel öleyse mutluluklar dilerim allah bi ömür boyu huzurunuzu eksik etmesin a.s.
ablana da selamlar delikafadulden

opuyorumnanaktanyorularinizi esirgemediginiz icin cok tsk ederim cok saoluna.s.

slm inizi iletirim ablamla tanisiyorsunuz sanirim dimi???

ben yanlış bir yorummu yaptımÇok üzgünüm çoook anlayamadım..yoksa yorum yazdında benmi göremedim??herkeze tektek yazmışsında.alındım valla niyeysebenneyaptımki.

estaffurullah olurmu hic öyle bisey ablamda gerekli aciklamayi yapmis saolsun

tsk ederim fikrinizi ve yorumunuzu paylastiginiz icin hepinizin yazdiklari benim icin cok degerli inanin kusurumada bakmayin noluropuyorumnanaktan

canım benim bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum öncelikle
geli,nliğin içinede çok yakışmışsın maaşallah
ama bende boleroyu beğenmedim açıkçası onun dışında güzel
ya boleroyu çıkar yada yerine başka birtane dene bence

opuyorumnanaktantskler ablacim her konuma yazdigin icin cok saola.s.

güzel olmuş cnm mutluluklar evlilik düğün heyecanlı bişey güzel bişey nasıl geçtiğini anlamıyacaksın bile:) gelinliğin güzelmiş ama bencede o boleroyu takma gelinliğini kapatmış gib illada bolero takmak istiyorum diyosan sadece tülden ayrı bi bolero yaptırabilirsin daha kibar durur

:utangac:eminim öyledir:utangac:
tskler güzel yorumun ve fikrin icin saola.s.

Back