- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
canım gelinliğin güzel çepkenide bence kollarının sarsın bak senin için bulduğum bu modeli çok beğendim ben mesela böyle olursa daha şık durmazmı?
canım benim gelinliğinde çok hoş ...allah sindirsin şimdiden.......çok mutlu olun emi.......
güzel tatlım alllah ıcıne sındırsın, ama bakıyorum basın kapalı degıl ama gelınlıgın cok kapalı,
kolları boleroyu cıkarttır bı kere ya da kestır ekım ayı da oyle soguk olmayacaktır bence ne kadar soguk olabılır kı yarım bolero ıyı gıder bır de bel kısmı uzun gostermıs etek potu yukarı alınabılır onun dışında etek ucları ve butunu cok tatlı sen de cok sekersın allah tamamına erdırsın guzelım.
Ay canım gelinliğin çok güzel yhaopuyorumnanaktanama o bolero yerine parmak kısımları açık eldivenler oluyo yha onlarda çok güzel dururopuyorumnanaktan
Mutluluklar:asigim:
en önce çok tatlısın onu belirteyim.
gelinliğinde hoş,senin beğenmen dahada önemli canısı.
yeterki allah pişmanlık vermesin.ömür boyu mutluluklar tatlım.
ayrıntıları düzeltirsen,fıstık gibi olursun.
güzel günlere a.s. :1hug: opuyorumnanaktan
canım arkadaşlara ben de katılıyorum.bunlar gibi ufak tefek ayrıntıları da hallettin mi prensesler gibi olcaksın maşallah.Allah tamamına erdirsin,mutluluklar.
umarım hiç bir şey içinde kalmadan herşey gönlünce olur düğününde :)
arkadaşların yorumlarına katılıyorum bolero konusunda düzenlemeler olunca süper görüneceksin yerimseniben
Allah şimdiden mesut etsin güzelim... İçinin kıpır kıpır oluşunu azçok tahmin edebiliyorum
senin içine sinmişse tamamdır..Benim fikrim boleroyu kullanmazsan daha güzel olabilir..
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?