- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Sonra ise, ben de arkadaşlara katılıyorum maalesf. Bolero pek olmamış gibi. Eteğin oldukça kabarık, üzerine bir de ek birşey iyice kalabalık göstermiş. Yapılabiliyorsa ve kolsuz giymek istemezsen boleronun kollarını çıkarttır istersen, gelinliğin yakası çok yukarıda hani yapılır mı bilmem ama yakayı biraz genişletip kayık yaka deniyor sanırım, kolları omuzunun iki parmak altından gibi başlatırsan üstteki sıkışmışlık biraz gider gibi.. Çok mu ukalalık yaptım(.
Bu arada kına kıyafetinle çok hoş olmuşsun. Allah tamamına erdirsin inşallah
canim benim bence cok güzel o boleroda kücük bir ayarlamayla düzeltiliryerimseniben
önemli olan senin mutlu olman zaten ne kadar mutlu oldugun yüzündende beliŞeniz
o gülen yüzün hic solmasin canim bir ömür boyu mutlu olursun insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
canımm bende herkes gibi boleroyu giyme diyecegim..askılı daha güzel bence..resimlerde degişik hava versin diye birkaç poz giyebilirsin mesela...
birde gelinligin altı üstüne göre çok sade kalmamış mı?biraz hareketlendirme olamazmı acaba?eteklerindeki yeterli olmamış gibi..ama tabi herkesin zevki canım..
Allah mutluluklar versin canım...gelinliktir şudur budur geçici hepsi..Rabbim agız tadınızı bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?