- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
Çok güzel olmuşsun canım, Allah herşeyi gönlüne göre yaşatsın,
Boleroyu mahsuru olmayacaksa kullanma bence, eğer kullanman gerekiyorsa,
Daralttır zor olmasa gerek, ayrıca kına gecende giyeceğin kaftanını da görmüştüm,
Oda çok güzel söylemeden geçemedim Mutluluklar...........opuyorumnanaktan
canım gelinligin güzel bolara hakkında yorumlar yapılmış zaten ben bişey demeyım sana bir omur boyu mutluluklar diliyorum allah tamamamına erdirsin a.s.
gelinliğin çok yakışmış sana. boleroyuda halledersin tamamdır. saçına taçmı çiçek düşünüyon?
asksinsencansinsen neden çoklu alinti yapmiyorsunda tek tek alintiyla ugrasiyorsun ?:1shok:
opuyorumnanaktantsk ederim yorumun icin cicekli tac düsünüyodum kayinvalidem anlamamis iki tane büyük cicek getirmis istemiyorum onlari benim bi ablam var taki yapan tac seklinde boncuklardan bisey yapicak bana saolsun onu takicam bitince paylasirim insallahkaydirigubbakcemile5
biliyomusun bu tarz bisey istemisdimde cogu karsi cikdi hem taki takilcak iyi durmaz hemde yine kollarim acikda kalicak bolerosuz olmaz denmisdide vazgecmisdim bende
:Saruboceq:amin insallah yüreginize saglik cok tsk ederimopuyorumnanaktancanımmm çok şekersin.allah o gülen yüzünü hep güldürsün,ömür boyu mutlu ol inşallah.
:Saruboceq:amin cok tskederimhayırlı olsun kardeşim allahım mutlu etsin inş.
artıkk darısı benim başımaaaa
:Saruboceq:amin tskleropuyorumnanaktanevet evet bolerosuz sanirim cok cok daha guzel duracak :) hayirli olsun simdiden... mutluluklar
öyle denk geldi isde sansima hayirlisi olsuncanım içine sindiyse beğendiysen sorun yok.çünkü;kusura bakmada canım pek beğenmedim:1no2en azından boleronu çıkart bari kıss)ama sen olmadan nasıl diktiriyorlar anlamadım.."kızım sen ordan seç al biz hallederiz"demeleri lazımdı bencemirmirmirmir..nie illa tr de sen yokken dikilmiş ki?çünkü;gelinliği kız seçer erkek tarafı alır yaniii..mutluluklar canıma.s.
cok tskler fikrin icinbence etegi güzel ama üstü pek alimli gösterisli degil ama yinede hayirli olsun sen daha iyi bilirsin
bencede bolero kısa kollu ve dar olsa idi daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?