Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

asksinsencansinsen

EVLIYIM MUTLUYUM
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.307
1
316
34
İsviçre
malesefki gelinligim türkiyeden dikilip gelmis aslinda aklimda hayalimde bambaska bi model vardi ama terzi bu iyi durmaz yakismaz demis ve kayinvalidemde onlarin gösterdiklerinden birini secip diktirmis meslek yaptigim icin ben gidemedim malesef tr ye
istedigimle uzaktan yakindan alakasi olmamasina ragmen benim cok hosuma gitti ama sizlerlede paylasip fikir almak istedim

kusuruma bakmayin sac bas daginik alelacele resim cekildi daha dün geldi gelinligim:teytey:

kismetse 10.cu ayda evleniyorum:asigim:

insallah dügünümden kareleride sizlerle paylasmak nasip olur ozaman 4dörtlük sunmayi düsünüyorum telimle duvagimla her halimle

yorumlariniz icin simdiden tskleropuyorumnanaktan

Canim oncelikle hayirli olsun. Ben seni daha yeni sozlendin saniyordum, megersem yakinda dugunun var. Gelinligine gelince. Bolerosu sanki biraz buyuk gelmis gibi.
Ama sen begendiysen sorun yok canim.

Çok tatlı ,hele o saçlar başlar bir güzel taranır süslenir ayakkabı ve bilimum aksesuarlar da olursa fıstık gibi olacak...

Rabbim cc bol sevdalar ,aşklar versin
Hayırlı bir ömür dilerim sonsuz kere,sevdiceğinle..

Eee davet edilirim artık dimi-tatlicadiarzu-

turkbayragi

evet boleronun kolları biraz emanet duruyo sanki a.s çıkarabiliyosan çıkarıp giy derim ben..onun dışında hoş a.s.

Cepkenin yanlarından ip sarkıyor sanırım,onlar bağlanınca toplanır ve daha düzgün olur diye düşünüyorum ayrıca minik ayarlamalar yapılacaktır tabi.
Genel itibari ile hoş bence.

çok güzel canım özellikle alt kısmı evet cepken birazbüyük gibi minyon tiplisin kısa kollu daha bi hoşolurdu..
alah düğünündede giymeni nasip etsin herşey gönlünce olsun..

Canim oncelikle hayirli olsun. Ben seni daha yeni sozlendin saniyordum, megersem yakinda dugunun var. Gelinligine gelince. Bolerosu sanki biraz buyuk gelmis gibi.
Ama sen begendiysen sorun yok canim.

aslinda subatta dogum günümde sözlendim dügünde seneye olucakdi nisan bu yil ama acelemiz varbirbirimizi kacirmayalim dedikkaydirigubbakcemile3nisani iptal etdik dügünü bu yila aldikkaydirigubbakcemile3
hersey cuk oturdu üstüme bolero haric terziye göstericem burda napilabilir diye
yorumlariniz icin cok tsklera.s.

üstündeki boleroyu pek begenmedim canim,
kisa kollu olsaydi daha güzel olurdu
ama hosmus..
alt tarafi daha cok hosuma gitti

tskler yorumunuz icina.s.
üstünü bi terziye göstermeyi düsünüyorum bol geldi zaten kim bilir belkide kisalttirma imkanim olursa kollarini kestiririm fikriniz icinde aqyrica tsklera.s.

opuyorumnanaktanbu güzel sevgi dolu ve övgü dolu sözlerinizle basimin üstünde yeriniz var opuyorumnanaktangüzel yorumlarinizla beni cok mutlu ettiniz inanina.s.pozitif enerji veriyosunuz insanaa.s.
bu halim zaten isten yorgun argin bitkin halim:jeyyar:

:Saruboceq:dualariniza tüm kalbimle amin diyorum insallah:Saruboceq:

evet boleronun kolları biraz emanet duruyo sanki a.s çıkarabiliyosan çıkarıp giy derim ben..onun dışında hoş a.s.

nisanlimda bolerosuz daha cok begendi ama annemler istemiyolar askili bolerosu zaten büyük geldigi icin emanet gibi duruyo yoksa kendi tercihim ablam aslinda boleroyla rahat edemezsin en iyisi kisa kollu diktir gelinligini demisti ama bi caresine bakicaz bakalim yorumunuz icin tsklera.s.

Cepkenin yanlarından ip sarkıyor sanırım,onlar bağlanınca toplanır ve daha düzgün olur diye düşünüyorum ayrıca minik ayarlamalar yapılacaktır tabi.
Genel itibari ile hoş bence.

o sarkan ipleri boynuma baglanmasi gereken askilarikaydirigubbakcemile3bolerodan diil yani heycan ve aceleyle baglamayi unutmusumkaydirigubbakcemile3ama bolerosuna bi care aricaz öyle bnde istemiyorum cünkükaydirigubbakcemile3

çok güzel canım özellikle alt kısmı evet cepken birazbüyük gibi minyon tiplisin kısa kollu daha bi hoşolurdu..
alah düğünündede giymeni nasip etsin herşey gönlünce olsun..

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
cok tsk ederim saolun yorumunuz icin
boleroya bir cözüm aricam artikinCADIARZU

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Sonra ise, ben de arkadaşlara katılıyorum maalesf. Bolero pek olmamış gibi. Eteğin oldukça kabarık, üzerine bir de ek birşey iyice kalabalık göstermiş. Yapılabiliyorsa ve kolsuz giymek istemezsen boleronun kollarını çıkarttır istersen, gelinliğin yakası çok yukarıda hani yapılır mı bilmem ama yakayı biraz genişletip kayık yaka deniyor sanırım, kolları omuzunun iki parmak altından gibi başlatırsan üstteki sıkışmışlık biraz gider gibi.. Çok mu ukalalık yaptım (.
Bu arada kına kıyafetinle çok hoş olmuşsun. Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…