• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica etsem gebelik testimi yorumlarmısınız.

Hamilemiyim

• Evet

OY: 38 97,4%
  • Hayır

OY: 1 2,6%
  • Tekrar test yapılmalı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
Ayy hadi insallah korkmucam yarın baktırıcam degilsem onumuzdeki ay silik cikana kadar test yaparım cıkınca kanda baktırmam acık mutmutlu olurum kesin akıllanmam yaparım yine testler
Hayırlı olsun pozitif testiniz kanda da güzel çıkar inşallah

Bende bugun kan testi yaptirdim sonucum <5.00 cikti yani negatif galiba kafami karistiran daha once iki ayri hastahanede 1,6 digerinde 1,2 cikardi simdi 5.00 biraz daha bekleyecegim adet olmazsam doktora gidecegim

aynen canm. iki gundr bir test yap. koyulasma oluyor mu
Pazartesi tekrar kanda baktiricam idrar testinde ilk yaptigim 2. Cizgi vardi cok net degildi ama daha sonra yaptigim testte coookk hafif belirdi oda sonradan baskadabidrarda yapmamistim yapmicamda simdilik biraz sakinleseyim

Pazartesi tekrar kanda baktiricam idrar testinde ilk yaptigim 2. Cizgi vardi cok net degildi ama daha sonra yaptigim testte coookk hafif belirdi oda sonradan baskadabidrarda yapmamistim yapmicamda simdilik biraz sakinleseyim
gec dollenme olabilir .ben adet gunun de test yaptim. cizgiler netti sonra kayboldu golge kaldi dedim heralde degilim testin izidir 3 gun gecince .5 snde cizgi cikti. sonra. gene. yaptim 4 gun gecikmede gene cikti 6 gunde koyu oldu sonra kanda 200 olmus

Bende bugun kan testi yaptirdim sonucum <5.00 cikti yani negatif galiba kafami karistiran daha once iki ayri hastahanede 1,6 digerinde 1,2 cikardi simdi 5.00 biraz daha bekleyecegim adet olmazsam doktora gidecegim
Canım seni üzmek istemem ama sonucun 5 değil, 5'ten küçük çıkmış.
Yani 0 olabilir, 1 olabilir,2 olabilir.
Bazı laboratuvarlarda referans değerler öyle yazar, negatifse eğer , sonucu tam yazmaz da 'pozitif değerin altında' olarak yazar.
5'ten küçük demek, gebelik için gerekli olan 5'ten büyük değer yoktur yani sonuç negatiftir demek

Evet ya 3 yada 5 gün gecikti duzensiz oldugu icin
Anladım canım bende emziriyorum benimde o yüzden düzensiz grbelik yoktur diye düşünmüştüm en son kardeşimin zoruyla test aldım ve öyle öğrendim. Bence yeniden yap 2 tane al hatta yanılma payı az olur en azından. Bide sabah ilk idrar uzun süre mesanede kaldığından daha iyi sonuç veriyor yani 1 2 saatlik idrarla pozitifse bile ya daha silik çıkıyor yada hiç çıkmayabiliyor.

Anladım canım bende emziriyorum benimde o yüzden düzensiz grbelik yoktur diye düşünmüştüm en son kardeşimin zoruyla test aldım ve öyle öğrendim. Bence yeniden yap 2 tane al hatta yanılma payı az olur en azından. Bide sabah ilk idrar uzun süre mesanede kaldığından daha iyi sonuç veriyor yani 1 2 saatlik idrarla pozitifse bile ya daha silik çıkıyor yada hiç çıkmayabiliyor.
bende emziriyorum;)

Back