• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica etsem gebelik testimi yorumlarmısınız.

Hamilemiyim

• Evet

OY: 38 97,4%
  • Hayır

OY: 1 2,6%
  • Tekrar test yapılmalı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
Eki Görüntüle 2213820
Testin sonucundan, çizginin soluk olması sebebiyle emin olamadım siz sonucu nasıl değerlendirirsiniz? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Son adet tarihim 04 Kasım 2018
Emzirdiğim için adetim 34 35 günde bir geliyor.
Hayırlı olsun ağustos annesi oluyorsunuz. Muhtelemen de aslan burcu bebek annesi :)

Tebrik ederim simdi seni okuyunca cok umitlendim insallah bende hamileyimdir darïsı tum istiyenlerin basina insallah saglikla olsun bebisin Allahım sana bagislasin tebrikler buda benim testim daha kanima bbaktiramadim korkuyorum insallah bebistir

Eklentiler

• IMG_20181211_112455.jpg
    IMG_20181211_112455.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20181211_112433.jpg
    IMG_20181211_112433.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 44
Tebrik ederim simdi seni okuyunca cok umitlendim insallah bende hamileyimdir darïsı tum istiyenlerin basina insallah saglikla olsun bebisin Allahım sana bagislasin tebrikler buda benim testim daha kanima bbaktiramadim korkuyorum insallah bebistir
Büyük ihtimal hamilesin, hayırlı olsun.

Ayy hadi insallah korkmucam yarın baktırıcam degilsem onumuzdeki ay silik cikana kadar test yaparım cıkınca kanda baktırmam acık mutmutlu olurum kesin akıllanmam yaparım yine testler

Ayy çok sevindim ya aynı benim sonucuma benziyor :KK19: böyle silik çıkmasına sebep hamileliğin erken dönemi olduğundan beta hcg nin henüz idrarda az olmasıymış inşallah hayırlı haberlerini alırız kan tahlili yapınca yazarsan sevinirim :KK68:

Back