• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica etsem gebelik testimi yorumlarmısınız.

Hamilemiyim

• Evet

OY: 38 97,4%
  • Hayır

OY: 1 2,6%
  • Tekrar test yapılmalı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
Konu sahibi arkadaşın sayfasını ihlal etmeyelim.

Kan sonucunu merakla bekliyorum ❤️
Teşekkür ederim:KK25: inanın bende çok merak ediyorum çünkü sonuç çizgisi diğer çizgiden hem daha ince hemde daha açık bi renk ama çoğu arkadaş kesin pozitif diye yorumlamış hayırlısı olsun inşallah :dua:

Bugün kan tahlili veremedim malesef yarına kaldı artık :işsiz: bir tane daha test aldım onuda yapıcam inşallah. Fakat İnternette gezinirken şekerle, karbonatla, çamaşır suyuyla gebelik testi yapıldığını gördüm yapan varmı doğruluk payı nedir acaba :KK64:

IMG-20181209-WA0002.jpg

Çok bariz gebelik mevcut görünüyor.
Bunlara hiç girişmeyin.
İlla ki yapmak isterseniz bir adet daha alın eczaneden daha belirgin çıkacaktır.
Gözünüz aydın....
Anldım teşekkür ederim. Ben ilk hamileliğimde kan tahlilinde öğrendim sadece eşime süpriz için bu testlerden almıştım ondada çok koyu ve net çıkmıştı o yüzden bunda emin olamadım cevapladığınız için teşekkürler :)

Anldım teşekkür ederim. Ben ilk hamileliğimde kan tahlilinde öğrendim sadece eşime süpriz için bu testlerden almıştım ondada çok koyu ve net çıkmıştı o yüzden bunda emin olamadım cevapladığınız için teşekkürler :)
Ama çok bariz belli.
Ben öğrendiğimde son gebeliğimi 7 gün kala görünmeyecek kadar silikti.
Tekrar tebrikler ;)

Ama çok bariz belli.
Ben öğrendiğimde son gebeliğimi 7 gün kala görünmeyecek kadar silikti.
Tekrar tebrikler :KK66:
Her hamileliğin tecrübesi başka oluyor insanda paylaştığınız için sağolun :)
Bende sizi tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)

Back