rezil oldumm :((((

bi tane daha aklıma geldi :KK52: hayvanat bahçesinde geziyoruz maymunların olduğu kafeste serçeler vardı bende atladım hemen: aaaaa onları orada nasıl tutuyorlar ki dedim eşim onlar dışardan kafese girmiş dedi :KK52:

mahvoldmmmmmmm mahvoldmm:KK70:

bi tane daha aklıma geldi :KK52: hayvanat bahçesinde geziyoruz maymunların olduğu kafeste serçeler vardı bende atladım hemen: aaaaa onları orada nasıl tutuyorlar ki dedim eşim onlar dışardan kafese girmiş dedi :KK52:

ayyy safım yaa :KK1: cok tatlısın vallaa ay cok guldurdun Allah da senı guldursun :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ustelıkkk ben ılk cıktıgım 2 yıl arkadasımdı :KK70:
sonra cıkmaya basladık
ta 7 ay sonra tuttturdum adını düşün yani. :KK70: neyseki cokta umrumda değil malın başıydı:KK70:
ayy bız kızların şu ozguvenı :KK1: hala da cocugu suclarız dımı yaa kalıcı bırı olsaydı sende ogrenırdın demek kı o ogretememıs hıh :KK1::KK1::KK1::KK1: malın başı nolcak :KK9::KK9::KK9:

Kızlar burası geyiğe dönmesin, ayıp oluyor diğer arkadaşların konusu aşağı düşmesin. Mune'yi kızdırmayalım.. Teşekkür ederim yorumlar için.

hahahaaa ay çok güldüm :KK9:
benimde başıma benzer bişey gelmişti...
eşim diğer odadaydı, bende o esnada tv de dizi izliyordum, dizideki adamın adı mustafa, mustafa aşağı mustafa yukarı o esnada aklıma takılmış demekki, eşime seslenmiştim mustafaaaaaaa diye :KK60:
eşim geldi kapıdan saf saf bakıyorum, noldu dedim, mustafa kim dedi :KK60:
ne mustafası dedim...mustafaaaa diye çağırdın beni dedi...
o an yerin dibine geçtim...
masumane yapılmış bir hata yüzünden adamın aklına başka bişey geldi yani :KK9:
anlattım artık dizideki adamı....bi yandan gülüyoruz ama bi yandan çok abes bi durum olmuştu hala hatırladıkça rezilliğim aklıma geliyor...:KK1:

hahahaaa ay çok güldüm :KK9:
benimde başıma benzer bişey gelmişti...
eşim diğer odadaydı, bende o esnada tv de dizi izliyordum, dizideki adamın adı mustafa, mustafa aşağı mustafa yukarı o esnada aklıma takılmış demekki, eşime seslenmiştim mustafaaaaaaa diye :KK60:
eşim geldi kapıdan saf saf bakıyorum, noldu dedim, mustafa kim dedi :KK60:
ne mustafası dedim...mustafaaaa diye çağırdın beni dedi...
o an yerin dibine geçtim...
masumane yapılmış bir hata yüzünden adamın aklına başka bişey geldi yani :KK9:
anlattım artık dizideki adamı....bi yandan gülüyoruz ama bi yandan çok abes bi durum olmuştu hala hatırladıkça rezilliğim aklıma geliyor...:KK1:

bunlar riskli hatalar :KK52: aynen dediğiniz gibi adamın aklına başka şeyler de düşebilir :KK52:

benım mıymıntı sevgılım yavas yer onda da bı dılım fazla geldı ıkımıze de bende kendı pızzamıda onun tabagına koyup kuş beynımle gaza getırmeye calısırken soyledım :KK53::KK1::KK1::KK1: tabı adam once bole :KK53: sonra krızlerde :KK1:

hızlı yiyo mu şimdi :KK66: Allahım çok güldüm :KK52:

bunlar riskli hatalar :KK52: aynen dediğiniz gibi adamın aklına başka şeyler de düşebilir :KK52:

hiç sorma canım :KK1: hala hatırlarız bazen imalı imalı güler....
yapma zaten yerin dibine geçtim derim, iyice kızdırır acaba bilinç altının bir hatası olmasın vs diye :KK9:
hiç alakasız bir isim yani mustafa isminin eşimin ismiyle uzaktan yakından benzerliği bile yok...:KK1:

hiç sorma canım :KK1: hala hatırlarız bazen imalı imalı güler....
yapma zaten yerin dibine geçtim derim, iyice kızdırır acaba bilinç altının bir hatası olmasın vs diye :KK9:
hiç alakasız bir isim yani mustafa isminin eşimin ismiyle uzaktan yakından benzerliği bile yok...:KK1:

bizde de bi ara şöyle bişey olmuştu eşim ben senin ismini beğenmiyorum başka bi isim söyle onunla hitap edecem sana dedi ben de bi isim söyledim sen de bana göbek adımla hitap et göbek adım şu dedi...bir iki telde bu şekilde konuşuyoruz sonra dedim ki saçmalama biri duyacak da benim seni aldattığımı düşünecek başıma yoktan yere iş açılacak dedim :KK52:

bizde de bi ara şöyle bişey olmuştu eşim ben senin ismini beğenmiyorum başka bi isim söyle onunla hitap edecem sana dedi ben de bi isim söyledim sen de bana göbek adımla hitap et göbek adım şu dedi...bir iki telde bu şekilde konuşuyoruz sonra dedim ki saçmalama biri duyacak da benim seni aldattığımı düşünecek başıma yoktan yere iş açılacak dedim :KK52:

Geyik kısmına yazar mısın lütfen?

arkadas problemlı galıba . pembe dızının benle derdı neydıkı acaba:KK70::KK70: töbe bısmıllah
hadı ıyıgeceler kızlar

X