rezil oldumm :((((

Bu çok ayıp oldu ama ya :KK14: sağ olasın canım iyi ki dedin, girip az içimi rahatlatırım :)

Eski okul arkadaşın yıllar sonra kaderin tekrardan karşılaştırdığı 2 kişi.
5 aylık bi ilişki.
Gayet doğal bence karıştırman.
Gir gir sen bu olaya utandıysan benim magmada olmam lazımdı o yazdıklarımla :KK53:

Bak şimdi ben bi çok kez rezil olmuş biriyim.
Hatta çığır açmış biriyim bu konularda :KK53:
Ne derse hiç oralı olma gül geç.
Hatta sen bu potla iki misli dalga geç.
Sen şimdi utanıp çekindikçe hoşuna gidiyor onun :KK1:

Hem de nasıl hoşuna gidiyor. Ama kırılmaya başladım ya.. İğneliyor bi yandan :KK14:
Mahcubiyetimi atamadım ki alay edeyim kendimle.. :KK17:

hem konuya hemde buna guldum :KK1: keske buraya yazan herkesın derdı bu kadarla kalsa :KK1: duygu bence hıc uzulme ben olsam ben senı denedım adını bılıyo musun dıye der arsızlıga vururdum :KK9:

Hahaha onu kimse yemezdi, güldüm okurken hahaha.. Sağ olasın canım benim :))) Keşke o an aklıma gelseydi yapardım belki de şok içinde şok oldum..

Hem de nasıl hoşuna gidiyor. Ama kırılmaya başladım ya.. İğneliyor bi yandan :KK14:
Mahcubiyetimi atamadım ki alay edeyim kendimle.. :KK17:

Hahaha onu kimse yemezdi, güldüm okurken hahaha.. Sağ olasın canım benim :))) Keşke o an aklıma gelseydi yapardım belki de şok içinde şok oldum..

Sen bi oku ordaki yazılanları da sonra atarsın mahcubiyeti :KK37:

Eski okul arkadaşın yıllar sonra kaderin tekrardan karşılaştırdığı 2 kişi.
5 aylık bi ilişki.
Gayet doğal bence karıştırman.
Gir gir sen bu olaya utandıysan benim magmada olmam lazımdı o yazdıklarımla :KK53:

Ah canım benim.. Estağfurullah :) Bitanesin.. Bu olay var ya daha uzar da uzar.. Ondan korkuyorum :KK9:

Ben eşime saçın çok gür bu ara diyeceğime sakalın bu ara çok gür demiştim ve kendisi köse oluyo böyle şeyler aradan biraz zaman geçsin hatırlamazlar takma kafana :KK1:

bencede esınıze ılk ne zaman rezıl oldunuz topıgını okumalısın ben bıle yazmıstım oraya :KK1: kendı halıne şükredersın bence en azından ustune işemedim yada kusmadım dersin :KK1::KK1:

Ben eşime saçın çok gür bu ara diyeceğime sakalın bu ara çok gür demiştim ve kendisi köse oluyo böyle şeyler aradan biraz zaman geçsin hatırlamazlar takma kafana :KK1:

ayyyyy seslı guldum bunaaa yaaa :KK1::KK1::KK1: bende anlamını bılmeden pızza yerken hadı kocum belıne kuvvet demıstımde sevgılım gulmekten sandalyeden duscektı :KK53::KK53: :KK1: rezaletın bını bın para :KK9::KK9:

duygu canim akın ismini daha çok kullanıyorsun
2. ismin aklımdaöyle kalmış de
ya da hatırlayamadım de

ya insanız olabilir diyorum ben hala:KK9::KK9::KK9::KK9: gülüyorum

:KK9::KK9::KK9::KK9: İyi pot kırmışsın.. İnşallah canım inşallah.. Ama pek sanmıyorum unutacağını.. :KK9::KK9:

bencede esınıze ılk ne zaman rezıl oldunuz topıgını okumalısın ben bıle yazmıstım oraya :KK1: kendı halıne şükredersın bence en azından ustune işemedim yada kusmadım dersin :KK1::KK1:

Hemen bakayım yaa :) Bu vesileyle keşfetmiş oldum o topiği de.. Sağ ol canım benim..

ayyyyy seslı guldum bunaaa yaaa :KK1::KK1::KK1: bende anlamını bılmeden pızza yerken hadı kocum belıne kuvvet demıstımde sevgılım gulmekten sandalyeden duscektı :KK53::KK53: :KK1: rezaletın bını bın para :KK9::KK9:

Allah seni n'apmasın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Kopardın vallahii hahhaahaha

duygu canim akın ismini daha çok kullanıyorsun
2. ismin aklımdaöyle kalmış de
ya da hatırlayamadım de

ya insanız olabilir diyorum ben hala:KK9::KK9::KK9::KK9: gülüyorum

Ben de :KK1: Utancı yüzümde hissediyorum :KK9::KK9::KK9:

off buna gülmekten karnıma agrı girdi:KK52::KK52::KK52:

Allah seni n'apmasın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Kopardın vallahii hahhaahaha

bende daha neler var :KK1: aynı gun gümüşkapı sauna yazan bı yerden gecerken sevgılım bak burası cok meshur bıyer demıstı bende dırek aa tamam canım bızde kapılarımızı buraya yaptıralım demıstım o zamanda yolun ortasına resmen oturdu gulmekten :KK1::KK1::KK1: bende dusunuyorum gumusten kapı mı olr dıye koskoca sauna yazısını gormeden :KK53::KK53::KK53: off o gunler aklıma geldı yanımda olsada yıne rezıl olsam razıyım

X