rezil oldumm :((((

:KK9::KK9: harika yaaaa:KK52::KK52:
Mutluluklar dilerim:KK16::KK16:

Sağ ol şekerim.. Darısı başına :KK9:

bende daha neler var :KK1: aynı gun gümüşkapı sauna yazan bı yerden gecerken sevgılım bak burası cok meshur bıyer demıstı bende dırek aa tamam canım bızde kapılarımızı buraya yaptıralım demıstım o zamanda yolun ortasına resmen oturdu gulmekten :KK1::KK1::KK1: bende dusunuyorum gumusten kapı mı olr dıye koskoca sauna yazısını gormeden :KK53::KK53::KK53: off o gunler aklıma geldı yanımda olsada yıne rezıl olsam razıyım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: derdimi unutturdun vallahiii...

ayyyyy seslı guldum bunaaa yaaa :KK1::KK1::KK1: bende anlamını bılmeden pızza yerken hadı kocum belıne kuvvet demıstımde sevgılım gulmekten sandalyeden duscektı :KK53::KK53: :KK1: rezaletın bını bın para :KK9::KK9:

pizza yerken beline kuvvet niye diyodun onu anlamadım :KK53: ama laf güzelmiş ben bunu kullanırım pizza yerken :KK17:

:KK9::KK9::KK9::KK9: İyi pot kırmışsın.. İnşallah canım inşallah.. Ama pek sanmıyorum unutacağını.. :KK9::KK9:

Hemen bakayım yaa :) Bu vesileyle keşfetmiş oldum o topiği de.. Sağ ol canım benim..

Unutmazsa unutur gibi yapar sen unuttu sanırsın :KK31: kelime oyunu oldu tamda ha

pizza yerken beline kuvvet niye diyodun onu anlamadım :KK53: ama laf güzelmiş ben bunu kullanırım pizza yerken :KK17:

benım mıymıntı sevgılım yavas yer onda da bı dılım fazla geldı ıkımıze de bende kendı pızzamıda onun tabagına koyup kuş beynımle gaza getırmeye calısırken soyledım :KK53::KK1::KK1::KK1: tabı adam once bole :KK53: sonra krızlerde :KK1:

ben de aklıma gelen bir muhabbetiimizi yazayım eşimle o zamanlar çıkma dönemimiz telde konuşuyoruz bugün 11 de güneş tutulması olacak seyret dedi ben de gece 11 mi gündüz 11 mi demiştim ve rezil olmuştum :KK52:

Kızlar olacak şey değil ya.. Sevgilimle tel.de konuşuyorduk, alnıma Duygu yazdırcam dövmeyle dedii.. Geyik yapıyoruz öyle. Ben de o zaman Akın Mert yazdırcam dedim. Ne alaka Mert kim dedi.. Ben mala bağladım tam orda. Arkadaşlar sevgilimin adı Akın Yiğit.. Benim aklımda nedense Mert diye kalmış. Hep 1. adını kullanırız, nüfus kağıdına bakmak da nasip olmadı hiç şu ana kadar.. Başta yuhaladı sonra da gülme krizine girdi.. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Ama çok mahcubum.. Yer yarılsa da içine girsem keşke..
Bi de kızlar iki gündür iğne vuruluyorum, hemşireler keşkül titretmesi yapmadı bana :KK70: Bademciklerim iltihap olmuş ve iğnenin ilacı çok yaktı canımı, sabahtan beri acıyor, napsam geçer? :KK43: Acım her iki türlü çok büyük..

NOT: Şimdi diyen olacaktır, 7 gün sonra nişanlanacağın adamın adını nasıl bilmezsin diye.. Şöyle açıklayayım; Sevgilim benim 9. sınıftan arkadaşımdı, sonra okulu değiştirince irtibatı kopardık tamamen.. İki ismi olduğunu biliyordum ama Akın Mert diye anımsadım yıllar sonra karşılaştığımda, hatta feyste de öyle aratıyordum ama Akın .soyadı.. Olarak gözüküyordu adı.. Ve 4 aydır beraberiz, her şey hızlı ilerliyor ve çok büyük şeyler kaçırmışım..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben olsam, "mert" doğacak olan oğluşumuzun adı diye çevirirdim hemen :KK53::KK53::KK53::KK53:

ben de aklıma gelen bir muhabbetiimizi yazayım eşimle o zamanlar çıkma dönemimiz telde konuşuyoruz bugün 11 de güneş tutulması olacak seyret dedi ben de gece 11 mi gündüz 11 mi demiştim ve rezil olmuştum :KK52:

ayyy gozumden yaş geldııııııı gulmektennn :KK60:

:KK9:
Ben nediyim, ben esimle yeni tanistigimda, bir kac gün senin adin neydi diyodu.
Kendisi cok Iyi türkce bilmiyodu, benim ismimide hic duymamis, düsün artik :KK53:

bende ılk cıktıgımın adını 7 ay bılmeden cıktım defalarca söledi ama bılmıodum :KK70: unuttugumdan
bıgun ıkı sansım vardı ıkı benzr ısım.
bırını söledım allahtan o ısımmıs
bana adımla hıc hıtap edmıodun unuttun sandım dedi ustune:)
yok ay unuturmuyum fılan dedıydım yalandan

bende ılk cıktıgımın adını 7 ay bılmeden cıktım defalarca söledi ama bılmıodum :KK70: unuttugumdan

:KK53: boylesını de hıc duymadım ayol :KK1::KK1: azımle öğrenmemişsin resmen tebrık ederım :KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy gozumden yaş geldııııııı gulmektennn :KK60:

bi tane daha aklıma geldi :KK52: hayvanat bahçesinde geziyoruz maymunların olduğu kafeste serçeler vardı bende atladım hemen: aaaaa onları orada nasıl tutuyorlar ki dedim eşim onlar dışardan kafese girmiş dedi :KK52:

Ayyyyyyyyy cnm benim çoookkk sağollll:KK16:
Aminnnnnn ne kusuru, gülümsettin akşam akşam:KK1:

:KK9::KK9: Bu gece pot üstüne pot kırıyorum mübarek :KK9:

Ouuvvv maşallah :nazar: :KK9::KK9::KK9:

:KK53: boylesını de hıc duymadım ayol :KK1::KK1: azımle öğrenmemişsin resmen tebrık ederım :KK1::KK1::KK1::KK1:

ustelıkkk ben ılk cıktıgım 2 yıl arkadasımdı :KK70:
sonra cıkmaya basladık
ta 7 ay sonra tuttturdum adını düşün yani. :KK70: neyseki cokta umrumda değil malın başıydı:KK70:

X