Kızlar olacak şey değil ya.. Sevgilimle tel.de konuşuyorduk, alnıma Duygu yazdırcam dövmeyle dedii.. Geyik yapıyoruz öyle. Ben de o zaman Akın Mert yazdırcam dedim. Ne alaka Mert kim dedi.. Ben mala bağladım tam orda. Arkadaşlar sevgilimin adı Akın Yiğit.. Benim aklımda nedense Mert diye kalmış. Hep 1. adını kullanırız, nüfus kağıdına bakmak da nasip olmadı hiç şu ana kadar.. Başta yuhaladı sonra da gülme krizine girdi.. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Ama çok mahcubum.. Yer yarılsa da içine girsem keşke..
Bi de kızlar iki gündür iğne vuruluyorum, hemşireler keşkül titretmesi yapmadı bana
Bademciklerim iltihap olmuş ve iğnenin ilacı çok yaktı canımı, sabahtan beri acıyor, napsam geçer?
Acım her iki türlü çok büyük..
NOT: Şimdi diyen olacaktır, 7 gün sonra nişanlanacağın adamın adını nasıl bilmezsin diye.. Şöyle açıklayayım; Sevgilim benim 9. sınıftan arkadaşımdı, sonra okulu değiştirince irtibatı kopardık tamamen.. İki ismi olduğunu biliyordum ama Akın Mert diye anımsadım yıllar sonra karşılaştığımda, hatta feyste de öyle aratıyordum ama Akın .soyadı.. Olarak gözüküyordu adı.. Ve 4 aydır beraberiz, her şey hızlı ilerliyor ve çok büyük şeyler kaçırmışım..