Bu çok ayıp oldu ama yasağ olasın canım iyi ki dedin, girip az içimi rahatlatırım :)
Bak şimdi ben bi çok kez rezil olmuş biriyim.
Hatta çığır açmış biriyim bu konularda
Ne derse hiç oralı olma gül geç.
Hatta sen bu potla iki misli dalga geç.
Sen şimdi utanıp çekindikçe hoşuna gidiyor onun
hem konuya hemde buna guldumkeske buraya yazan herkesın derdı bu kadarla kalsa duygu bence hıc uzulme ben olsam ben senı denedım adını bılıyo musun dıye der arsızlıga vururdum
Hem de nasıl hoşuna gidiyor. Ama kırılmaya başladım ya.. İğneliyor bi yandan
Mahcubiyetimi atamadım ki alay edeyim kendimle..
Hahaha onu kimse yemezdi, güldüm okurken hahaha.. Sağ olasın canım benim :))) Keşke o an aklıma gelseydi yapardım belki de şok içinde şok oldum..
Ben nediyim, ben esimle yeni tanistigimda, bir kac gün senin adin neydi diyodu.
Kendisi cok Iyi türkce bilmiyodu, benim ismimide hic duymamis, düsün artik
Eski okul arkadaşın yıllar sonra kaderin tekrardan karşılaştırdığı 2 kişi.
5 aylık bi ilişki.
Gayet doğal bence karıştırman.
Gir gir sen bu olaya utandıysan benim magmada olmam lazımdı o yazdıklarımla
hem konuya hemde buna guldumkeske buraya yazan herkesın derdı bu kadarla kalsa duygu bence hıc uzulme ben olsam ben senı denedım adını bılıyo musun dıye der arsızlıga vururdum
Ben eşime saçın çok gür bu ara diyeceğime sakalın bu ara çok gür demiştim ve kendisi köse oluyo böyle şeyler aradan biraz zaman geçsin hatırlamazlar takma kafana
Ben eşime saçın çok gür bu ara diyeceğime sakalın bu ara çok gür demiştim ve kendisi köse oluyo böyle şeyler aradan biraz zaman geçsin hatırlamazlar takma kafana
bencede esınıze ılk ne zaman rezıl oldunuz topıgını okumalısın ben bıle yazmıstım orayakendı halıne şükredersın bence en azından ustune işemedim yada kusmadım dersin
ayyyyy seslı guldum bunaaa yaaabende anlamını bılmeden pızza yerken hadı kocum belıne kuvvet demıstımde sevgılım gulmekten sandalyeden duscektı rezaletın bını bın para
uf buna çok güldüm gece gece
bu arada eşiniz yabancı mı
ayyyyy seslı guldum bunaaa yaaabende anlamını bılmeden pızza yerken hadı kocum belıne kuvvet demıstımde sevgılım gulmekten sandalyeden duscektı rezaletın bını bın para
duygu canim akın ismini daha çok kullanıyorsun
2. ismin aklımdaöyle kalmış de
ya da hatırlayamadım de
ya insanız olabilir diyorum ben halagülüyorum
Hayir oda türk. Cevresi hep alman oldugu icin türkcesi cok kötüydü ozamanlar.
O sordukca bende hafiza sorunu var zannettim, ismimde basit bi isim yani cok var
bencede esınıze ılk ne zaman rezıl oldunuz topıgını okumalısın ben bıle yazmıstım orayakendı halıne şükredersın bence en azından ustune işemedim yada kusmadım dersin
off buna gülmekten karnıma agrı girdi
Allah seni n'apmasınKopardın vallahii hahhaahaha