Kızlar olacak şey değil ya.. Sevgilimle tel.de konuşuyorduk, alnıma Duygu yazdırcam dövmeyle dedii.. Geyik yapıyoruz öyle. Ben de o zaman Akın Mert yazdırcam dedim. Ne alaka Mert kim dedi.. Ben mala bağladım tam orda. Arkadaşlar sevgilimin adı Akın Yiğit.. Benim aklımda nedense Mert diye kalmış. Hep 1. adını kullanırız, nüfus kağıdına bakmak da nasip olmadı hiç şu ana kadar.. Başta yuhaladı sonra da gülme krizine girdi.. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Ama çok mahcubum.. Yer yarılsa da içine girsem keşke..
Bi de kızlar iki gündür iğne vuruluyorum, hemşireler keşkül titretmesi yapmadı banaBademciklerim iltihap olmuş ve iğnenin ilacı çok yaktı canımı, sabahtan beri acıyor, napsam geçer? Acım her iki türlü çok büyük..
ya canım olabilir insanlık halizaten o da gülmüş
tel.yüzüne kapatmasaydın ya
arıyo mu şuan
Kızlar olacak şey değil ya.. Sevgilimle tel.de konuşuyorduk, alnıma Duygu yazdırcam dövmeyle dedii.. Geyik yapıyoruz öyle. Ben de o zaman Akın Mert yazdırcam dedim. Ne alaka Mert kim dedi.. Ben mala bağladım tam orda. Arkadaşlar sevgilimin adı Akın Yiğit.. Benim aklımda nedense Mert diye kalmış. Hep 1. adını kullanırız, nüfus kağıdına bakmak da nasip olmadı hiç şu ana kadar.. Başta yuhaladı sonra da gülme krizine girdi.. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Ama çok mahcubum.. Yer yarılsa da içine girsem keşke..
Bi de kızlar iki gündür iğne vuruluyorum, hemşireler keşkül titretmesi yapmadı banaBademciklerim iltihap olmuş ve iğnenin ilacı çok yaktı canımı, sabahtan beri acıyor, napsam geçer? Acım her iki türlü çok büyük..
NOT: Şimdi diyen olacaktır, 7 gün sonra nişanlanacağın adamın adını nasıl bilmezsin diye.. Şöyle açıklayayım; Sevgilim benim 9. sınıftan arkadaşımdı, sonra okulu değiştirince irtibatı kopardık tamamen.. İki ismi olduğunu biliyordum ama Akın Mert diye anımsadım yıllar sonra karşılaştığımda, hatta feyste de öyle aratıyordum ama Akın .soyadı.. Olarak gözüküyordu adı.. Ve 4 aydır beraberiz, her şey hızlı ilerliyor ve çok büyük şeyler kaçırmışım..
O da bozulmuştur mutlaka.. Çok güldü ama rezilliğimi yüzüme vurdu resmen.. Utancımdan kapattım.
Eline Yiğit yazdıralım mutlaka falan yazdı msjla.. Hala devam ediyor..
gülümsedim gece gece
bu hız belli ki başınızı döndürmüş :) neyse ki bir ismini tutturmuşsunuz :)
duygu bende şuanda gülüyorum
ama akını daha çok kullanıyorsa diğer ismi aklında kalmayabilir
msj başka neler yazmış allah iyiliğini versin güldürdün benide
Aşk olsun ya şuan gerçekten acı çekiyorum
acı yok acı yoktatlı bir şaşkınlık olmuş. gül geç
Ya kızlarrValla utanıyorum yapmayın ((
Ya ben de ağlanacak halime gülüyorum.. O da çok bozuldu eminim..
Deftere kırmızı kalemle 5 sayfa Akın Yiğit yazcaksın elektrikler gitti, unuttum demek yok.. Falan yazdı. Bildiğin alay ediyor ya.. ühühüh
Hayatımda kırdığın en rezil pot ya.. Unutulmaz bu.. zaman her şeyi siler de bunu silmez..
Of Duygu! Ben de çok önemli bir şey oldu nişana 1 hafta kala diye baktım.
Boşver senin rezil olduğun bişey yok.
Bence dalgaya vur bu olayı. Ne bileyim ilk adını kullanıyoruz hep.
Malum daha nüfusunu inceleyemedim de gülerek ve geç.
İğne olayına bişey diyemiyorum maalesef ben 1 hafta şiş gezmiştim orası :18:
Bana yapılsa vururum.. Onun da zoruna gitti.. Fil hafızana bi adımı mı sığdıramadın falan yazdı.. Telefonu mu kapatsam ki
Ben nediyim, ben esimle yeni tanistigimda, bir kac gün senin adin neydi diyodu.
Kendisi cok Iyi türkce bilmiyodu, benim ismimide hic duymamis, düsün artik
Ben nediyim, ben esimle yeni tanistigimda, bir kac gün senin adin neydi diyodu.
Kendisi cok Iyi türkce bilmiyodu, benim ismimide hic duymamis, düsün artik
canım benim de 2 ismim var
birisi adımı karıştırsa bende bozulurum
ama daha çok alay ederim
enişte de aynen bunu yapıyo ve baya alay edecekmiş gibi duruyo
Ay bu ne ki benim rezilliklerimin yanında.
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topic var gir de oku bak rahatlarsın
Millette ne rezillikler var