Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun inşallah canım. Tabiki yazarım. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar korkuyorum. Çünkü ilk defa muayene olucam
Anlıyorum canım benim gibi olma ben konuşamıyorum doktorda ağlamaktan

merhaba arkadaşlar aret beye ben gidiyorum amh 0,037 yaş 43 2 yumurta döllendi donduruldu şimdi rahim hazırlığındayız aret beyi tavsiye ederim bizim gibi hastalara iğne yüklemesi yapmıyor klomenle büyüdü ve toplandı yumurtalar çok sakin ve sabırlı bir doktor benim doktor fobim var fakat oraya giderken hiç stres yapmıyorum

bende çok korkuyorum muayene olmaktan cumartesi saat 10 da bakalım ben napıcam. Benim değerler epey sıkıntılı. amh: 0.01 fsh: 60 31 yaşındayım

Bu topiği baştan sona okumadım ama gerçekten olumlu sonuç alan var mı kızlardan

N nalan_ist sen ilk kez gidiyorsun değil mi

aynen muayene pahalı ama dediğin gibi yeterki olumlu sonuç alalım. Bu yola girdiysek maddi manevi zorlanacağız maalesef. Evet canım ilk defa gidicem. ama birçok doktora yazdım. aldığım cevaplar hep aynı yumurta donasyonu. Tek umudum aret bey.
Kendisi önemli olan yumurta dedi. gelin bakalım değerlendirelim dedi. İşin kötüsü ben ilaçsız adet olamıyorum

Sonuç nasıl olumlu mu ?

İnşallah olumlu olur canım benim çok iyi anlıyorum seni benimde olmazsa bende yumurta donasyonu düşünüyorum ilk kez tüp bebek yapıcaz içim sıkılıyor bir gün olumlu düşünüyorum ertesi gün olumsuz agresif oluyorum kimse bilmiyor birde

Tedaviniz nasıl gidiyor ?hangi ilaçları verdi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…