• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah olumlu olur canım benim çok iyi anlıyorum seni benimde olmazsa bende yumurta donasyonu düşünüyorum ilk kez tüp bebek yapıcaz içim sıkılıyor bir gün olumlu düşünüyorum ertesi gün olumsuz agresif oluyorum kimse bilmiyor birde

Benimde bilen yok. 1 senelik evliyim. Eşimin annesi bebek yok mu demeye başladı bile :(
Eşimde düşünmüyoruz şuanda diyor. allah yardımcımız olsun

Benimde bilen yok. 1 senelik evliyim. Eşimin annesi bebek yok mu demeye başladı bile :KK43:
Eşimde düşünmüyoruz şuanda diyor. allah yardımcımız olsun
Amin hepimize iyiki burası var yoksa kiminle dertleşirdik konuşurduk eşinde iyi demiş benim eşimde aynısını demiş annesine ne kadar meraklılar

N nalan_ist günaydın canım bugün muayene günündü umarım olumlu sonuçlar ile dönersin

Arkadaşlar ben erbil bey ile görüşmeye gittim çok iyi geçti hatta başladık gibi ama asıl tedavi için aralığa kadar bekleyecek
Canım neler dedi ve neler yapacak sana ne bileyim vitamin ilaç neler verdi

H Hugul tedavin hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider ve bebişini kollarına alırsın

H Hugul tedavin hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider ve bebişini kollarına alırsın
Canim benim inşallah hepimiz için. Rezerv azlığında takılmadı muayene etti fena durmuyor dedi kromozom tahlilleri istedi ben ve eşimden benden büyüme hormonu istedi ve eşimden sperm dna hasar testi birde vitaminler verdi omega 3 falan

Canim benim inşallah hepimiz için. Rezerv azlığında takılmadı muayene etti fena durmuyor dedi kromozom tahlilleri istedi ben ve eşimden benden büyüme hormonu istedi ve eşimden sperm dna hasar testi birde vitaminler verdi omega 3 falan
Hafi bakalım canım benim hep birlikte 2018 yılı bizim yılımız olsun burayada yaz olur mu birbirimize destek olalım bu yolda

Tabiki canım benim yazarım benimde ptesi reglim gelirse gideceğim doktora H Hugul

Merhabalar bende Erbil beyin hastasıyım. Ve bugün pozitif sonucu aldım çok şükür darısı herkesin başına, dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız hepiniz.

Merhabalar bende Erbil beyin hastasıyım. Ve bugün pozitif sonucu aldım çok şükür darısı herkesin başına, dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız hepiniz.
Ay nasıl sevindim anlatamam ya hayırlı olsun rezerv sorunu mu vardı transfer kaç tane idi .. Ay benim için transfere gitmek bile hayal gibi

Çok sevindim canım hayırlı olsun H Hugul sorularını bende soruyorum neler yaptınız tedaviye ek olarak

Ay nasıl sevindim anlatamam ya hayırlı olsun rezerv sorunu mu vardı transfer kaç tane idi .. Ay benim için transfere gitmek bile hayal gibi
İnan benim için de hayaldi. Hangi doktora gittiysem, imkansız, donör alın diyordu. Tam vazgeçmiştim, eşim de ben üzülmeyim diye tekrar doktora gitmek istemiyordu.son kez erbil beyi telefonla konuştum o kadar güven verdi, umut dolu konuştu ki. Son kez deneyelim dedik muayeneye gittik eşimle ve başladık. Rezerv sorunu ve iki tane transfer edildi. İnşallah ikiside benimlesin. Umutsuz olmayın nolur, iyi bir doktor ve Allah ın yardımıyla tabi ki olmaz olur oluyor.

İnan benim için de hayaldi. Hangi doktora gittiysem, imkansız, donör alın diyordu. Tam vazgeçmiştim, eşim de ben üzülmeyim diye tekrar doktora gitmek istemiyordu.son kez erbil beyi telefonla konuştum o kadar güven verdi, umut dolu konuştu ki. Son kez deneyelim dedik muayeneye gittik eşimle ve başladık. Rezerv sorunu ve iki tane transfer edildi. İnşallah ikiside benimlesin. Umutsuz olmayın nolur, iyi bir doktor ve Allah ın yardımıyla tabi ki olmaz olur oluyor.
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah tedavi uzun sürdü mu embriyo lar kaç hücreli idi . Kusura bakma çok soruyorum ama umut arıyorum kendime

Estağfurullah tabi ki sorabilirsin ama kaç hücreli olduklarını inan bilmiyorum. Sormadım da hiç. İki kere opu yapıldı ardarda. İlkinde 3 yumurta toplandı, ikisi donduruldu( hiç yumurta elde edilmiyordu) ikincisinde 6toplanıp 2 donduruldu. 3. Embriyoları hepsi. Bir tanesi birinci kalite, diğerleri orta kaliteli idi sanırım.

Estağfurullah tabi ki sorabilirsin ama kaç hücreli olduklarını inan bilmiyorum. Sormadım da hiç. İki kere opu yapıldı ardarda. İlkinde 3 yumurta toplandı, ikisi donduruldu( hiç yumurta elde edilmiyordu) ikincisinde 6toplanıp 2 donduruldu. 3. Embriyoları hepsi. Bir tanesi birinci kalite, diğerleri orta kaliteli idi sanırım.

, embriyoların hepsi 3. Donduruldu diyecektim silinmiş. Bi de ikinci opu da büyüme hormonu kullanmıştım onun etkisi oldu.

Hali hazırda iki embriyon daha var ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah canım

Back