• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmişteki yazışmalarımızı okudum bir kere üç bir kere altı yumurta elde etmişsiniz dondurulmuş başka kaldı mı sizin tek transfer mi oldun cnm[/QUOTE

2 transfer oldu. 2 tane daha vardı, doktorum blasta kadar gelişirse o zaman tekrar donduracağını söyledi ama gelişim göstermemişler.

Merhaba Arkadaşlar,
benimde amh düşük ve fsh yüksek. Erken menopoz diyor doktorlar. Cumartesi günü Aret Kamar a gidicem. Bakalım ne diyecek

Merhaba Arkadaşlar,
benimde amh düşük ve fsh yüksek. Erken menopoz diyor doktorlar. Cumartesi günü Aret Kamar a gidicem. Bakalım ne diyecek
Evet aret beyi iyi diye duymuştum ama bu Ohal de göz altına alındı klinik dağıtıldı sonra yeniden açtı falan o yüzden çekindim ben de

Evet aret beyi iyi diye duymuştum ama bu Ohal de göz altına alındı klinik dağıtıldı sonra yeniden açtı falan o yüzden çekindim ben de

istanbul tüp bebek merkezini ohal de kapatmışlardı ama senin dediğin gibi açıldı sonra.
Muaye yi nişantaşındaki yerinde yapıyormuş. Opu ve transferi istanbul tüp bebek merkezinde yapıyormuş. Bende ilk defa tüp bebek için doktora gidicem.
Aret beyi çok araştırdım çok olumlu sonuçları var.
Gerçi benim pek umudum yok ama yine de şansımı denicem

istanbul tüp bebek merkezini ohal de kapatmışlardı ama senin dediğin gibi açıldı sonra.
Muaye yi nişantaşındaki yerinde yapıyormuş. Opu ve transferi istanbul tüp bebek merkezinde yapıyormuş. Bende ilk defa tüp bebek için doktora gidicem.
Aret beyi çok araştırdım çok olumlu sonuçları var.
Gerçi benim pek umudum yok ama yine de şansımı denicem
Olumsuz başlamış psikoloji çok önemli neden umudun yok benim de amh çok düşük iki kere denedim bu 3. Olacak kısmet olursa . Aret bey iyi duydum ama riske atmak istemedim bir sürü başka iyi doktor varken

H Hugul ben birçok doktora değerlerimi yazdım gelen cevapların hepsi erken menopoz değeri bunlar. Tüp bebek yapılmaz deyip kıbrıs a yönlendirdiler. ilaçsız adet olamıyorum

Benim fsh 60
amh 0,01
yaşım 31

senin sorunun neydi

ben birçok doktora değerlerimi yazdım gelen cevapların hepsi erken menopoz değeri bunlar. Tüp bebek yapılmaz deyip kıbrıs a yönlendirdiler.

Benim fsh 60
amh 0,01
yaşım 31

senin sorunun neydi
Benim yaşım 30 amh 0.1 fsh 13 ile 6 arası değişiyordu ama iki aydır ölçtürmüyorum hepimize Allah yardım etsin

Kızlar benimde sorunum yumurta rezevri azlığı ilk kez tüp bebek yapıcaz regli zamanı kontrol etti doktor 4 yumurta vardı sayı önemli mi doktora hep sorucak oluyorum ağlamaktan soramıyorum birde rezevr azlığından hamile kalıpta olumlu sonuç alan var mı

Benim fsh :22 amh:0,34 kızlar birde Reglimde 4 yumurta gördü doktorum

Benim fsh :22 amh:0,34 kızlar birde Reglimde 4 yumurta gördü doktorum
Sayı tabiki önemli ne kadar yumurta o kadar şanss ama bunun yanında kaliteli de olması önemli en azından 3-5 te olsa var yumurtamiz ya hiç olmasaydı o kötü olumlu sonuç alan mutlaka vardır ama işte tüp bebek grubunun en zor hastalariyiz imkansız değil ama zor işte Rabbim nasip ettikten sonra herşey bahane iyi bir merkez araştır çünkü senin de yumurtaların az iyi değerlendirmek lazım

Kızlar benimde sorunum yumurta rezevri azlığı ilk kez tüp bebek yapıcaz regli zamanı kontrol etti doktor 4 yumurta vardı sayı önemli mi doktora hep sorucak oluyorum ağlamaktan soramıyorum birde rezevr azlığından hamile kalıpta olumlu sonuç alan var mı

Merhaba canım, aret bey her zaman tek yumurta olsun bana yeter diyor. Zaten hepimiz biliyoruz ki hamilelik tek yumurtadan oluşuyor.

Bende cumartesi günü gidicem ilk kez doktora. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım

Zaten yumurta sayısı az ise ilaç yüklemesi yapmıyor ki olan yumurtada kalite problemi olması diye. Doğal siklus uyguluyor. Senin tedavin ne zaman başlıyor

Merhaba canım, aret bey her zaman tek yumurta olsun bana yeter diyor. Zaten hepimiz biliyoruz ki hamilelik tek yumurtadan oluşuyor.

Bende cumartesi günü gidicem ilk kez doktora. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım

Zaten yumurta sayısı az ise ilaç yüklemesi yapmıyor ki olan yumurtada kalite problemi olması diye. Doğal siklus uyguluyor. Senin tedavin ne zaman başlıyor

Anladım canım ben geçen ay regli olduğumda gitttim işte vitamin ilacı ve Doğum kontrol ilacı verdi bugün başlayacağım Doğum kontrol hapına ptesi tekrar kontrolüm var ctesi gidince buraya yaz olur mu gelişmeleri

Sayı tabiki önemli ne kadar yumurta o kadar şanss ama bunun yanında kaliteli de olması önemli en azından 3-5 te olsa var yumurtamiz ya hiç olmasaydı o kötü olumlu sonuç alan mutlaka vardır ama işte tüp bebek grubunun en zor hastalariyiz imkansız değil ama zor işte Rabbim nasip ettikten sonra herşey bahane iyi bir merkez araştır çünkü senin de yumurtaların az iyi değerlendirmek lazım
Kesinlikle canım umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız zor günler bizleri bekliyor

Anladım canım ben geçen ay regli olduğumda gitttim işte vitamin ilacı ve Doğum kontrol ilacı verdi bugün başlayacağım Doğum kontrol hapına ptesi tekrar kontrolüm var ctesi gidince buraya yaz olur mu gelişmeleri
Vitamin ne verdi aret bey bence iyi bir tercih olmuş ben de doktor değiştirirsem düşünüyorum aret beyi

hayırlısı olsun inşallah canım. Tabiki yazarım. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar korkuyorum. Çünkü ilk defa muayene olucam :KK17:

Vitamin ne verdi aret bey bence iyi bir tercih olmuş ben de doktor değiştirirsem düşünüyorum aret beyi
Ben aret beye gitmiyorum canım benim bulunduğum ilde doc.dr.yunus aydın var ona gidiyorum ilk kez tüp bebek yapıcaz ilaçlarım şunlar : fema med ,omepa-Q10 ve bıosteron verdi

Back